kot~ Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 Na http://www.cottonfieldshop.com/pl/produ ... ing/pants/ aktualnie przecena chinosów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quezacotl Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 Ja ze swojej strony polecam swetry z Lamberta. Naprawdę świetna bawełna za śmieszną cenę http://www.wolczanka.com.pl/product-pol ... atym-.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 Sale w HY Polecam przede wszystkim krótkie i długie letnie spodnie oraz paski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supratex Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 Na stronie Wólczanki dodatkowy rabat 20% na przecenione już koszule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fey Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Wydaje mi się, że nie ma tam już nic ciekawego. Za to w sklepie internetowym Vistuli dodają krawat gratis do zamówień powyżej 150zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Krój zarówno tradycyjny, jak i mocno wcięty slim fit. Koszule w przecenie od 80 złotych/sztukę. Wymienialne usztywniacze w kołnierzyku, guziki z masy perłowej i dobrej jakości bawełna 2-ply. Jakość moim zdaniem porównywalna z Tyrwhittem, chociaż w kilku miejscach z większą dbałością o wykończenie. http://www.dalvey.com/shop-online/sale Polecam również świetnej jakości krawaty w standardowej cenie 50 EUR i 3 nominalnych szerokościach/długościach. W tej cenie nie dokonałem jeszcze lepszego zakupu krawatowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Sale w HY Polecam przede wszystkim krótkie i długie letnie spodnie oraz paski. Też polecam spodnie z tego sklepu, szczególnie cenię sobie wełniaki z tropiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Dzięki, Dalvey bardzo ciekawe (7 fold za 15 funtów??). Coś na pewno zamówię. Bartek, czy miałeś do czynienia z ich spodniami? Interesuje mnie selvedge denim w normalnej cenie 69 funtów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Niestety, spodni nigdy u nich nie kupowałem, ale mogę wstawić zdjęcie 7-folda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Niestety, spodni nigdy u nich nie kupowałem, ale mogę wstawić zdjęcie 7-folda. co do 7-folda ... nie daj się prosić - just wrzucaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Wstawie w niedziele, bo jestem u teściów. Krawaty są bez wypełnienia (7-foldy). Aha, nie wiem czy wiecie ale oni robili kiedyś krawaty dla firmy Kent Wang. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdk Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 Na http://www.cottonfieldshop.com/pl/produ ... ing/pants/ aktualnie przecena chinosówSpodnie są cienkie, typowo letnie, czy całoroczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 Na http://www.cottonfieldshop.com/pl/produ ... ing/pants/ aktualnie przecena chinosówSpodnie są cienkie, typowo letnie, czy całoroczne? Raczej wiosenno-letnie. Na pewno nie jest to gruby materiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quezacotl Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Udalo się komuś namierzyć te chinosy w którymś ze sklepów stacjonarnych? Obdzwoniłem sklepy we Wrocławiu, ale za każdym razem słyszałem, że nigdy nie mieli tego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Ready. Set. Go. http://www.bergbergstore.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SVR Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 Dla tych, których interesują przecenione chinosy z Cottonfielda: Krój ekstremalnie wąski. Góra w miarę ok, ale nogawki już przegięte (niecałe 17,5 cm dołem przy 30" w pasie), przez co przy butach 44 wyglądają karykaturalnie, jak legginsy. Bawełna raczej lekka, dobrej jakości. Niestety, muszę zwrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 Na Markafoni są dość ostro (zjechali do 432 zł) przecenione czarne loafersy marki Bally. Został tylko rozmiar 41. https://markafoni.pl/bally-buty-barzio/ ... 2-c-12272/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 Dla tych, których interesują przecenione chinosy z Cottonfielda: Krój ekstremalnie wąski. Góra w miarę ok, ale nogawki już przegięte (niecałe 17,5 cm dołem przy 30" w pasie), przez co przy butach 44 wyglądają karykaturalnie, jak legginsy. Bawełna raczej lekka, dobrej jakości. Niestety, muszę zwrócić. Dziękuję bardzo za tego posta, kiedy się pojawił nie miałem jeszcze zarejestrowanego konta, więc nie mogłem tego uczynić od razu. Przed planowanym zakupem skorzystałem z formularza kontaktowego Cottonfielda i zapytałem o dokładniejsze wymiary tych spodni, przede wszystkim rozmiar nogawki. Od razu dostałem potwierdzenie, że pytanie zostało przyjęte, następnego dnia dostałem powiadomienie "Thank you for your email. we have requested the details to our design department and we will inform as soon as we receive the information"Edit: w skrócie - dziękujemy za email, przekierowaliśmy pytanie do stosownego działu, ]po czym od tygodnia nie otrzymałem już żadnej odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 Nie licz na to, że w tak dużym sklepie internetowym ktoś będzie ci mierzył centymetrem nogawki w kilku miejscach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 U nich przecież nawet nie ma porządnej tabeli rozmiarów ukazującej różnice między spodniami typu regular bądź slim. Samo "narrow fitted" mówi tyle, co nic. W tak dużym sklepie liczyłbym przynajmniej na tyle. Nikt tutaj nie mówi również o mierzeniu nogawki w kilku miejscach - zapytałem o jeden wymiar. A już na pewno liczyłbym na rzetelność w odpowiadaniu na maile. Wystarczyło, żebym otrzymał odpowiedź, że nie są w stanie podać tego typu informacji. W momencie, gdy dostaję odpowiedź, że moje zapytanie zostało przekierowane do stosownego działu, liczę, że sprawa zostanie doprowadzona do końca, a nie, że nagle nastąpi brak odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 Co fakt to fakt Michał, ale dla dużych firm odzieżowych dokładne zmierzenie każdego rozmiaru nie jest jakimś ogromnym wyzwaniem a np dla mnie - ratunkiem. Lubię bardzo dopasowane np spodnie. Na allegro w tej kwestii jest lepiej chyba, że te firmy za wszelką cenę chcą przyciągnąć zainteresowanego do sklepu stacjonarnego i naciągnąc na zakup czegoś dodatkowo - to w kontekście marketingu rozumiem całkowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 Panowie, nie rozumiem dyskusji - zbyt szerokie nogawki to żaden problem (trzeba zapłacić za zwężenie, ale tracenie czasu na znalezienie idealnego dopasowania też kosztuje). Problemem są zbyt wąskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 Właśnie o zbyt wąskich jest mowa 17,5cm ;o Taką informację wg mnie mimo wszystko warto podać w rozmiarówce. Edit: Ale chyba zbytni offtop się robi, za co przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 Co fakt to fakt Michał, ale dla dużych firm odzieżowych dokładne zmierzenie każdego rozmiaru nie jest jakimś ogromnym wyzwaniem a np dla mnie - ratunkiem. Lubię bardzo dopasowane np spodnie. Na allegro w tej kwestii jest lepiej Oczywiście, że dla konsumenta byłoby to rozwiązanie idealne. Wręcz dziwię się, że sklepy internetowe jeszcze nie wpadły na to by podawać podstawowe wymiary rzeczywiste, ale nie takie z tabeli rozmiarów. Prywatne aukcje z Allegro biją na głowę wszytskie sklepy internetowe, bo przy spodniach masz podane 6-8 wymiarów rzeczywistych. Sądzę, że to kwestia czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 Co fakt to fakt Michał, ale dla dużych firm odzieżowych dokładne zmierzenie każdego rozmiaru nie jest jakimś ogromnym wyzwaniem a np dla mnie - ratunkiem. Lubię bardzo dopasowane np spodnie. Na allegro w tej kwestii jest lepiej Oczywiście, że dla konsumenta byłoby to rozwiązanie idealne. Wręcz dziwię się, że sklepy internetowe jeszcze nie wpadły na to by podawać podstawowe wymiary rzeczywiste, ale nie takie z tabeli rozmiarów. Prywatne aukcje z Allegro biją na głowę wszytskie sklepy internetowe, bo przy spodniach masz podane 6-8 wymiarów rzeczywistych. Sądzę, że to kwestia czasu. Nie jestem pewien. Firmom zależy na realnych odwiedzinach i możliwości namowienia na kolejne dobro, które oferują. Na internetowym sklepie x reklam kolejnego produktu nie da takiego efektu jak mierzenie go na żywo przez klienta i namawianie przez pracowników. Sklepy na all oferują sprzedaż jedynie wysyłkową i kupno bez mierzenia, więc podawanie wymiarów to konieczność. Jesteśmy jedynie źródłem dochodu, to oczywiste, więc takich wymiarów moim zdaniem nie przepuści dział marketingu i księgowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi