Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

saint benji, no co Ty, przeciez Dr Kilroy ma biały kapelusz, czerwoną muchę, zielone spodnie i brązowe szelki. i pasek. tak, to dziwne, nosi szelki i pasek jednocześnie.

a ja kiedyś wiedziałem, kogo ma Kilroy w av'ie, ale zapomniałem... to nie jest jakiś komik?

Opublikowano

Ja trochę z innej beczki i pytanie bardziej osobiste skierowane do konkretnego użytkownika:

Czy jegomość z avatara dr. Kilroya do dr Kilroy?

Pozdrawiam

Bynajmniej, to Franklin Pangborn. ;)

EDIT: Uwaga, żeby nie było niedomówień - teraz w moim avatarze jest Daniel Davis.

saint benji, no co Ty, przeciez Dr Kilroy ma biały kapelusz, czerwoną muchę, zielone spodnie i brązowe szelki. i pasek. tak, to dziwne, nosi szelki i pasek jednocześnie.

Haha, tu mnie zadziwiłeś swoją znajomością minifigów z Lego. :lol::lol::lol:

Musisz jednak wiedzieć, że oryginalny doktor Kilroy (owszem, to od niego pochodzi mój pseudonim :) ) występuje w trzech, a właściwie czterech wersjach:

1. Oryginalnej, z roku 1998, czyli tak jak opisałeś:

Dołączona grafika

2. Razem z zieloną kamizelką (i czasem białymi spodniami), pojawiła się w roku 2003:

Dołączona grafikaDołączona grafika

3. Natomiast ostatni jego strój pojawił się również w roku 2003, gdy dr eksplorował Himalaje wraz z przyjacielem Johnnym Thunderem:

Dołączona grafika

:lol::D:)

Pozdrawiam, Dr

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Typowy OT w ramach, którego rozmawiamy dosłownie o wszystkim co nie zasługuje na założenie nowego tematu w Sali. Pogoda, anegdoty, historie, ciekawostki i wszystko co nas otacza.

(jeśli temat uważacie za niepotrzebny - można usunąć. Choć myślę, że trochę życia by się przydało ;) )

Opublikowano

Oglądałem przed chwilą Różową Panterę. :P

Pozdrawiam, Dr

Snooker lepszy ;)

PS: chciałem obejrzeć normalny mecz w Polo przez wpis u mr. Vintage. Wpisywałem różne kwestie, od "polo transmisja", z efektem Disco Polo festiwal do Polo match transmission - z efektem Volkswagen Polo engine/transmission :D kto znajdzie, proszę to tu zamieścić. No chyba, że w ogóle nie transmitują. Znam Wednesday Selection na Eurosporcie, ale to mało...

Opublikowano

Ja gram na przemian na pianinie Legnica i organach Viscount. :P Tzn. nie w tej chwili, nie wolno mi w nocy, gdybym mógł, to oczywiście grałbym właśnie w najlepsze (zwłaszcza na organach rzecz jasna)! :)

Pozdrawiam, Dr

Opublikowano

Z Saabów to mi się podoba 900 Sport cabriolet. Dobrze, że ktoś założył ten temat, brakowało jakiegoś shoutboxa do zwykłych rozmów, gdzie nikt się nie będzie kłócił (mam nadzieję) :D