Miro Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 Zdjęcie modela są te same, lecz zdjęcia samych kaszkietów uwidaczniają różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 Na dwóch zdjęciach z Tomkiem jest model 3575, a na jednym 3570. Właśnie to zmieniłam i teraz powinno być wszystko jasne. To jest ta sama tkanina, która jest dwustronna. Mnie bardziej podobała się wersja włochata, Tomkowi intensywna i tak powstały dwa modele:) Pracujemy jeszcze nad zdjęciami kaszkietów dziecięcych. Do jutra powinniśmy się wyrobić z publikacją. No i szelki tuż tuż... pozdrawiam serdecznie, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 Dzięki za odpowiedź No i miałem rację, co oko - to oko Ale nie przyjrzałem się na tyle zdjęciom z Tomkiem, by dostrzec, że na jednym zdjęciu ma inną wersję. No tak - kobiecie bardziej się podoba bardziej miękka faktura. Ale mnie też ta się bardziej podoba i kusi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 22 godziny temu, Miro napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 Promujemy odważnych dandysów, przy zakupie dwóch kaszkietów - trzeci otrzymacie w prezencie 🎈💪🏻 Kaszkietem promocyjnym jest kratka księcia Walii (nr produktu 3570), którego regularna cena wynosi 189 zł. W celu realizacji zamówienia należy dodać wybrane produkty do koszyka zakupów w tym kaszkiet - prezent. Rabat zostanie naliczony automatycznie. Kaszkiet - prezent, wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 Kaszkiet w kratę - super Czy docierają do Was e-maile? Pisałem z zapytaniem o poszetki ale jakość bez odpowiedzi Zapytam zatem tutaj. Czy jest szansa że poszetki ze znakiem zodiaku będą jeszcze wznowione (szukam "byka")? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 32 minuty temu, FONos napisał: Kaszkiet w kratę - super Czy docierają do Was e-maile? Pisałem z zapytaniem o poszetki ale jakość bez odpowiedzi Zapytam zatem tutaj. Czy jest szansa że poszetki ze znakiem zodiaku będą jeszcze wznowione (szukam "byka")? Zodiaku Byka już nie mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Poszetkowe szelki 🍂✂️- szerokość: 3,5 cm- 2 w 1, zarówno na klipsy jak również guziki - wykonane z gumy (wkrótce tweed oraz jedwab)- elementy skórzane: włoska skóra licowa- elementy metalowe w kolorze: patynowany mosiądz oraz srebrny- wykonane rzemieślniczo w Polsce Trwa akcja 2 + 1, przy zakupie dwóch par, trzecia jest w prezencie. W celu realizacji zamówienia należy dodać wybrane produkty do koszyka zakupów. Rabat zostanie naliczony automatycznie.http://www.poszetka.com/pol_m_SZELKI-297.html 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 Do kiedy będzie trwała akcja 2+1 na kaszkiety oraz szelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 Do wyczerpania zapasów, co właśnie się dzieje (tego kaszkietu pozostały ostatnie sztuki). Dodaliśmy do tej promocji również kaszkiet 1 kaszkiet 2. Przy zakupie dwóch kaszkietów z kolekcji, jeden z ww. kaszkietów jest w prezencie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 Szelki z gumy to nie jest ciekawy pomysł. Poza tym wzory aktualnie zaproponowane mało ciekawe. Oczywiście moja subiektywna opinia. Zdecydowanie lepsze były by 4 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 4 minuty temu, 50groszy napisał: Szelki z gumy to nie jest ciekawy pomysł. Poza tym wzory aktualnie zaproponowane mało ciekawe. Oczywiście moja subiektywna opinia. Zdecydowanie lepsze były by 4 cm. to początek naszej kolekcji, wkrótce jedwab i tweed (w tym nasze autorskie wzory) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 Niespodzianka dla mieszkańców Górnego Śląska, limitowaną edycję śląskiej poszetki. Więcej: http://www.poszetka.com/product-pol-3526-Poszetka-slaska.htmlAutorem projektu: Jan Kallwejt 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 Artystycznie poszetka jest naprawdę na celujący Ale w kolorze czerwonym, który mi tak nie pasuje Poproszę o granatowo-szary - nawet bardziej (choć negatywnie) kojarzący się ze Śląskiem. Powiem też, jako Górnoślązak z krwi i kości - że (patrząc po zilustrowanych obiektach) jest to poszetka województwa śląskiego, nie Górnego Śląska (historycznie i kulturowo rozumianego). Oczywiście w żadnym razie moja uwaga nie ma konotacji politycznych itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 7 godzin temu, poszetka.com napisał: Do wyczerpania zapasów, co właśnie się dzieje (tego kaszkietu pozostały ostatnie sztuki). Dodaliśmy do tej promocji również kaszkiet 1 kaszkiet 2. Przy zakupie dwóch kaszkietów z kolekcji, jeden z ww. kaszkietów jest w prezencie. Na szczęście te, do których się przymierzam, jeszcze są Fajnie że dodaliście te dwa - będę miał większe pole manewru przy wyborze A szelki z jedwabiu i tweedu są świetnym ( i oczywistym wręcz) pomysłem. Tweedowe jak znalazł do gaci Benevento na szelki Lecz te obecne, gumowe, też są jak najbardziej OK - taka opcja podstawowa, w fundamentalnych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 18 godzin temu, Miro napisał: Na szczęście te, do których się przymierzam, jeszcze są Fajnie że dodaliście te dwa - będę miał większe pole manewru przy wyborze A szelki z jedwabiu i tweedu są świetnym ( i oczywistym wręcz) pomysłem. Tweedowe jak znalazł do gaci Benevento na szelki Lecz te obecne, gumowe, też są jak najbardziej OK - taka opcja podstawowa, w fundamentalnych kolorach. te dwa też się kończą, zostało po kilka sztuk szelki za tydzień będą w sklepie stacjonarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 W grudniu otwieramy się dla Was jeszcze bardziej 🎈☃️. Wydłużamy godziny otwarcia sklepu stacjonarnego zlokalizowanego przy ul. Morcinka 23: - sobota: 10:00 - 14:00 (zmina) - poniedziałek 10:00- 18:00 - wtorek 09:00- 18:00 (zmiana)- środa 09:00- 18:00 (zmiana) - czwartek 10:00- 18:00 - piątek 10:00- 18:00 W przypadku większych zamówień bądź odbiorów zamówień internetowych istnieje możliwość umówienia spotkania w innych godzinach, tel. 602385783. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zieleniec Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 Dzień dobry, mam pytanie odnośnie usług krawieckich. Przyznam, że nie znam się na nich zbyt dobrze, w każdym razie raz czytam, że ,,fałda poznańska" to defekt nie do usunięcia, gdzie indziej, że krawcy dają sobie z tym radę. Po której stronie sporu opowiadają się Państwa krawcy i ewentualnie w której z pozycji cennika zawiera się taki zabieg (dopasowanie przy karku, ingerencja w ramiona...)? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 Moja krawcowa jest w stanie to usunąć, ale w małym zakresie, podbierając materiał od góry karku. Wyceniała to z tego co pamiętam na 80zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 Cena dość piekielna. Moja osiedlowa krawcowa robi to za 20-30 zł - i całkiem poprawnie. Jak fałda jest spora, to oczywiście nie usunie jej całkowicie, ale efekt jest do przyjęcia (kwestia względna). Oczywiście do poprawki jakiegoś drogiego wizytowego garnituru poszukałbym lepszego krawca, lecz bardziej "codziennych" marynarek nie obawiam się oddać w jej ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 Miś "Kaszkiecik" urodził się w Katowicach, w Poszetce. Ma spokojny temperament, jest pomocnikiem wszystkich pracowników naszej pracowni. Szczególnie przyjaźni się z Dorotą - Panią fotograf, która przyznaje że dawno nie miała tak spokojnego modela. Niedźwiadek jest puszysty, od spodu rozgrzewa polarkiem, posiada nauszniki oraz grube futerko. Szczególnie spodoba się naszym małym Dżentelmenom 🎈❤️http://www.poszetka.com/pol_m_KASZKIETY-296.htmlZdjęcia: Dorota Zyguła-Siemieńska Fotograf 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 Ja ze swojej strony chciałbym pozdrowić Panią i Pana Poszetkę;) Miałem okazję poznać to urocze małżeństwo podczas Ich wizyty w Poznaniu. Poza (przyznaję) bardzo profesjonalnym sposobem prezentacji własnych produktów, potrafili utrzymać bardzo sympatyczną i przyjemną atmosferę rozmowy, co akurat ze mną nie jest łatwe. Mimo tego, że nie jestem fanem poszetek a krawaty traktuję ściśle użytkowo, potrafili mnie zainteresować tematem. Jeśli traficie kiedyś na stoisko poszetka.com nie bójcie sie podejść, oni są normalni, bez zadęcia i da się luźno i bardzo sympatycznie porozmawiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 Dnia 1.12.2016 o 16:56, poszetka.com napisał: Niespodzianka dla mieszkańców Górnego Śląska, limitowaną edycję śląskiej poszetki. Więcej: http://www.poszetka.com/product-pol-3526-Poszetka-slaska.html Zamek opisany przez was na stronie jako "zamek Bobolice" bardziej wygląda na zamek w Będzinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 Kręcę moją małą głową na fakt, że najmniejszy rozmiar ,,dorosły" jest na mnie za duży, a największy dziecięcy za mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 16 minut temu, MarcinJarosz napisał: Zamek opisany przez was na stronie jako "zamek Bobolice" bardziej wygląda na zamek w Będzinie Bobolice: Będzin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi