Jackuzzi89 Napisano 29 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2017 A dlaczego nie kupić gotowej? Z kamizelkami, nazwijmy je, "ślubnymi", nie jest tak źle https://zackroman.com/pl/c/Kamizelki/16 chociażby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 29 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2017 Wszystkie materiały sa na zamówienie , dostawa trwa ok 2 dni, chyba ze jakis poliester na miejscu we wrocławskim sklepie to wtedy mozna miec od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bokieł Napisano 29 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2017 Rozważam wszystkie opcje - w każdym razie gorączkowe poszukiwania rozpoczęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 11 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2017 Taka pracownia się pojawiła we Wrocławiu, może komuś się przyda a może już ktoś korzystał i podzieli się opinią? https://www.facebook.com/Pracownia-nr-17-179172505937625/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terminus Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 Cześć szukam adresu na strzyżenie modelowanie brody, jakiś barber do polecenia wE Wrocławu ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_ Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 Polecam Petipati na placu Kościuszki, jedyny problem to terminy. Trzeba umawiać termin z 3-4tygodnowym wyprzedzeniem. Korzystam od 3 lat, chodzę do Damiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terminus Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 Maniek_ dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianowic Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 Ja od jakiegoś czasu korzystam z usług szycia na miarę: http://uslugikrawieckiewroclaw.pl/ Jak na razie uszyłem tam dwie pary spodni i jestem MEGA zadowolony, a wierzcie mi, jestem wymagający i chodzę po kilka razy na poprawki już po odebraniu końcowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 6 godzin temu, marianowic napisał: Ja od jakiegoś czasu korzystam z usług szycia na miarę: http://uslugikrawieckiewroclaw.pl/ Jak na razie uszyłem tam dwie pary spodni i jestem MEGA zadowolony, a wierzcie mi, jestem wymagający i chodzę po kilka razy na poprawki już po odebraniu końcowym. Pokażesz efekty w dziale bespoke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 Dnia 24.07.2017 o 15:45, marianowic napisał: Ja od jakiegoś czasu korzystam z usług szycia na miarę: http://uslugikrawieckiewroclaw.pl/ Jak na razie uszyłem tam dwie pary spodni i jestem MEGA zadowolony, a wierzcie mi, jestem wymagający i chodzę po kilka razy na poprawki już po odebraniu końcowym. To chyba słabo jak musisz chodzić na poprawki po odebraniu, nie sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianowic Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 To chyba słabo jak musisz chodzić na poprawki po odebraniu, nie sądzisz? Nie uważam ze jest to słabe. Inaczej ocenia się rzecz na sucho w pracowni a inaczej w domu czy po całodniowym noszeniu, gdzie wychodzą na jaw elementy do poprawy. Dodatkowo uważam to za plus, ze po wykonananiu pracy Panie nie narzekają kiedy przychodzę z "kolejną" rzeczą do zmiany. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 Dnia 24.07.2017 o 21:46, Xune napisał: Pokażesz efekty w dziale bespoke? @marianowic - jestem z Wrocławia, również chętnie zobaczę efekty bispołku. Może też bym coś tam uszył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk6 Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Panowie, mam trencz, który na wzrost jest dla mnie OK, ale pozostałe (wszystkie) wymiary są dużo za duże. Gdzie udać się po przeróbkę krawiecką? Igiełka na Oławskiej? (widziałem, że przewijał się ten zakład w wątku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Godzinę temu, patryk6 napisał: Panowie, mam trencz, który na wzrost jest dla mnie OK, ale pozostałe (wszystkie) wymiary są dużo za duże. Gdzie udać się po przeróbkę krawiecką? Igiełka na Oławskiej? (widziałem, że przewijał się ten zakład w wątku) Wg mnie takie przeróbki to za dużo na Igiełkę. Większe przeróbki to albo Pani Wanda Fok na Kazimierza Wielkiego (za Heliosem w stronę Ruskiej) albo Panowie Wielądek i Frankowski na Kościuszki (podwórko za Tutti Frutti). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 1 godzinę temu, patryk6 napisał: Panowie, mam trencz, który na wzrost jest dla mnie OK, ale pozostałe (wszystkie) wymiary są dużo za duże. Gdzie udać się po przeróbkę krawiecką? Igiełka na Oławskiej? (widziałem, że przewijał się ten zakład w wątku) Jeżeli do zrobienia są rękawy, taliowanie i jeszcze do tego barki, to ja bym sobie dał spokój z taką liczbą przeróbek. Będę niedługo sprawdzał nową miejscówkę krawiecką, więc jeżeli się sprawdzi, to podrzucę tu za jakiś czas namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artb Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 15 hours ago, patryk6 said: Gdzie udać się po przeróbkę krawiecką? Igiełka na Oławskiej? W Igiełce zlecałem zmianę guzików marynarki z 5 nachodzących na siebie na 4 przyszyte obok siebie bez z nachodzenia. Wypruto obszycia imitujące dziurki (tak to w domu sam sobie bym zrobił) chyba, że się mylę i ktoś przekona mnie do słuszności takiego rozwiązania. Miejscówka dla mnie spalona (a mam spory kawałek do nich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 2 minuty temu, artb napisał: W Igiełce zlecałem zmianę guzików marynarki z 5 nachodzących na siebie na 4 przyszyte obok siebie bez z nachodzenia. Wypruto obszycia imitujące dziurki (tak to w domu sam sobie bym zrobił) chyba, że się mylę i ktoś przekona mnie do słuszności takiego rozwiązania. Miejscówka dla mnie spalona (a mam spory kawałek do nich) Może jakieś zdjęcie bo chyba wyobraźni mi zabrakło Jeżeli to były imitacje dziurek to rozsunięcie guzików musiało się wiązać ze zrobieniem także nowych imitacji więc zakładam że zamieniono 5 guzików umieszczonych gęsto na 4 rzadziej z nowym obszyciem imitacji dziurek ... jak chciałeś to inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artb Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 2 minutes ago, FONos said: zamieniono 5 guzików umieszczonych gęsto na 4 rzadziej z nowym obszyciem imitacji dziurek Nie, wszyto tylko 4 guziki z pominięciem 4 nowych obszyć (w nowych miejscach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk6 Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 18 hours ago, MH_fan said: Jeżeli do zrobienia są rękawy, taliowanie i jeszcze do tego barki, to ja bym sobie dał spokój z taką liczbą przeróbek. Nie wiem czy zrozumiałem -- dać sobie spokój, w sensie w ogóle nie przerabiać i pozbyć się trencza? Dlatego, że cena tylu przeróbek może być wysoka, czy że prawdopodobieństwo powodzenia jest małe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 @patryk6 - i jedno i drugie. Barki to bardzo newralgiczna część, ciężka do przerabiania i kosztowna. Ja osobiście kieruje się zasadą, że najlepiej, jak do skracania są same rękawy. Oczywiście taliowanie też dopuszczam, ale w barki się nigdy nie bawiłem. Ja bym ten spieniężył i szukał innego, chyba że ten jest mega super wyjątkowy i jest wart ryzyka i kosztów. Ale to oczywiście moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk6 Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 @MH_fan - rozumiem. No cóż, ale mimo to, za radą @FONos, odwiedzę Panią Wandę Fok -- zobaczymy co powie na takie wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 13 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2017 Pani Wanda przyjmuje teraz na Nadodrzu. Złożyłem zamówienie w naszym nowym MTM na Ofiar Oświęcimskich Andells Atelier , z początku października pierwsza przymiarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Czy we Wrocławiu nadal jedynym sklepem z klasycznymi butami jest Brogs na Grodzkiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 W dniu 2017-09-13 o 20:58, pol606 napisał: Pani Wanda przyjmuje teraz na Nadodrzu. Możesz podać namiar gdzie dokładnie czy trzeba się umawiać z nią telefonicznie? 2 godziny temu, kormox napisał: Czy we Wrocławiu nadal jedynym sklepem z klasycznymi butami jest Brogs na Grodzkiej? Wg mnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 3 godziny temu, kormox napisał: Czy we Wrocławiu nadal jedynym sklepem z klasycznymi butami jest Brogs na Grodzkiej? Oprócz Brogsa, w Emanuelu Bergu w Renomie są jeszcze buty Crockett&Jones. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi