Skocz do zawartości

Wyprzedaże

Parmigiano

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

W Vistuli rabaty do 50% dla posiadaczy Kart na cały asortyment. Dodtyczy sklepów stacjonarnych i online:

http://sklep.vistula.pl/promocja_klub

Nie dość, że rabat tyczy się ceny regularnej, to jeszcze dla zakupów <3000 PLN, wynosi raptem 30%.

Czyli lepiej poczekać na czerwiec i upolować coś na wyprzedażach letnich.

No chyba, że pilne :)

Nie dość, że rabat tyczy się ceny regularnej, to jeszcze dla zakupów <3000 PLN, wynosi raptem 30%.

Czyli lepiej poczekać na czerwiec i upolować coś na wyprzedażach letnich.

No chyba, że pilne :)

Ja to widzę w innej barwie :D Zebrać kilka osób i zamówić nawet za 5k.

By the way Wólczanka ma również podobną promocję i limity rabatowe dużo niższe.

o matko...

Swoją drogą, muszę powiedzieć o miłym zaskoczeniu, jakie spotkało mnie w outlecie Vistuli w Ursusie. Pewien Pan pytał sprzedawczyni, jaką koszulę poleciłaby mu przy założeniu, że jego partnerka będzie miała sukienkę taką a taką. W tym momencie dobiegło mnie oburzenie sprzedawczyni, która klarowała, że tak się koloru koszuli nie dobiera, że taka jest dziwna moda, ale nie ma to nic wspólnego z elegancją. Na koniec dodała "zawsze pytam panów w takim przypadku - a co pan zrobi kiedy partnerka do łazienki wyjdzie?".

Myslałem, że to efekt jakichś szkoleń dla pracowników, ale sądząc po powyższej grafice to wiedza własna tej pani. Brawo dla niej!

o matko...

dokładnie to samo pomyślałem.

mam pytanie następujące: na kiedy przypada szczyt wyprzedaży (generalnie)? czy jeśli chcę upolować coś na największej wyprzedaży, to czy decydować się na zakup na koniec czerwca, czy lipca, czy kiedy?

Czy ktoś chodzi na tyle często do TKmaxxa aby powiedzieć czy obniżają ceny jak coś się nie sprzeda. Chodzi za mną jedna koszula, ale cena mnie zabija.

Nie chodzę często, ale wiem że tak robią - są wieszaki z rzeczami wyprzedażowymi.

Szanowni Użytkownicy kiedy rozpoczyna się sezonowa wyprzedaż w van Graaf? Spodobały mi się dwa modele swetrów Bugatti, jednak tysiąc złotych (sztuka 495 pln) wolałbym inaczej zainwestować ;) Podobnie Royal Collection - Digel i Oscar Jacobson?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.