Koval Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 Michał, bo to nie jest cała metka! Poniżej było napisane: 'Niepotrzebne skreślić' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 ...nie mogłem się powstrzymać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 http://pieniadze.gazeta.pl/Gospodarka/1,125292,15169269,Niezwykla_promocja_margaryny_w_Tesco__3_sztuki_w_cenie___.html?biznes=warszawa#BoxBizTxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 26 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 Znana nam osoba z forum pojawiła się nawet na portalu ze śmiesznymi obrazkami, tym razem jednak solidarnie broniona: http://repostuj.pl/img/80707/meskich-nie-bylo-/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zala666 Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 Znana nam osoba z forum pojawiła się nawet na portalu ze śmiesznymi obrazkami, tym razem jednak solidarnie broniona: http://repostuj.pl/img/80707/meskich-nie-bylo-/ Wybacz, ale obrony tam brak. Solidarność za to w ataku, tradycyjnie. A pierwotne pytanie w mojej opinii zasadne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 A pierwotne pytanie w mojej opinii zasadne . Wyjaśnij proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 We wątku "gryfnie wyrichtowany chłop" już było po ślonsku to niech teraz i tu bydzie co po naszymu Jo był gotowy jak żech to obejrzoł http://www.smog.pl/wideo/59879/maly_slazak_rozwala_system Edyta: Ciekawe czy Pan Prezydent wszystko rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondaas Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 Niech kolejne pięć osób wstawi ten obrazek, a potem przyjmie do wiadomości, że Pan Adam Kowal jest właścicielem serwisu repostuj.pl, a samo zdjęcie "rzekomo profilowe" jest dość popularne w internecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zala666 Napisano 28 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2013 Wyjaśnij proszę. Szczupła sylwetka, dwurzędowa marynarka, dość szerokie klapy -> połączenie wypada moim zdaniem niekorzystnie dla właściciela. Mało męskie proporcje? Chyba odrobinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 28 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2013 Ja uważam, że marynarka z szerokimi klapami to najlepszy wybór dla mężczyzny o wąskiej klatce piersiowej. Dwurzędowa tym bardziej. Autorzy książek i blogów w większości też tak twierdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zala666 Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Ja uważam, że marynarka z szerokimi klapami to najlepszy wybór dla mężczyzny o wąskiej klatce piersiowej. Dwurzędowa tym bardziej. Autorzy książek i blogów w większości też tak twierdzą. Zatem inny gust mamy lub moje braki w edukacji powodują odmienny odbiór ww zdjęcia. Niemniej edukacja edukacją, a wrażenia jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Szczupła sylwetka, dwurzędowa marynarka, dość szerokie klapy -> połączenie wypada moim zdaniem niekorzystnie dla właściciela. Mało męskie proporcje? Chyba odrobinę Dobrze, że piszesz to w temacie humor. Mogę po prostu sobie wmówić, że to żart. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zala666 Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Dobrze, że piszesz to w temacie humor. Mogę po prostu sobie wmówić, że to żart. Nie musisz. Miałem nadzieję na większą burzę. A tu tak szybko zostało odkryte przesłanie mojej jakże poważnej zaczepki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 I nikt nie ma wątpliwości ze buty są z jaszczurki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 7 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 Nie mogłem się powstrzymać aby nie wrzucić... ...straszne, aczkolwiek prawdziwe. ...masakra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 8 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2014 ...masakra Oj tam masakra. Wyrozumiałym trzeba być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 8 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2014 Jak dla mnie, dość irytujące sa takie obrazki. Jesli ktos naprawde sadzi, ze o byciu "męskim" świadczy wygląd, to jest w błędzie. Edit-literówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2014 Nie ma to, jak zacząć poważny temat odnosząc się postów napisanych w temacie "humor". 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 8 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2014 hahaha Zapewne... ...aczkolwiek z chęcią chciałbym móc się dowiedzieć co to znaczy Ravic być męskim, skoro rozumiem, że ubiór + 'zniewieściałość' nie odbierają mężczyźnie 'męskości'...(?) ...nie kojarzę takiego wątku na forum "Co to znaczy być męskim"...(?) ...chyba otworzę... Ravic - więcej dystansu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2014 Męskim Panie Kolego, to trzeba być wewnątrz, a nie na pokaz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 11 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2014 Vistula chyba oszczędza na sesjach i wkleja pasy smokingowe w Photoshopie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feliz Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 http://gapmannequinproject.tumblr.com - gdy się nudzi na zakupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi