Skalpel Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 O elektrycznym czy związanym z pływami wodnymi ? "By dojść do źródła, trzeba płynąć pod prąd". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Jeszcze jest inny - że z prądem płyną tylko śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Wystraszyłem się bo: "Treść bloga, którego zamierzasz wyświetlić, może być przeznaczona tylko dla dorosłych" I faktycznie, gdybym pokazał to dziecku to miałoby traumę przez długie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Ten blog stanowi znakomity przykład na to, że Macaroni miał rację, gdy mówił o zgubnych skutkach cedowania na kobiety prawa do kreowania męskiego wizerunku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Nie rozpruwaj przedniej kieszonki w marynarce. Ma być zaszyta. Wyjątek: garnitury galowe, wieczorowe, gdy będziesz tam chciał nosić chusteczkę w butonierce. Nie wkładaj garnituru ze spodniami, które mają na dole mankiet (podwinięcie nogawki). Takich już się nie nosi. Pewnie masz jakąś krawcową w pobliżu. Zanieś do niej spodnie – niech usunie z nich mankiet. Do garnituru wybierz buty sznurowane. Podaruj sobie mokasyny, a szczególnie te z klamrami. http://facetpo40.pl/meska-szafa/jak-sie ... arniturze/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bar Tholomai Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Sytuacja w salonie Bytomia: "-Jakie macie koszule 2-ply z kołnierzykiem Kent? -Hmmmm... Niestety nie mamy... -A oxfordy? -Nie za bardzo wiem o co Panu chodzi, ale z tego co się orientuję to nie mamy takich kołnierzyków..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Mentalnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 abc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 23 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2013 Krótka historia z moim udziałem o tym, jaki to wpływ ma na moje życie to forum. Godzina któraś tam w środku nocy. Żona jak zwykle mnie budzi bo strasznie głośno chrapię. Trąca mnie w ramię i mówi: - Da..., połóż się na boku, bo jak leżysz na plecach to tak chrapiesz, że całe łóżko się trzesię! i moja odpowiedż: -Kochanie, ale ja nie mam smokingu... Oczywiście dowiedziałem się o tym rano kiedy mi moja luba to opowiedziała to oboje prawie padliśmy ze śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMax Napisano 23 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2013 "sezonowa obniżka cen" spinek w Próchniku: http://sklep.prochnik.pl/index.php?cPat ... e&strona=8 Pozdr, wojvv hehe, a jeszcze lepsze jest ich logo- [attachment=0]prochnik_logo 640.jpg[/attachment] brakuje tylko paris i tokyo by stali się globalną potęgą Tam powinien być tylko Beijing. Od 2008 roku Próchnik szyje tylko w Chinach: "W roku 2008 w Próchniku została przeprowadzona głęboka restrukturyzacja, której powodem były ciągłe trudności w odzyskaniu rentowności przez Spółkę i wykazanie straty netto dziewiąty rok z rzędu. W ramach restrukturyzacji zlikwidowano zakład produkcyjny i przeniesiono produkcję do Chin. Zarząd postanowił skupić się na działalności handlowej i projektowaniu kolekcji". http://prochnik.pl/investor-relations/submenu/historia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 23 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2013 Byłem kiedyś w salonie Próchnika, nie powiem gdzie. Sprzedający pan całkiem dobrze doradzał koledze. Potem zaczęliśmy rozmowę, kolega niefortunnie zapytał czy lepsze są garnitury szyte na miarę czy sklepowe. Pan stwierdził, że sklepowe są szyte przez maszynę na szablonach, dzięki czemu każdy jest zrobiony idealnie, a w szyciu miarowym tu coś nie wyjdzie, tam coś się nie uda i generalnie to ze świecą szukać dobrego krawca. Mówił, że widział garnitur Ryszarda Kalisza i ten był zrobiony dobrze, ale to dlatego, że dla Kalisza, bo inne garnitury tego krawca były słabe. Potem stwierdził, że po dobry garnitur na miarę trzeba by jechać do Londynu, ale na to stać tylko rosyjską mafię, bo ceny zaczynają się od 50.000 (słownie pięćdziesięciu tysięcy) funtów. Oczywiście był też pojazd na Vistulę, że to gówniane materiały, rozciągają się itd. Potem poczytałem o tym panu w internecie, bo jakieś straszne wałki sadził w salonach Próchnika w tym mieście, zatrudniał pracownice na próbne dwa tygodnie i potem im nie płacił za ten okres i inne ciekawe historie. Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2013 Byłem kiedyś w salonie Próchnika, nie powiem gdzie. ciach Nie polecam. Przekonałeś mnie, nie pójdę tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 23 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Byłem kiedyś w salonie Próchnika, nie powiem gdzie. ciach Nie polecam. Przekonałeś mnie, nie pójdę tam. No i dzięki mnie nie pójdziesz do żadnego Próchnika, high five Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 http://marcin-turski.blogspot.com/2013/ ... 5.html?m=1 Hit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 26 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Szczerze mówiąc to ten portal natemat to jakaś intelektualna kpina jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 http://natemat.pl/52095,prawica-dopatruje-sie-watkow-smolenskich-w-filmie-lot-z-denzelem-washingtonem Jak oglądałem ten film, to nawet przeszło mi przez myśl, że byłoby 'zabawnie' gdyby pojawiły się komentarze w tym kontekście... Jeszcze raz okazuje się, że dla bogatej wyobraźni wybitnych umysłów nie ma żadnych ograniczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 27 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Cii Panowie, nie gadamy o polityce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Na dobry humor "Wiosna tuż-tuż. Od przyszłego tygodnia coraz cieplej Typowe przedwiośnie zacznie się już od najbliższego poniedziałku. Z każdym dniem będzie coraz cieplej, nawet do 9 st. C na zachodzie kraju. Według synoptyków prawdziwe ocieplenie czeka nas w drugim tygodniu marca, kiedy termometry mogą pokazać nawet 14 st. C, a może i więcej." http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... BoxWiadTxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Nie wierzę Gazecie Wyborczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 27 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Wybiórczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feliz Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 Wyborowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 Wyborowej to akurat wierzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi