Skocz do zawartości

Dobrze ubrany mężczyzna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe klapy w tej dwurzędówce :)

Człowiek tyle grał, tyle przeżył, wycierpiał, a ten jedyne na co zwrócił to na klapy w dwurzędówce :twisted:

Nieprawda, ja zwróciłem uwagę na doskonałą koordynację wzorów na pierwszym zdjęciu. :P
Opublikowano

Dołączona grafika

Moim zdaniem bardzo fajne łączenie zarówno wzorów jak i kolorów, bez ekstrawagancji, ale miły dla oka dość nieformalny zestaw.

Ostatnio coraz bardziej podobają mi się garnitury w paski i karty oraz w jaśniejsze kolory

Opublikowano

Dołączona grafika

Moim zdaniem bardzo fajne łączenie zarówno wzorów jak i kolorów, bez ekstrawagancji, ale miły dla oka dość nieformalny zestaw.

Ostatnio coraz bardziej podobają mi się garnitury w paski i karty oraz w jaśniejsze kolory

Krata bardzo fajna. Mnie też się podoba ten zestaw, choć zwykle wolę żywsze...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To moje sugestia dla czytających to modów... Polecałbym doprecyzowanie nazw tematów, jak widać potrafią być mylące ("Modne Kino" można interpretować w różny sposób, nie każdy musi znać każdy topic).

bo dobrze ubrany przez scenarzystów aktor nijak ma się do tego wątku.

Nie do końca się z tobą zgadzam. W pierwszym poście nie widnieje, to jako kryterium publikacji zdjęć w tym temacie po drugie mamy mężczyzne, w dodatku dobrze ubranego, więc nie widzę w czym masz problem?!

Temat Boardwalk Empire już się pojawiał i odpowiednim dla niego miejscem jest ten topic:

Nikt (a przynajmniej ja) nie miał zamiaru rozmawiać tu o serialu więc uwaga choć pomocna (dla zainteresowanych serialem) to nie do końca na miejscu. Zważywszy na fakt, iż link do tematu "Modne kino" bardziej traktuje o samym "kinie".

Wiem, że jesteś niesamowitym erudytą, a ja jestem daleki do udzielania rad, ale jak sam pewnie wiesz nadgorliwość bywa nie zdrowa.

Pozdrawiam,

Michał

Opublikowano

Nie do końca się z tobą zgadzam. W pierwszym poście nie widnieje, to jako kryterium publikacji zdjęć w tym temacie po drugie mamy mężczyzne, w dodatku dobrze ubranego, więc nie widzę w czym masz problem?!

Masz rację, więc dziś moi kandydaci (smoka nie liczymy, gdyż nie jest prawdziwym mężczyzną).

Ekipa prezentuje stroje od roboczego ubioru - po dworski:

Dołączona grafika

Wiem, że jesteś niesamowitym erudytą, a ja jestem daleki do udzielania rad, ale jak sam pewnie wiesz nadgorliwość bywa nie zdrowa.

Michale, wiesz o mnie więcej niż ja sam (wyłączając ostatnią część zdania) :)

Pozdrawiam

Filip