mr.vintage Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 też kupiłem 2 pary chinosów w Springfieldzie za 200 pln co uważam za okazję. Nigdy nie chodziłem w ubraniach tej firmy, ale słyszałem że to niestety ubrania jednoroczne. Jakie macie doświadczenia? Jeszcze 6-8 lat temu byli na poziomie ówczesnego Cottonfielda. Teraz i Cottonfield i Springfield spadli z jakością, ale Springfield niestety niżej. Obecnie to poziom Reserved czy Cubus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 też kupiłem 2 pary chinosów w Springfieldzie za 200 pln co uważam za okazję. Nigdy nie chodziłem w ubraniach tej firmy, ale słyszałem że to niestety ubrania jednoroczne. Jakie macie doświadczenia? Jeszcze 6-8 lat temu byli na poziomie ówczesnego Cottonfielda. Teraz i Cottonfield i Springfield spadli z jakością, ale Springfield niestety niżej. Obecnie to poziom Reserved czy Cubus. Z przykrością (lubiłem tę markę) stwierdzam, że to prawda. Nie to, że to Cubus, czy Reserved, bo ich nie znam, ale że bardzo spadli z jakością. Przede wszystkim ich chinosy nie trzymają koloru, kolor bardzo szybko blaknie (choć nie wiem, jak to działa, bo nie farbują w praniu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyck Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 wypróbuję i dam znać, bo jestem ciekaw. Macaroni pisał, że Dockersy to optymalne rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 może inne Dockersy oglądałem, ale w P&C materiał wydawał mi się sztywny i mało przyjemny w dotyku. Osobiście kupiłem w lipcu dwie pary bawełnianych w Marks&Spencer, granatowe i białe, za łączną kwotę niecałych 100 złotych (po dwukrotnej przecenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Dockers są sztywne, bo są grube. Cienkie kupisz jedynie online, bo z tego co się orientuję polski dystrybutor ich z nieznanego mi powodu - nie sprowadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Dockers są sztywne, bo są grube. Cienkie kupisz jedynie online, bo z tego co się orientuję polski dystrybutor ich z nieznanego mi powodu - nie sprowadza.Where to buy? Ich oficjalny sklep nie przesyła do PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Where to buy? Ich oficjalny sklep nie przesyła do PL.Trzeba poszukać, może "nextag" coś wyrzuci? Jestem pewien, że kiedyś kupowałem jedną parę w sklepie internetowym, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć jaki to był sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Moze to dziwnie zabrzmi (bo na ogol jakosciowo jest srednio), ale polece tutaj Gap jako miejsce gdzie mozna kupic dosc sensowne spodnie typu chinos. 100% bawelna dosc dobrej jakosci, miekkie w dotyku (nie sa super cienkie), ale trzymaja kant, maja rozne warianty, chociaz slim czesto sa wyprzedane. Mozna zamawiac przez net i przesylka miedzynarodowa z tego, co sie orientuje, jest tania. Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ngomes Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Polecam lniano-bawełanie chinosy Marlboro Classics- końcówki letniej kolekcji powinny być jeszcze do kupienia w Royal Collection z 70% zniżką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexonariusz Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Polecam lniano-bawełanie chinosy Marlboro Classics- końcówki letniej kolekcji powinny być jeszcze do kupienia w Royal Collection z 70% zniżką. a wiesz może ile kosztują z tą zniżką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ngomes Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Zapłaciłem jakieś 170 złotych z groszami. Edit: błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2011 https://www.hfwltd.com/bobb.php?b=dsc&c=1&p=1 Okazja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2011 No i co, Panowie, przyznac się, ktoś nabył jakieś oskary? Z tego, co wiem, wyprzedaż się dziś skończyła. Ja przymierzałem się do dwurzędówki, ale ostatecznie odpuściłem - za dużo trzebaby było przerabiac - no i za wiele okazji do założenia nie widac (z jednej strony elegancka, z drugiej - bardzo nieformalna). Najbardziej z całej oferty spodobała mi się lniana marynarka Carl Gross (-50%), ale też nie kupiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 18 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2011 Ja byłem pooglądać, ale garnitur, który mi się spodobał, był z nowej kolekcji i kosztuje 1700 zł. Za te przecenione kilkaset bym go kupił, jak często mają tam podobne wyprzedaże? Ten garnitur dwurzędowy z łatami bardzo ładny, ale podobny problem - za mało zaawansowana szafa, żeby sobie pozwolić na coś tak ekstrawaganckiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 Ja byłem pooglądać, ale garnitur, który mi się spodobał, był z nowej kolekcji i kosztuje 1700 zł. Za te przecenione kilkaset bym go kupił, jak często mają tam podobne wyprzedaże? Ten garnitur dwurzędowy z łatami bardzo ładny, ale podobny problem - za mało zaawansowana szafa, żeby sobie pozwolić na coś tak ekstrawaganckiego. Następna tuż przed nowym rokiem i na jego początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 No i co, Panowie, przyznac się, ktoś nabył jakieś oskary? mierzyłem garnitur z dwurzędówką - w rozmiarze, który leżał idealnie, marynarka miała długość (czy raczej krótkość ) jakby była z ostatniej kolekcji Vistuli. A myślałem, że Skandynawowie są raczej wysocy, hm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam100 Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 No i co, Panowie, przyznac się, ktoś nabył jakieś oskary? Witam, kilka dni temu jako osoba towarzysząca na zakupy zostałem zabrany i wstąpiłem na chwilę do RC. Wyszedłem z marynarką i spodniami (ten sam materiał a więc w sumie garnitur tworzą), koszulą i krótkim trenczem wiosennym. Mam nadzieję, że będą się dobrze nosić. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 http://www.giltcity.com/chicago/shrineh ... M-R1HT1-v1 Jesli ktos z was jest w Chicago lub ma tam kogos, kto moglby dokonac zakupu i wysłac kupiona rzecz do PL, to prosze o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 Czy to będzie któryś z kapeluszy? Niesamowity sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 piękne poszetki. Nawet znam okolicę, ale będę tam dopiero w kwietniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 Czy to będzie któryś z kapeluszy? Niesamowity sklep. Yup, jesli nie teraz to innym razem - czaje sie juz dłuzszy czas, ale nie mam nikogo w Czikago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 11 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2011 Czy to będzie któryś z kapeluszy? Niesamowity sklep. Yup, jesli nie teraz to innym razem - czaje sie juz dłuzszy czas, ale nie mam nikogo w Czikago Głupie pytanie: A pytałeś się ich? http://shrinestyle.com/customer-service/ International Shipping Information is available upon request Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 11 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2011 Głupie pytanie: A pytałeś się ich? http://shrinestyle.com/customer-service/ International Shipping Information is available upon request "Limit one per person; one additional may be purchased as a gift. Valid in-store only. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 11 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2011 "Limit one per person; one additional may be purchased as a gift. Valid in-store only. "No tak, ale to dotyczy tylko tej wyprzedaży. Poza tym na stronie sklepu nie ma o tym wzmianki. Jan kupował kapelusze z Ekwadoru więc z Czikago nie powinien mieć problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2011 Jan kupował kapelusze z Ekwadoru więc z Czikago nie powinien mieć problemu To prawda, nie wiem tylko czy chce teraz zaplacic (o ile pamietam) ponad 60dolarów za sziping Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi