P.Pawel Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 Mimo iż zamawiałem w preorderze z zastrzeżeniem, że na święta może nie dotrzeć, to odebrałem dzisiaj Pomarańczarkę i parę innych rzeczy. Zdjęcia poszetki robiły wrażenie, na żywo jest jeszcze lepiej. Kolejne udane zakupy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 I moja altana dotarła. To ci niespodzianka! Dziękuję Poszetko i Wesołych Świąt! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 23 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2017 Kochani,Życzymy Wam by nadchodzące Święta były dla Was i całej rodziny czasem przyjaźni, otwartości i zadumy, a Nowy Rok przyniósł owoce wszelkiej pomyślności.To był dla nas szczęśliwy czas: wprowadziliśmy wiele nowości w tym koszule oraz buty. Powiększyliśmy pracownie krawiecką oraz nasz sklep, dzięki czemu nasze produkty zyskały wygodną przestrzeń, a nasz zespół wspaniałe miejsce do pracy. W końcu, ten rok wieńczy program akceleracyjnym ‚Brand Box’ organizowany przez Hush Warsaw, którego przyjemne efekty poznacie już na początku stycznia. Jednak wszystko powyższe nie byłoby możliwe, gdyby nie WY: ☞ nasz kieszonkowy audyt, dbający o naszą jakość, ☞ twórcza zachęta, dopingująca nas do działania i rozwoju, ☞ wyjątkowa wyrozumiałość: dodająca wiary w najtrudniejszych momentach. Chcemy to podkreślić: marka Poszetka akcentująca świadomą i wygodną klasyczną modę męską to Wasze dzieło ! To dzięki Wam rozwinęliśmy się i wydorośleliśmy … i za to gorąco dziękujemy ❤️ Asia i Tomek i cała drużyna Poszetki 10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Polne kwiaty na poszetce 🍂🌾✃ wełna muślinowa✃ ręczne obszycie✃ ciekawa beżowo / czarna kolorystyka✃ autorski projekt: Anita Tomala Illustration ⇠Więcej: https://www.poszetka.com/product-pol-4348-poszetka-z-welny-muslinowej.html 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 3 godziny temu, poszetka.com napisał: Polne kwiaty na poszetce 🍂🌾✃ wełna muślinowa✃ ręczne obszycie✃ ciekawa beżowo / czarna kolorystyka✃ autorski projekt: Daria Solak Illustrations ⇠Więcej: https://www.poszetka.com/product-pol-4348-poszetka-z-welny-muslinowej.html Mam, posiadam, potwierdzam - piękna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.Pawel Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Czy odbył się konkurs, gdzie nagrodą miała być poszetka projetku Jana Kallwejta (Varso)? Pytam, bo czekałem i nie wiem czy przeoczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 13 godzin temu, P.Pawel napisał: Czy odbył się konkurs, gdzie nagrodą miała być poszetka projetku Jana Kallwejta (Varso)? Pytam, bo czekałem i nie wiem czy przeoczyłem. Jeszcze nie odbył się, prosimy jeszcze o chwilę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 Kraków, Warszawa, Górny Śląsk / ponownie w ofercie / link 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 Apaszka Górny Śląsk. Zrezygnowaliśmy z połysku jedwabiu, śląska apaszka musiała mieć matowy charakter (co dodaje ciepła przy pierwszym poznaniu). Niezmiennie ręcznie obszywana, o tutaj ☞ na Górnym Śląsku ♥︎ http://bit.ly/2lZDU1A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 8 minut temu, poszetka.com napisał: Apaszka Górny Śląsk. Zrezygnowaliśmy z połysku jedwabiu, śląska apaszka musiała mieć matowy charakter (co dodaje ciepła przy pierwszym poznaniu). Niezmiennie ręcznie obszywana, o tutaj ☞ na Górnym Śląsku ♥︎ http://bit.ly/2lZDU1A Te nogi w zestawie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 Zapraszamy na wyjątkowa sobotę w Poszetce:☞ odwiedzi nas gość z specjalny Michał Kędziora / Mr.Vintage, który będzie czekał na Was od godziny 12 do 15 (będzie okazja do spotkania, porozmawiania, czy podpisania książki ☞ w ten dzień wszystkie nasze produkty będziecie mogli kupić z upustem - 10% (promocja dot. oferty stacjonarnej, łączy się z innymi rabatmi z grup bespoke i kaszmir, czy forum But w Butonierce) ☞ będzie okazja zobaczyć naszą powiększoną przestrzeń oraz spotkać nas <zawstydzonyteamposzetki>Zapraszamy od 10 do 15, Poszetka, ul. Morcinka 23, Katowice. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 Do diaska, w sobotę teściu przyjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 Biorąc pod uwagę znakomitość gościa, rabat wygląda skromnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 Nadrabiamy zaległości Na początek zimowa redukcja cen w Poszetce ✃✂︎✁ ☇ kaszkiety z tweedu / golfy merino / czapki / krawaty z wełny challis https://www.poszetka.com/Przecena-sdiscount-pol.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 Przedstawiamy naszą kolejną premierę: szczotki do ubrań oraz butów ♫Te ostatnie testowaliśmy podczas naszego ostatniego pastowania i patrząc na efekty oraz opinie naszych gości, sprawdzają się znakomicie Więcej: https://www.poszetka.com/pol_m_BUTY_pielegnacja_szczotki-278.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 Chciałem sprawdzić do czego konkretnie służy szczotka twardsza (produkt 4364 - czy do intensywnego czyszczenia trwałej odzieży, jak płaszcze?), tymczasem opis stanowi, że służy ona do butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 1 minutę temu, lubo69 napisał: Chciałem sprawdzić do czego konkretnie służy szczotka twardsza (produkt 4364 - czy do intensywnego czyszczenia trwałej odzieży, jak płaszcze?), tymczasem opis stanowi, że służy ona do butów Do płaszczy :). Opis zmieniony, dziękujemy za audyt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 Skuszony wyprzedażą postanowiłem zakupić krawat wykonany z Wool Challis. Subiektywnie uważam, że te krawaty nie są tanie, jednak są świetnie wykonane. Kupiłbym go jeszcze raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 10 godzin temu, fan_dobrego_buta napisał: Skuszony wyprzedażą postanowiłem zakupić krawat wykonany z Wool Challis. Subiektywnie uważam, że te krawaty nie są tanie, jednak są świetnie wykonane. Kupiłbym go jeszcze raz. Nie jest to tania tkanina, obecna cena 223 pln to dobry powód by się zapoznać z tym krawatem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 ♔ Krawaty bez podszewki w kratkę Księcia Walii ♔ ↬ 6 wzorów ↬ ręcznie obszywany rulonik ↬ granatowo - szara kolorystyka ↬ tkanina: Vitale Barberis Canonicohttps://www.poszetka.com/pol_m_AKCESORIA_KRAWATY_WELNA-252.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 Zimowa redukcja cen w Poszetce, tym razem -20% / -30% na następujące produkty: ☞ koszule: flanele, bengal, kratka Księcia Walii, różowy i niebieski buttown down, ☞ krawaty z szantungu,☞ wełniane muchy,☞ poszetki jedwabne oraz z Macclesfield. Więcej: https://www.poszetka.com/Przecena-sdiscount-pol.htmlPoniżej nasza selekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 Koszula ze zdjęcia (z klubowym kołnierzykiem) ponownie w pełnej rozmiarówce - link. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 Nowość na stronie / klasyczna koszula z krytą plisą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 22 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2018 Jednorożce i słonie w kilku sztukach, ponownie w ofercie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 24 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2018 Kilka skórzanych nowości wylądowało na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi