Gość Nereusz Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 To prawda, z tą wyprzedażą 70% to trochę ściema, bo przecenili mocniej dosłownie kilka rzeczy w porównaniu do wyprzedaży -50%, ale cóż każdy robi jak mu wygodniej PS: Polówki są np. w bardzo dobrej cenie, po 49zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 Na placu Trzech Krzyży (Warszawa) w salonie Hugo Bossa jest wyprzedaż od 70% (praktycznie do 80%). W ofercie ciuchy Bossa, Zegny, i Armaniego. Wybór w sumie mały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 28 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2011 w TKMaxx są bardzo fajne koszule (długość rękawa juupi! ), wydają się być porzadnej jakości. Koszt po 100zł. Wiecie coś o tych markach? - Derek Rose - Diamant's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 28 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2011 Derek Rose - >http://www.derek-rose.com/ a tutaj coś o drugiej marce - > http://www.sierratradingpost.com/p/184,31509_English-Cut-Away-European-Dress-Shirt-By-Diamants-Of-Switzerland-for-Men.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 28 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2011 Derek Rose - >http://www.derek-rose.com/ a tutaj coś o drugiej marce - > http://www.sierratradingpost.com/p/184,31509_English-Cut-Away-European-Dress-Shirt-By-Diamants-Of-Switzerland-for-Men.html Okej, ale bardziej chodzi mi o Wasze opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2011 wyskoczyłem w przerwie do Marks&Spencer przy Marszałkowskiej. Efekty: - marynarka dość jasny granat (wełna +10% kaszmiru, prawdziwe dziurki na mankietach) - 359 złotych (pierwotnie 1200) - spodnie do tejże marynarki, ten sam skład - 199 zł - chino białe bawełna - 64 zł - chino coś pomiędzy beżem a szarym - 46 zł na szybko zmierzyłem tylko marynarkę (ładnie wytaliowana), resztą pomierzę w domu, można zwrócić w ciągu 30 dni. Jeszcze trochę tego było, choć sporo spodni i marynarek całkiem albo częściowo sztucznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 29 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2011 Przecena butow E. Green z 700euro na 350euro. Parma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lugh Napisano 29 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2011 To niezupełnie wyprzedaż, ale może kogoś zainteresuje. W TK Maxx w Łodzi widziałem dziś czarne buty Loake, zdaje się, że model Edward. Rozmiary UK7 (41) i UK10 (chyba 44,5). Cena 390 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luciano Napisano 30 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2011 Czy może już ktoś sie interesował : Da Vinci koszule na miarę w sierpniu 299 zł. Jestem ciekawy jakie materiały będą dostępne w tej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 30 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2011 Fotografia przedstawiajaca przeceniony model loafer E.Green Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 1 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2011 Duże obniżki w Zarze. Mój namber łan: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/s ... NCH%2BCOAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 1 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2011 Duże obniżki w Zarze. Mój namber łan: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/s ... NCH%2BCOAT Niestety, w Polsce nie widziałem tego płaszcza, a szukam go już dłuższy czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jonekasz Napisano 1 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2011 Płaszcz naprawdę elegancki. Widziałem ostatnio podobne w H&M . Bodajże też przecenione. W M&S z kolekcji Autograph był podobny kolor. Ja akurat wziąłem wtedy czarny. Tyle, że jednorzędowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trumpett Napisano 2 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2011 W sierpniu w sklepie poszetka.com skumulowały się dwie promocje: 1. wyprzedaż do -30% 2. przesyłka kurierem gratis do każdego zamówienia naprawdę warto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 6 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2011 Wyprzedaż m.in. butów w Royal Collection, przeceny 50% i 70%. Okazja do zakupu butów typu driving mocs za ok. 130 zł (zamsz, różne kolory), marki własne RC. Poza tym wyprzedaże innych rzeczy, na razie - w porównaniu do zeszego roku - poziom średni (30-50%, co zważywszy na pierwsze ceny wzięte z kosmosu nie jest szczególnie atrakcyjne), chyba trzeba jeszcze poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 7 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2011 w rzeczonym RC (w Arkadii, w Galmocie podobno też) dobre ceny na garnitury od Oscara J. - pierwotne ceny (ok. 2300 złotych) na pół. Widziałem m. in. fajny granatowy w drobny biały tenis, dwurzędowy, białe guziki (do tego niestety - jak dla mnie - białe łaty na łokciach). Na marginesie z innej strony - ładne co do wzoru, ale stanowczo za małe i jednostronne poszetki Strellson - 119 złotych Ponadto w sklepach Lascala (też Arkadia i Galmot) mocne przeceny na krawatach jedwabnych - ceny już od 25 złotych (przy zakupie dwóch - 40 złotych). Jako człowiek słabej woli skusiłem się : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 7 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2011 w rzeczonym RC (w Arkadii, w Galmocie podobno też) dobre ceny na garnitury od Oscara J. - pierwotne ceny (ok. 2300 złotych) na pół. Widziałem m. in. fajny granatowy w drobny biały tenis, dwurzędowy, białe guziki (do tego niestety - jak dla mnie - białe łaty na łokciach). Na marginesie z innej strony - ładne co do wzoru, ale stanowczo za małe i jednostronne poszetki Strellson - 119 złotych Ponadto w sklepach Lascala (też Arkadia i Galmot) mocne przeceny na krawatach jedwabnych - ceny już od 25 złotych (przy zakupie dwóch - 40 złotych). Jako człowiek słabej woli skusiłem się : Odprujesz łaty (nie zostanie ślad) wymienisz guziki i masz piękny dwurzędowy klasyk, dokładnie taki sam jak ja. Pozdr Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sestriere Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 Mirek, Też chodzę wokól tego garnituru. Mam taki sam pomysł na odprucie łat oraz zmianę (wyjątkowo tandetnych) guzików. Po łatach nie zostało śladu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 mirek, photo or it didn't happen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luciano Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 w rzeczonym RC (w Arkadii, w Galmocie podobno też) dobre ceny na garnitury od Oscara J. - pierwotne ceny (ok. 2300 złotych) na pół. Widziałem m. in. fajny granatowy w drobny biały tenis, dwurzędowy, białe guziki (do tego niestety - jak dla mnie - białe łaty na łokciach). Na marginesie z innej strony - ładne co do wzoru, ale stanowczo za małe i jednostronne poszetki Strellson - 119 złotych Ponadto w sklepach Lascala (też Arkadia i Galmot) mocne przeceny na krawatach jedwabnych - ceny już od 25 złotych (przy zakupie dwóch - 40 złotych). Jako człowiek słabej woli skusiłem się : Czy napewno 100% jedwab . Ta firma chyba dwa lata temu miała inna nazwę. Musieli ją zmienić jak wyszło, ze sprzedawała krawaty jedwabne a to zwykła mikro... była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 nie wiem, bazuję na oznaczeniu z metki. Wiem, że różnie bywa. Pewnie tyle w nich jedwabiu, co w wólczanko-vistulo-lantiero-peek&cloppenburgach za 100 złotych. W każdym razie wiążą się dobrze, prezentują się godnie, nie będę narzekał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 Nie polecam "lnianych" spodni z Zary. Jutro będę musiał się wybrać do ich łódzkiego sklepu, gdyż spodnie pękły mi na tyłku, nie w szwie, ale materiał się porwał. Wyrzuciłem paragon już, więc będę się musiał trochę pewnie wykłócać o to, że wywieszka "reklamacja tylk za okazaniem paragonu" nie ma podstaw prawnych. Żeby nie było offtopa zbytniego dodam, że spodenki kupiłem w Zarze na wyprzedaży, a żenującą informacją jest to, że obniżka była ze 149 na 129 zł, a pod naklejką z pierwszą ceną była cena w euro - 25,95, czyli na nasze około 104 zł. Parodia. Z tego co wiem, to len powinien być materiałem wytrzymałym, a nie niszczyć się po półtora miesiąca niezbyt intensywnego noszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 Może masz węża w kieszeni? Inna sprawa, że w sieciówkach towar wraca po jakimś czasie jako "nowy". Liczą, że klienci się nie zorientują. A ceny też są "nowe". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 Ten garnitur O. Jacobsona z białymi łatami jest ekstra. Wymieniłbym łaty na brązowe i nie ma pytań. Nic tylko czekać na jakąś uczciwą cenę, ale wątpię, że coś jeszcze opuszczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 Po ile jest aktualnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi