damiance Napisano 9 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2013 Pozdrowienia dla Romana przekażę, ale dopiero w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 10 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2013 Ktoś Ci obciął rękawy koszuli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camilsoze Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Czy może ktoś w końcu podać adres zakładu Pani Fok? Chciałbym zwęzić koszulę i zapytać o paradę w sprawie marynarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Czy może ktoś w końcu podać adres zakładu Pani Fok? Chciałbym zwęzić koszulę i zapytać o paradę w sprawie marynarki Kolega mógłby się trochę wykazać inwencją, w sieci nietrudno znaleźć: http://www.zsz5wroclaw.home.pl/cechy.html http://www.money.pl/rejestr-firm/nip/894-14-40-913/kod-pocztowy/53-607/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zrv Napisano 11 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Szukam krawca do zwezenia marynarki.Moze moglibyscie kogos polecic, narazie zamierzam wybrac sie do DH Feniks, jak ich oceniacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Szukam dobrego szewca we Wrocławiu? Polecacie kogoś? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Nie. Moja odpowiedź może wydać Ci się lakoniczna, ale ja specjalnie oddaje buty w rejony Świdnicy, aby cokolwiek z nimi robić. Tyle razy byłem niezadowolony z Wrocławskich zakładów, jednak zaznaczam, że na pewno nie próbowałem wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Czym konkretnie miałby zająć się ten szewc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Czym konkretnie miałby zająć się ten szewc? Ścierają mi się szybko czubki przy podeszwach skórzanych- chciałbym aby coś na to poradził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Tak z innej beczki... Wczoraj, na lotnisku we Wrocławiu,przed lotem do Brukseli rozmawiałem z pracownikiem butiku Emanuel Berg, i dowiedziałem się, że otwierają sklep + MTM w Domu Towarowym Renoma. Otwarcie planowane jest na koniec lipca/początek sierpnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 20 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2013 Ścierają mi się szybko czubki przy podeszwach skórzanych- chciałbym aby coś na to poradził Rada to żabki http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1297-%C5%BCabki-podk%C3%B3wki-blaszki-dyskusje-i-porady/?hl=%C5%BCabki Nie jest to wielka filozofia tzn. można to wręcz zrobić samemu. Tym bardziej może to zrobić człowiek na stoisku 'złota rączka' w jakimś centrum handlowym (celowo nie używam słowa szewc). But będzie zabezpieczony. Ale można to zrobić estetycznie: wybrać trochę podeszwy, dokładnie dopasować żabkę do kształtu noska etc. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 20 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2013 Rada to żabki http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1297-%C5%BCabki-podk%C3%B3wki-blaszki-dyskusje-i-porady/?hl=%C5%BCabki Nie jest to wielka filozofia tzn. można to wręcz zrobić samemu. Tym bardziej może to zrobić człowiek na stoisku 'złota rączka' w jakimś centrum handlowym (celowo nie używam słowa szewc). But będzie zabezpieczony. Ale można to zrobić estetycznie: wybrać trochę podeszwy, dokładnie dopasować żabkę do kształtu noska etc. Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babelbabel Napisano 5 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2013 Czy któryś ze wskazanych krawców wykonuje to co kiedyś robiła repasaczka? Tzn uzupełnia bytki materiału- jak to się mówi: artystycznie. Mam dziurę w rękawie; jakby nacięcire żyletką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2013 Tym się zajmuje nie krawiec, ale zakład cerowania artystycznego. Niestety, jeśli jest to uszkodzenie gładkiej wełny, to sprawa jest raczej przegrana. Oczywiście można zacerować, ale będzie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 5 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2013 Tym się zajmuje nie krawiec, ale zakład cerowania artystycznego. Niestety, jeśli jest to uszkodzenie gładkiej wełny, to sprawa jest raczej przegrana. Oczywiście można zacerować, ale będzie widać. Zacerowana dziura to chyba nie jest ujma? Ja na ten przykład mam kilka par podziurawionych butów, w których chodzę po naprawach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beorn Napisano 20 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2013 Czy któryś ze wskazanych krawców wykonuje to co kiedyś robiła repasaczka? Tzn uzupełnia bytki materiału- jak to się mówi: artystycznie. Mam dziurę w rękawie; jakby nacięcire żyletką. Wiem, że we Wrocławiu na ul. Mikołaja koło rynku była jakiś czas temu pracownia cerowania artystycznego i tam robili takie ubytki materiału. Ale nie wiem jestem pewien czy starsza Pani, która tam pracowała jeszcze tam stacjonuje, warto sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Tak z innej beczki... Wczoraj, na lotnisku we Wrocławiu,przed lotem do Brukseli rozmawiałem z pracownikiem butiku Emanuel Berg, i dowiedziałem się, że otwierają sklep + MTM w Domu Towarowym Renoma. Otwarcie planowane jest na koniec lipca/początek sierpnia. Wczoraj zostałem poinformowany, że Renomie Emanuel Berg otwiera się raczej dopiero w listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terminus Napisano 13 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2013 Cześć, mam dwa pytania odnośnie Naszych wrocławskich zasobów. Potrzebuję kogoś, kto od nowa przyszyje mi guziki w skórzanej marynarce (słupki) i druga kwestia: potrzebuję nabyć dobrej jakości skórę licową koloru czarnego do zrobienia łat na łokciach, czy orientujecie się gdzie mógłbym to zrealizować we Wrocławiu ?? pozdrawiam forumowiczów, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terminus Napisano 24 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2013 Zapewne jakiegokolwiek kaletnika do naprawy damskiej torebki też nikt nie poleci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 27 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2013 Żelazna 44a. Jest tam zakład szewski i człowiek który zna się na tym co robi. Wydaje mi się ze torebki też tam robi, a odnośnie postu wyżej myśle ze guzik też jest do zrobienia, i ze skórą na łokcie też się z nim jakoś dogadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 27 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2013 MH_fan Gdzie dokładnie jest ten zakład? Google street nie ogarnia tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 28 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 MH_fan Gdzie dokładnie jest ten zakład? Google street nie ogarnia tematu. za budynkiem w którym jest brama Żelazna 44 jest budka z warzywami, a za nią taki mały pawilonik w którym jest szewc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Francuz Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Panowie, od dzisiaj można przymierzyć Crockett&Jones w butiku Emmanuel Berg w Renomie we Wrocławiu. Całkiem przypadkowo odkryłem, że dzisiaj nastąpiło otwarcie sklepu. Towar jest jeszcze wykładany na półki, a obok rzeczy zwykle sprzedawanych na ekspozycji znajdują się np. śrubokręty . Niemniej, fakt jest faktem! Dla zainteresowanych spoza Wrocławia podaję adres: Dom Handlowy Renoma, ul. Świdnicka 40 (przy placu Kościuszki), parter naprzeciwko wejścia między Zarą a Massimo Dutti Pozdrawiam, Francuz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 Ha, jutro po pracy trzeba będzie się przejść i rzucić okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 Byłem, parę rzeczy mnie urzekło, np. szaliki. Jednak 880zł za szalik... ciężki temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi