Pan Janusz Napisano 21 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Z drugiej strony to czemu produkty włoskie cieszą się u nas takim powodzeniem? Każda polska firma, która chce coś znaczyć w branży odzieżowej, musi mieć nazwę po jakimś "zmyślonym" Włochu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 21 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Z drugiej strony to czemu produkty włoskie cieszą się u nas takim powodzeniem? Każda polska firma, która chce coś znaczyć w branży odzieżowej, musi mieć nazwę po jakimś "zmyślonym" Włochu. Porównaj jak brzmią: Ryłko i Gino Rossi i masz odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abishai Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 http://shopping.groupon.pl/d-5517767-koszule-na-miare-koszula-na-miare-koszule-szyte-na-miare-koszula-szyta-na-miare-koszule-meskie-szyte-na-miare P.S:Proszę wywalić jakby już było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 8 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 Trzeba jakoś wypchać z magazynu beznadziejne tkaniny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 70% zadowolenia z koszuli to materiał, może nawet więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 Ale ten groupon działa przy wyborze dowolnej tkaniny więc o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prokrust Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 Ech... oferta już wyprzedana.. chyba zacznę regularnie przeglądać Groupona Za poprzednikami - przy szczegółowych warunkach jest wyrżnie napisane, że chodzi o dowolne zamówienia a nie tylko wybrane materiały EDIT: w sumie to jednak jest chyba nowy: http://www.groupon.pl/oferty/cala-polska/orchidea/5657530 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 19 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2012 W Vistuli rabaty do 50% dla posiadaczy Kart na cały asortyment. Dodtyczy sklepów stacjonarnych i online: http://sklep.vistula.pl/promocja_klub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 21 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2012 W Vistuli rabaty do 50% dla posiadaczy Kart na cały asortyment. Dodtyczy sklepów stacjonarnych i online: http://sklep.vistula.pl/promocja_klub Nie dość, że rabat tyczy się ceny regularnej, to jeszcze dla zakupów <3000 PLN, wynosi raptem 30%. Czyli lepiej poczekać na czerwiec i upolować coś na wyprzedażach letnich. No chyba, że pilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 21 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2012 Nie dość, że rabat tyczy się ceny regularnej, to jeszcze dla zakupów <3000 PLN, wynosi raptem 30%. Czyli lepiej poczekać na czerwiec i upolować coś na wyprzedażach letnich. No chyba, że pilne Ja to widzę w innej barwie Zebrać kilka osób i zamówić nawet za 5k. By the way Wólczanka ma również podobną promocję i limity rabatowe dużo niższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Posezonowe przeceny rzędu 50% to nic specjalnego - oferta wyłącznie dla niecierpliwych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Macie rację z drobnym zastrzeżeniem: dostępna rozmiarówka - czekając na koniec wyprzedaży może się okazać, że poszukiwanego rozmiaru już nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Macie rację z drobnym zastrzeżeniem: dostępna rozmiarówka - czekając na koniec wyprzedaży może się okazać, że poszukiwanego rozmiaru już nie ma... jestem tego ofiarą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Oczywiście, że musi pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 o matko... Swoją drogą, muszę powiedzieć o miłym zaskoczeniu, jakie spotkało mnie w outlecie Vistuli w Ursusie. Pewien Pan pytał sprzedawczyni, jaką koszulę poleciłaby mu przy założeniu, że jego partnerka będzie miała sukienkę taką a taką. W tym momencie dobiegło mnie oburzenie sprzedawczyni, która klarowała, że tak się koloru koszuli nie dobiera, że taka jest dziwna moda, ale nie ma to nic wspólnego z elegancją. Na koniec dodała "zawsze pytam panów w takim przypadku - a co pan zrobi kiedy partnerka do łazienki wyjdzie?". Myslałem, że to efekt jakichś szkoleń dla pracowników, ale sądząc po powyższej grafice to wiedza własna tej pani. Brawo dla niej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 o matko... dokładnie to samo pomyślałem. mam pytanie następujące: na kiedy przypada szczyt wyprzedaży (generalnie)? czy jeśli chcę upolować coś na największej wyprzedaży, to czy decydować się na zakup na koniec czerwca, czy lipca, czy kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Czy ktoś chodzi na tyle często do TKmaxxa aby powiedzieć czy obniżają ceny jak coś się nie sprzeda. Chodzi za mną jedna koszula, ale cena mnie zabija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Czy ktoś chodzi na tyle często do TKmaxxa aby powiedzieć czy obniżają ceny jak coś się nie sprzeda. Chodzi za mną jedna koszula, ale cena mnie zabija. Nie chodzę często, ale wiem że tak robią - są wieszaki z rzeczami wyprzedażowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Tak, obniżają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Obniżają regularnie; jeśli się coś nie sprzeda, bodajże, przez 3 tygodnie, to jest obniżka. Potem kolejna itp. Ale ktoś inny może być szybszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 Czy ktoś chodzi na tyle często do TKmaxxa aby powiedzieć czy obniżają ceny jak coś się nie sprzeda. Chodzi za mną jedna koszula, ale cena mnie zabija. Po 6 tygodniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 Szanowni Użytkownicy kiedy rozpoczyna się sezonowa wyprzedaż w van Graaf? Spodobały mi się dwa modele swetrów Bugatti, jednak tysiąc złotych (sztuka 495 pln) wolałbym inaczej zainwestować Podobnie Royal Collection - Digel i Oscar Jacobson? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 Pierwsze wyprzedaże rozpoczną się zapewne w ostatnim tygodniu czerwca, ale nie spodziewałbym się w pierwszym etapie rewelacji. Na przeceny rzędu 50% i więcej trzeba się nastawiać pod koniec lipca i później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 A warto czekać? Użytkował/posiada ktoś ubrania Bugatti? Boję się, że do lipca zabraknie rozmiaru (M)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 A warto czekać? Użytkował/posiada ktoś ubrania Bugatti? Boję się, że do lipca zabraknie rozmiaru (M)... Sam zdecyduj czy warto, wiesz czym ryzykujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi