mbs Napisano 24 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2011 Ja trochę z innej beczki i pytanie bardziej osobiste skierowane do konkretnego użytkownika: Czy jegomość z avatara dr. Kilroya do dr Kilroy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 24 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2011 saint benji, no co Ty, przeciez Dr Kilroy ma biały kapelusz, czerwoną muchę, zielone spodnie i brązowe szelki. i pasek. tak, to dziwne, nosi szelki i pasek jednocześnie. a ja kiedyś wiedziałem, kogo ma Kilroy w av'ie, ale zapomniałem... to nie jest jakiś komik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 Ja trochę z innej beczki i pytanie bardziej osobiste skierowane do konkretnego użytkownika: Czy jegomość z avatara dr. Kilroya do dr Kilroy? Pozdrawiam Bynajmniej, to Franklin Pangborn. EDIT: Uwaga, żeby nie było niedomówień - teraz w moim avatarze jest Daniel Davis. saint benji, no co Ty, przeciez Dr Kilroy ma biały kapelusz, czerwoną muchę, zielone spodnie i brązowe szelki. i pasek. tak, to dziwne, nosi szelki i pasek jednocześnie. Haha, tu mnie zadziwiłeś swoją znajomością minifigów z Lego. Musisz jednak wiedzieć, że oryginalny doktor Kilroy (owszem, to od niego pochodzi mój pseudonim ) występuje w trzech, a właściwie czterech wersjach: 1. Oryginalnej, z roku 1998, czyli tak jak opisałeś: 2. Razem z zieloną kamizelką (i czasem białymi spodniami), pojawiła się w roku 2003: 3. Natomiast ostatni jego strój pojawił się również w roku 2003, gdy dr eksplorował Himalaje wraz z przyjacielem Johnnym Thunderem: Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Typowy OT w ramach, którego rozmawiamy dosłownie o wszystkim co nie zasługuje na założenie nowego tematu w Sali. Pogoda, anegdoty, historie, ciekawostki i wszystko co nas otacza. (jeśli temat uważacie za niepotrzebny - można usunąć. Choć myślę, że trochę życia by się przydało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Kupiłem dziś nowe gumy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Miałem w rodzinie Saaba i bardzo dobrze go wspominam. Przyznam, że przykro się robi jak pomyśleć, że ta marka już nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Istnieje w sercach.. trzeba kupować nowe 9-5 póki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 No na ulicach jak na razie widać, że marka nie istnieje swoją drogą brawo za Twojego saaba. Idealnie spasowany, żadnych przygód, malina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Co region to obyczaj, ja widzę codzienie sporo różnorakich Saabów na ulicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Co region to obyczaj, ja widzę codzienie sporo różnorakich Saabów na ulicach.To się zgadza. Z tym, że mówiłem konkretnie o nowej 9-5 (II). Myślałem, że to ją masz na myśli mówiąc nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Tak, ten model. Też widuję, nie tak często, ale są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Oglądałem przed chwilą Różową Panterę. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Oglądałem przed chwilą Różową Panterę. Pozdrawiam, Dr Nie zmieniaj tematu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Sorki. Musiałem o tym wspomnieć, bo sir Charles miał bardzo fajną czerwoną marynarkę smokingową... Tak, tak, już idę. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Oglądałem przed chwilą Różową Panterę. Pozdrawiam, Dr Snooker lepszy PS: chciałem obejrzeć normalny mecz w Polo przez wpis u mr. Vintage. Wpisywałem różne kwestie, od "polo transmisja", z efektem Disco Polo festiwal do Polo match transmission - z efektem Volkswagen Polo engine/transmission kto znajdzie, proszę to tu zamieścić. No chyba, że w ogóle nie transmitują. Znam Wednesday Selection na Eurosporcie, ale to mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Co kto lubi. Ja np. lubię filmy z lat 60. Tak z ciekawości poszperałem trochę w tych Saabach i nawet takie nie najgorsze coś znalazłem: Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 A tu poradnik jak poruszamy się trzykołowcem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Gram na przemian na: http://www.guitarflash.com oraz http://www.virtualpiano.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Ja gram na przemian na pianinie Legnica i organach Viscount. Tzn. nie w tej chwili, nie wolno mi w nocy, gdybym mógł, to oczywiście grałbym właśnie w najlepsze (zwłaszcza na organach rzecz jasna)! Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 Koncertujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 5 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2012 Z Saabów to mi się podoba 900 Sport cabriolet. Dobrze, że ktoś założył ten temat, brakowało jakiegoś shoutboxa do zwykłych rozmów, gdzie nikt się nie będzie kłócił (mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 5 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2012 Koncertujesz? Wyłącznie rodzinie i ewentualnie tym, którzy przechodzą za oknem. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 5 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2012 Poprosimy o próbkę na youtube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 5 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2012 Poprosimy o próbkę na youtube Może klasyczna aranżacja "Koko spoko"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 5 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2012 Kiedy będę miał jakąś aparaturę do nagrywania, to może coś dla was zrobię. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi