Velahrn Napisano 5 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2024 12 godzin temu, mosze napisał: Określenie "marka premium" oznacza jednak co innego, dotyczy np. Hermesa czy Ferragamo, na polskim rynku z segmentu odzieżowego marek premium nie ma, przynajmniej ja nie znam. Hermes czy Ferragamo to marki luksusowe, nie premium. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 1 Luty 2025 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2025 W dniu 6.07.2022 o 18:55, mr B. napisał: Oczywiście, że warto porównać cenę do jakości. Tak więc z wódką Milera porównałbym „wódkę ziemniaczaną jednorodną” produkowaną w Toruniu. Wytwórnia ma ponad 130 lat tradycji. Produkowana z wód głębinowych w pięciokolumnowych aparacie rektyfikacyjnym. Wódka ta rości sobie pretensje do bycia produktem premium w wydaniu retro. Cena w miarę akceptowalna, tj. ok. 41 zł za 0.5 litra. Produkt Milera – wódka, wyróżnia się tym, że zamiast 40% ma 42%. Dowiadujemy się, że spirytus jest badany i ziemniaki są słodsze od zboża. Jeszcze inne zalety, kopiując z oficjalnych źródeł: „Tę wódkę produkuje się z ziemniaków pochodzących z Wielkopolski. Każda butelka wódki Miler Spirits ma ręcznie wypisaną etykietę podpisaną przez założyciela. Wódka z ziemniaków Miler Spirits to także fenomenalna kreacja wizualna: przepiękna kolorystyka, dostojna butelka z grubym dnem, korek i reprezentacyjne pudełko.” Cena 109 złotych za 0.7 litra. Na dzień dzisiejszy wódka z Torunia kosztuje około 90 zł za 0,5 litra. Miler 0,7 jest jest w Lidlu za 109 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 1 Luty 2025 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2025 Najlepiej nie pić, nie będzie dylematów *spacja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fermiol Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 Mogę ponarzekać na białą koszulę - użyta z 4x i cała już pożółkła. Ktoś na tym forum już pisał o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 27 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2025 U mnie koszula kupiona jako prezent nie trzyma rozmiarówki - brakuje po jakieś 3cm w talii i w klatce w stosunku do tabelki ze strony. Zobaczymy, jak sprawność obsługi zwrotów/reklamacji. Z drugiej strony, kupiłem też dwa kaszkiety na prezenty, i obdarowani są bardzo zadowoleni. Kaszkiety trzymają poziom od samego początku (od tego Tomek o ile dobrze pamiętam zaczynał), dla porównania mam jednego Stetsona, w którym nauszniki do chamski czarny polar, a te od Milera są z tej samej tkaniny co sam kaszkiet. Dodatkowo oba dostałem zapakowane w ładne woreczki, co w przypadku zakupu na prezent jest dodatkowym plusem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 29 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2025 Mam problem z rękawami (długie ręce). Kupiłem u nich golf o dziwo leżał dobrze. Chciałem jeszcze dokupić O-Neck który był jego klonem, różnił się właśnie kołnierzem i kolorem. Nawet dopytałem czy wymiary będą takie same. Zamówiłem, rękawy były kilka cm za krótkie. Zamówiłem też spodnie chino w dwóch rozmiarach. Niby na metkach było to co zamówiłem ale rozmiar był ten sam. Generalnie już nawet w Vistuli można kupić garnitur half canvas, a u Milera tylko klejonkę w cenie half canvas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr B. Napisano 3 Luty Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty W dniu 1.02.2025 o 15:56, Szydlowsky napisał: Najlepiej nie pić , nie będzie dylematów Na pewno nie powinno być dylematów względem stawiania spacji przed przecinkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 4 Luty Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty W dniu 3.02.2026 o 02:18, mr B. napisał: Na pewno nie powinno być dylematów względem stawiania spacji przed przecinkiem W dniu 1.02.2025 o 15:56, Szydlowsky napisał: Najlepiej nie pić, nie będzie dylematów *spacja Sens pozostał ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi