dsc Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Jedno jest, drugie w toku, mam nadzieje, ze wieczorem sie uda wrzucic: meerminish by tompjagiello, on Flickr Pozdrawiam, dsc.
proceleusmatyk Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Chętnie podjęłabym trzecią próbę, ale skąd ja wezmę męskie buty?!!! Myślę, że niejeden obecny tu kawaler równie chętnie użyczy swoich butów na potrzeby sesji fotograficznej
saphir.pl Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Jedno jest, drugie w toku, mam nadzieje, ze wieczorem sie uda wrzucic: Pozdrawiam, dsc. Ale ciemno tam u Ciebie Ja nawet jak chcę, by czarno w tle było, wychodzi jakoś szaro Jest klimat. pozdrawiam
saphir.pl Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Chętnie podjęłabym trzecią próbę, ale skąd ja wezmę męskie buty?!!! Myślę, że niejeden obecny tu kawaler równie chętnie użyczy swoich butów na potrzeby sesji fotograficznej Jak widać - możliwości są
mr.vintage Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Brakło czasu na jakieś nowe zdjęcia, więc zgłaszam fotki, które już kiedyś pojawiły się na blogu lub Facebook'u:
Kopciuszek Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Chętnie podjęłabym trzecią próbę, ale skąd ja wezmę męskie buty?!!! Myślę, że niejeden obecny tu kawaler równie chętnie użyczy swoich butów na potrzeby sesji fotograficznej Dzięki za chęć pomocy
saphir.pl Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ostatni dzień - do północy można zamieszczać jeszcze konkursowe prace i kończymy pierwszy etap Kto PITy składa na ostatnią chwilę - wystąp pozdrawiam i zapraszam do zabawy
dsc Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Drugi upload, znowu ciemno: meerminisher by tompjagiello, on Flickr Pozdrawiam, dsc.
eye_lip Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Prawie bym się spóźnił ze zdjęciami, jakoś ubzdurało mi się, że konkurs jest do końca miesiąca..
Pan Janusz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Tajny agent, udający kloszarda w terenie, to byłby z Ciebie kiepski Ale fotografia super przez rozmiar, taki efekt "artystyczny"
roland Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zdjęcie o świcie i 40 minut później
saphir.pl Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 *eye_lip - już myślałem, że wyjechałeś *mosze - w końcu stylizacja, która mi pasuje *Roland - a jakby ci spadł ? *Arkadyjczyk - to Wy tam w tej czytelni buty pucujecie ? Faaaajnieeee Finiszujemy - jeszcze 4 godziny
type Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Infantylnie...jednak zawartość zamrażarki zaskoczyła mnie dziś... pozdrawiam.
maciato Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 rzutem na taśmę Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
proceleusmatyk Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Filip, wiem, co to za maszyna, ale aluzji do sera nie rozumiem Mosze, liczy się wielkość
kamil Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 maciato: napisz proszę, co to za tweed.
olli Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Wiesz, jak tam mówią na ćwierćfunciaka z serem? Jak to? Nie mówią „ćwierćfunciaka z serem”? Mają system metryczny, nie kapują, co to jest ćwierć funta. Więc jak na niego mówią? „Royale z serem”. „Royale z serem”? A jak mówią na big maca? „Big mac” to „big mac”. Albo: „le Big Mac”.
proceleusmatyk Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Może Filip się cieszy jak głupi do sera, gdy widzi swoje buty?
saphir.pl Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Może to wyraz twórczości koneSERa No ciekawe
Rekomendowane odpowiedzi