marek.r Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Moim zdaniem bardzo dobry szewc jest na placu Dąbrowskiego 7 - blisko od stacji metra świętokrzyska - szybko i solidnie naprawia buty, jedyny minus to lokalizacja. Trzeba się troche naszukać, kiedyś po przeciwnej stronie była znana księgarnia na kredytowej, teraz została tylko ambasada włoch . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micappo Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Szukam szewca, który podzeluje mi już troszkę chodzone podeszwy. Zależy mi na cienkim kawałku gumy i dokładnym wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 TJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micappo Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Dzięki Panowie, chyba uderzę do TJ, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Cześć, dokąd polecacie oddać buty na rozciąganie (konkretnie uwiera jeden but w jednym konkretnym miejscu i wszystkie shoe-strethe nie dają rady). Dodam, że to najdroższe buty z mojej kolekcji i nie chciałbym powierzyć ich byle komu. TJ? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 znajomy oddawał ostatnio Yanko na Hożej i operacja zakończyła się sukcesem - dopytam w poniedziałek o numer kamienicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 znajomy oddawał ostatnio Yanko na Hożej i operacja zakończyła się sukcesem - dopytam w poniedziałek o numer kamienicy Katana Marek HOŻA 21/23 00-521 Warszawa Zakład czynny pon-pt 9.00-18.00 tel. 22 6292925 e-mail: info@katana.waw.pl Na wystawie urządzenie do rozciągania butów, zwykle w pełni zajęte (mieści się kilka sztuk butów). Osobiście zakładu nie znam więc nie wiem jak z jakością usług. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 6 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2016 TJ U TJ zelowałem wszystkie swoje, ale chętnie przerzuciłbym się na coś tańszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolewskiej Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Chcę podzelować swoje Yanko. Podpowiecie gdzie w Warszawie? Ile taka usluga moze kosztowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Hoża 21/23, jakiś czas temu ok. 40 zł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacho Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 Również mogę polecić Hożą. Dobre ceny, solidne wykonanie. Zelowałem kilka par butów i wykonane bez zarzutu, w około 3-4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
act00 Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 U TJ zelowałem wszystkie swoje, ale chętnie przerzuciłbym się na coś tańszego. Ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeM Napisano 11 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2019 To mój pierwszy post, więc zacznę od przywitania się! Bardzo proszę o polecenie sprawdzonego miejsca, do którego się udać z uszkodzeniem widocznym na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 11 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2019 @BeM, Obawiam się, że tego typu usterka - głębokie uszkodzenie lica (na przestrzał?) w pracującym miejscu jest na dłuższą metę nienaprawialna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeM Napisano 11 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2019 Szczęśliwie to nie jest na wylot. Liczę się z tym, że nie będzie idealnie ale to roczne Yanko, ciężko mi się poddać bez walki... Nie mam żadnego doświadczenia w temacie cholewkarzy. Na stronie wielkishoe jest informacja, że również naprawiają obuwie. Nie wiem co o tym sądzić, renowacja im wychodzi, ale czy to znaczy, że i z tym sobie poradzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 Spróbuj tu, rzut beretem, kompetentny człowiek:https://www.podpantoflem.comMożesz najpierw wysłać foto mejlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubedes Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 "Takie Buty na Wilczej w Warszawie? Opinie z Google'a nie są przesadzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fey Napisano 5 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 Kogo polecacie, jeżeli chodzi o wymianę skórzanych spodów w butach GYW? Będę wdzięczny też za orientacyjną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 Parę lat temu płaciłem 300 zł. Zależy od opcji, moja była ta droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fey Napisano 5 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 A u kogo robiłeś wymianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 U forumowego szewca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fey Napisano 22 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2019 Szewc24? Obecnie jest, że nie przyjmuje już zleceń - http://szewc24.pl/dane-kontaktowe/kontakt-do-firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 22 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2019 W dniu 5.12.2019 o 17:45, mosze napisał: U forumowego szewca. Forumowego? 😂😂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fulko Napisano 21 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2020 Dobry wieczór, a czy ktoś korzystał z usług Wielki Shoe ? bo mam zamiar rozciągnąć nieco moje Berwicki a ceny mają dość wysokie ...🙄 myślałem też aby zanieść je na Hożą, ktoś ostatnio rozciągał tam ? ( jak wyszło i jaka cena ?). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 22 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2020 16 godzin temu, Fulko napisał: Dobry wieczór, a czy ktoś korzystał z usług Wielki Shoe ? bo mam zamiar rozciągnąć nieco moje Berwicki a ceny mają dość wysokie ...🙄 myślałem też aby zanieść je na Hożą, ktoś ostatnio rozciągał tam ? ( jak wyszło i jaka cena ?). Rozciągałem na Hożej, efekt OK (problemem jest to, że na starość stopy mi puchną, a zwłaszcza prawa z dawną kontuzją koszykarską, więc na tej prawej jest jako tako po rozciąganiu, a na lewej dobrze, pewnie prawy but jeszcze spróbuję więcej rozciągnąć), koszt nie jest wysoki, nie pamiętam dokładnie. Wielki Shoe ma chyba dość długie terminy, ale korzystałem już jakiś czas temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi