dsc Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Jedno jest, drugie w toku, mam nadzieje, ze wieczorem sie uda wrzucic: meerminish by tompjagiello, on Flickr Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Chętnie podjęłabym trzecią próbę, ale skąd ja wezmę męskie buty?!!! Myślę, że niejeden obecny tu kawaler równie chętnie użyczy swoich butów na potrzeby sesji fotograficznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Jedno jest, drugie w toku, mam nadzieje, ze wieczorem sie uda wrzucic: Pozdrawiam, dsc. Ale ciemno tam u Ciebie Ja nawet jak chcę, by czarno w tle było, wychodzi jakoś szaro Jest klimat. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Chętnie podjęłabym trzecią próbę, ale skąd ja wezmę męskie buty?!!! Myślę, że niejeden obecny tu kawaler równie chętnie użyczy swoich butów na potrzeby sesji fotograficznej Jak widać - możliwości są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Brakło czasu na jakieś nowe zdjęcia, więc zgłaszam fotki, które już kiedyś pojawiły się na blogu lub Facebook'u: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopciuszek Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Chętnie podjęłabym trzecią próbę, ale skąd ja wezmę męskie buty?!!! Myślę, że niejeden obecny tu kawaler równie chętnie użyczy swoich butów na potrzeby sesji fotograficznej Dzięki za chęć pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Ostatni dzień - do północy można zamieszczać jeszcze konkursowe prace i kończymy pierwszy etap Kto PITy składa na ostatnią chwilę - wystąp pozdrawiam i zapraszam do zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Drugi upload, znowu ciemno: meerminisher by tompjagiello, on Flickr Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Prawie bym się spóźnił ze zdjęciami, jakoś ubzdurało mi się, że konkurs jest do końca miesiąca.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 PS. Sorry za rozmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Tajny agent, udający kloszarda w terenie, to byłby z Ciebie kiepski Ale fotografia super przez rozmiar, taki efekt "artystyczny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Zdjęcie o świcie i 40 minut później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Moja propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 *eye_lip - już myślałem, że wyjechałeś *mosze - w końcu stylizacja, która mi pasuje *Roland - a jakby ci spadł ? *Arkadyjczyk - to Wy tam w tej czytelni buty pucujecie ? Faaaajnieeee Finiszujemy - jeszcze 4 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Infantylnie...jednak zawartość zamrażarki zaskoczyła mnie dziś... pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 rzutem na taśmę Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Filip, wiem, co to za maszyna, ale aluzji do sera nie rozumiem Mosze, liczy się wielkość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 maciato: napisz proszę, co to za tweed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Wiesz, jak tam mówią na ćwierćfunciaka z serem? Jak to? Nie mówią „ćwierćfunciaka z serem”? Mają system metryczny, nie kapują, co to jest ćwierć funta. Więc jak na niego mówią? „Royale z serem”. „Royale z serem”? A jak mówią na big maca? „Big mac” to „big mac”. Albo: „le Big Mac”. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Może Filip się cieszy jak głupi do sera, gdy widzi swoje buty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Może to wyraz twórczości koneSERa No ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 jeszcze jedno z dziś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi