Pawcio Napisano 20 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2019 Dzień dobry firmo ,,edward lordovski”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2019 W dniu 20.10.2019 o 15:47, Pawcio napisał: Dzień dobry firmo ,,edward lordovski”. Expand Nieee, tym razem chyba jednak nie - mam nadzieję:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruut Napisano 30 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2019 Ja ze swojej strony mogę polecić skarpety Tchibo. Stosunek jakości do ceny świetny, 7 par kosztuje 60 zł. Przy odpowiedniej rotacji starczają spokojnie na dwa sezony. Trochę ograniczone wzornictwo, głównie jednolite klasyczne kolory (czerń, granat, szary, itp.). Są dość wysokie (sięgają do około 31 cm wysokości łydki mierząc od podłogi), a ściągacz dobrze trzyma. Świetną rzeczą jest oznaczanie pary poprzez wyszycie identycznego wzoru na dwóch skarpetach (starałem się to zobrazować na skarpetach ułożonych luzem). Ze slipów polecam KappAhl. Nie pamiętam ceny, ale zazwyczaj kupuję kilka 3-paków, co załatwia sprawę na parę sezonów. Są wygodne, wytrzymałe i dobrze znoszą pranie. Z tego co pamiętam to jest mały wybór kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian90 Napisano 30 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2019 Bruut Jeśli z tą wysokością to prawda to kupię na próbę, powiedz ta długośc to tylko do kompletu 7 par? Czy mniejsze boxy typu dwupak itd też mają podobne rozmiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruut Napisano 31 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2019 Kupuję tylko te 7-paki. Nie mam pojęcia jak to jest z innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 Podkoszulek termiczny (nie termoaktywny), długi rękaw, najchętniej v-neck, preferowany kolor cielisty, ale biały też ujdzie. Gdzie mógłbym zakupić takiego gagatka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 W dniu 19.01.2020 o 22:15, kormox napisał: Podkoszulek termiczny (nie termoaktywny), długi rękaw, najchętniej v-neck, preferowany kolor cielisty, ale biały też ujdzie. Gdzie mógłbym zakupić takiego gagatka? Expand Polecam tę firmę, mam od nich cztery podkoszulki: https://sklep.kwark.pl/pl/p/Koszulka-Pod-Koszule-Merino-Wool-060805/347 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 Ten Kwark fajny, ale szukam czegoś pod białą koszulę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 W dniu 19.01.2020 o 22:15, kormox napisał: Podkoszulek termiczny (nie termoaktywny), długi rękaw, najchętniej v-neck, preferowany kolor cielisty, ale biały też ujdzie. Gdzie mógłbym zakupić takiego gagatka? Expand noszę podkoszulki z Tchibo (tak, wiem, Tchibo to kawa) i jestem bardzo zadowolony. co prawda krótki rękaw, ale może mają też długi. Trochę zastanawia mnie po co taki? żeby wychodził spod mankietu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 20 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2020 W dniu 19.01.2020 o 22:47, Krzysiek_W napisał: noszę podkoszulki z Tchibo (tak, wiem, Tchibo to kawa) i jestem bardzo zadowolony. co prawda krótki rękaw, ale może mają też długi. Trochę zastanawia mnie po co taki? żeby wychodził spod mankietu? Expand Żeby było cieplej pewnie. Podkoszulek nie powinien wychodzić, wystawać itd. Teraz pod wpływem nowego bonda pewnie będzie szał na henleye. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 20 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2020 Do użytkowników intimmissimi - jak wygląda realność ich rozmiarówki ze strony? Wychodzi mi XL, ale wolałbym mieć pewność. Nie podają też długości, a chciałbym podkoszulki, które nie będą "wyskakiwały" ze spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 20 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2020 Mam jedna koszulkę Intimissimi i jest ona dosyć obcisła. Jak ktoś ma sylwetkę Apolla to ona podkreśla wszystkie zalety a jak komuś bliżej do Buddy to również podkreśla ale raczej niedoskonałości. Do tego materiał (bawełna Supima Extrafine, nie wiem jak inne) jest dosyć cienki i w jaśniejszych kolorach trochę prześwituje. Wydają mi się dosyć krótkie, rozmiar M to jakieś 63,5 cm - podczas gdy inne moje t-shifty maja 66-70 cm. Tutaj porównanie Intimisimi (granat) do H&M (beż):Do tego, co widać na zdjęciach: szwy się przekręciły. Z plusów: materiał naprawdę fajny choć cienki, wykonanie tez ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 20 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2020 Dziękuję. Mam już obraz sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 W dniu 20.11.2020 o 19:08, ciasteczkowy napisał: Mam jedna koszulkę Intimissimi i jest ona dosyć obcisła. Jak ktoś ma sylwetkę Apolla to ona podkreśla wszystkie zalety a jak komuś bliżej do Buddy to również podkreśla ale raczej niedoskonałości. Do tego materiał (bawełna Supima Extrafine, nie wiem jak inne) jest dosyć cienki i w jaśniejszych kolorach trochę prześwituje. Wydają mi się dosyć krótkie, rozmiar M to jakieś 63,5 cm - podczas gdy inne moje t-shifty maja 66-70 cm. Tutaj porównanie Intimisimi (granat) do H&M (beż): Do tego, co widać na zdjęciach: szwy się przekręciły. Z plusów: materiał naprawdę fajny choć cienki, wykonanie tez ok. Expand A powiedz mi jeszcze - ten. HM to podstawowa wersja materiałowa czy premium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 Są akurat jest standardowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 Dzięki. Liczyłem na jakąś fajną promocję w intimmisimi, żeby wziąć pakiet koszulek. Ponieważ marnie to wygląda- wezmę pewnie z 1, a pakiet kupię np. w hm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 28 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2020 Z okazji przetrzepania oferty hm (BF chyba rozruszał towarzystwo i nie było z czego wybierać) i promocji na Zalando - wziąłem kilka koszulek Schiesser. Zobaczymy na ile pozytywne opinie o firmie się sprawdzą. Przy okazji grzebania na zalando chciałem wziąć koszulkę z długim rękawem w typie henley. Ale dobrze dopasowaną, w tym typie https://www.zalando.pl/superdry-bluzka-z-dlugim-rekawem-grey-su222o1os-c11.html Macie może jakie propozycje, sprawdzone? Rozmiarówka na zalando mocno przetrzepania. Powyższa opinia o cienkim materiale w intimmissimi mnie zniechęca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 29 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2020 Czy ktoś testował Heattech od Uniqlo? Sprawdza się? Czym się różnią zwykły Heattech, Extra Warm i Ultra Warm? Czytałem raczej pozytywne opinie, ale niepokoi mnie spory udział akrylu w składzie, czasami prawie połowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fermiol Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 Bokserki CK - może przereklamowane, ale miękkie, wygodne i po kilkunastu praniach nie zauważyłem zmian kształtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 Tak jak i H&M za 1/3 ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 Bokserki CK są niezniszczalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 12 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2021 W dniu 20.11.2020 o 19:08, ciasteczkowy napisał: Mam jedna koszulkę Intimissimi i jest ona dosyć obcisła. Jak ktoś ma sylwetkę Apolla to ona podkreśla wszystkie zalety a jak komuś bliżej do Buddy to również podkreśla ale raczej niedoskonałości. Do tego materiał (bawełna Supima Extrafine, nie wiem jak inne) jest dosyć cienki i w jaśniejszych kolorach trochę prześwituje. Wydają mi się dosyć krótkie, rozmiar M to jakieś 63,5 cm - podczas gdy inne moje t-shifty maja 66-70 cm. Tutaj porównanie Intimisimi (granat) do H&M (beż): Do tego, co widać na zdjęciach: szwy się przekręciły. Z plusów: materiał naprawdę fajny choć cienki, wykonanie tez ok. Expand Poszukiwań ciąg dalszy - udałem się (wirtualnie) do ulubionego miejsca "może nie najtaniej ale jako tako" - H&M Premium. T-Shirt jest z przyjemnej w dotyku bawełny, ogólnie OK, jednak albo dostałem źle ometkowany egzemplarz, albo rozmiarówka jest zaniżona, otrzymana koszulka w każdym razie jest przynajmniej rozmiar za duża. Za czarnopiątkowe 30 PLN została do spania. Na fotografii, od góry: Intimissimi, H&M zwykłe, H&M Premium, wszystko M: Gdzie jeszcze można znaleźć przyzwoite podkoszulki w serek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 12 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2021 Kupiłem w promocji Schiesser. Na 189 cm wzrostu rozmiar M mi przypasował. Jestem zadowolony. Do tego jakość Schiessera dopuszcza pranie w 60 stopniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ira Napisano 10 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2021 Większość t-shirt dostępnych w sieciówkach po jednym praniu nadaje się do kosza albo do spania na noc. Podaliście kilka marek m. in. Intimissimi, Gatta, Sunspel Fruit of the loom, Sunspel, Derek Rose, Ribbedtee. Polecicie inne t-shirt dobrej jakości zachowując stosunek cena/jakość ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2021 Tak, np. Fedeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi