Xune Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 @Krzysiek_W Na krótki (teleskopowa rurka) byłbym chętny, na długi nie. I tak muszę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoJoe Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 @Krzysiek_W piszę się. Jeden długi i jeden krótki chętnie bym zamówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cet Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 Jeśli zamówienie wypali - piszę się na jeden krótki parasol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 Jesień idzie? 😰🌧 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack13th Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 Wstępnie piszę się na 2-3 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 @Krzysiek_W też bym coś wziął (masz chłopie los z tymi swoimi inicjatywami ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart87 Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 @Krzysiek_W , pisałbym się na długą wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallach Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 W dniu 17.09.2018 o 23:59, nikita napisał: mieści mi się do najmniejszej torby od Milera jeżeli wystaje mu rączka. Na stronie jest podana długość: 52 cm. Czy to jest wymiar po złożeniu? Jak długa jest sama rączka? Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastrząb Napisano 21 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2018 W dniu 18.09.2018 o 22:44, Krzysiek_W napisał: A jak z jakością? Cena dość atrakcyjna, może zrobilibyśmy jakieś zamówienie forumowe? Ja bym wziął z 2-3 sztuki, mogę pogadać ze sprzedawcą, tylko ile osób byłoby chętnych? Mam ten model jakieś 3 lata. Nie ma się do czego przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropek Napisano 21 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2018 Ja również jestem chętny. Tylko jeszcze się zastanawiam czy brać krótki czy długi.Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyro52 Napisano 28 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2018 Coś wyszło z zamawianiem tych parasoli, też byłbym zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 28 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2018 Ja byłbym zainteresowany dubeltówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2018 w przyszłym tygodniu będę do nich dzwonił pogadać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastrząb Napisano 28 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2018 Chciałem zmierzyć wymiary parasola dla Avallacha, ale chyba go zgubiłem. Też się piszę na nową dubeltówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gargantua Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2018 @Krzysiek_W jakieś wieści? Wziąłbym dwie sztuki, i sądzę że jest tu jeszcze wielu chętnych którzy się w temacie nie udzielali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2018 dzisiaj wieczorem wrzucę szczegóły w osobnym temacie zamówienia grupowego rabat jest i to bardzo fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2018 Godzinę temu, Krzysiek_W napisał: dzisiaj wieczorem wrzucę szczegóły w osobnym temacie zamówienia grupowego rabat jest i to bardzo fajny Ciąg dalszy tutaj: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/7116-zamówienie-forumowe-na-parasole/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2018 Niestety strona, którą chcesz odwiedzić, nie istnieje. Prawdopodobnie została przeniesiona lub wprowadzono nieprawidłowy adres URL. Kod błędu: 2F173/O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2018 1 minutę temu, Krzysztof G napisał: Niestety strona, którą chcesz odwiedzić, nie istnieje. Prawdopodobnie została przeniesiona lub wprowadzono nieprawidłowy adres URL. Kod błędu: 2F173/O Moderator musi zatwierdzić temat w tamtym dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2018 Myślałem,że coś się popsuło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sensacja Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2018 Mialem dostarczyc i zapomnialem 🤐 Dostarczam fotki, porownuje z torba od Tomka Milera stad: https://shopmiler.com/pl/torby/torba-codzienna-brazowa-15 Troche porylem raczke, ale w ogole jej nie oszczedzalem i zdarzylo sie kilka razy mocno nia w cos uderzyc. Najbardziej nie podoba mi sie wywiercona dziurka i ta sznurowka przelozona przez nia. Jak sie rozlozy to jest rzeczywiscie spory, szczegolnie na szerokosc - dla mnie to ogromny plus, biorac pod uwage jego kompaktowosc. Mimo tego kupie go jeszcze raz, bo jako jedyny posiadany przeze mnie parasol przezyl mocniejszy wiatr i sie nie polamal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honey Badger Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2018 @nikitana zdjęciach na stronie producenta nie ma tego otworu. Może usunęli go od czasu Twojego zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sensacja Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2018 3 minutes ago, Honey Badger said: @nikitana zdjęciach na stronie producenta nie ma tego otworu. Może usunęli go od czasu Twojego zakupu? Nie sadze, wczesniej zdjecie bylo identyczne ale nie zglosilem producentowi zadnych uwag - stwierdzilem, ze widocznie to taki feature Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sensacja Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2018 Jak wyszlo w temacie z zamowieniami - nie ma mozliwosci zamowienia parasola inaczej niz ze sznurkiem i dziurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastrząb Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 W dniu 21.09.2018 o 09:00, jastrząb napisał: Mam ten model jakieś 3 lata. Nie ma się do czego przyczepić. Wypowiedziałem się wcześniej o parasolu, o który pytało kilka osób. Chciałbym zaznaczyć, że dotyczyło to "starego" modelu kupionego kilka lat temu. Po zgubieniu starej "dubeltówki" zamówiłem parę dni temu nową (ze sznurkiem). Choć producent nie zmienił zdjęć na stronie, to nowy parasol dość mocno różni się od starego. Oprócz komentowanej tutaj dziury na sznurek, na pewno jest lżejszy i cieńszy, wydaje się też być krótszy. Inna jest konstrukcja rurki teleskopowej i brakuje malowania koralika ściągacza końcówek drutów (zwykły czarny plastik). Mój nowy egzemplarz jest też gorzej wykonany - nierówno wywiercona dziura, niestabilny pałąk, po naciśnięciu przycisku parasol nie otwiera się do końca sam. Podsumowując spadła estetyka wykończenia drobiazgów i wydaje się być mniej solidny. Co do samej trwałości nowego modelu to nie mogę się wypowiedzieć. Stary model miał kilka lat i nic złego się z nim nie działo. Jeżeli nie miałbym w ręku starego modelu, to tych kwestii pewnie bym nie odnotował, ale posiadając oba widzę spory spadek jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi