Jamjest Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2016 47 minut temu, Krupa & Rzeszutko napisał: @Aron @p_b @el-biczel @Jamjest @Whitesnake Czy mogę liczyć na waszą zgodę ? Moją?Ale na co, bo chyba nie zrozumiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2016 Ja powtórzę nazwiska pisarzy, które tu już padły. Też się ubierają o wiele lepiej niż większość wymienianych wcześniej celebrytów. Spójnie z profesją i z charakterem swojej twórczości, niewymuszenie, stonowanie, lecz nie nijako. Warto ich promować, bo poziom odziewania się w polskich środowiskach akademickich i pisarskich jest dołujący. A zostawiania "przodujących" kolegów z Forum w towarzystwie "średniej statystycznej" wyróżnianych w takich rankingach Playboya to poniekąd rzucanie pereł przed wieprze Ale sensowne na zasadzie kontrargumentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2016 Jak najbardziej się zgadzam, że nie ma co iść co iść z prądem, ale jedno nie wyklucza drugiego. Przecież można wskazać parę osób z szeroko pojętego showbiznesu, które warto, aby w takim zestawieniu się znalazły (przykład Macaroniego w poprzednim rankingu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2016 Bardzo mi miło, że wspomniano mnie w tym wątku. Niestety, wszystkie zdjęcia jakie prezentowałem na forum są wykonane telefonem i raczej przeciętnej jakości, IMO nienadającej się na konkurs. Jest to zresztą powód dla którego aktywność ograniczam głównie do działu bespoke/przewodnik miejski, gdzie uważam, że wyższą wartością od samej jakości zdjęć jest możliwość podzielenia się z resztą forumowiczów ciekawymi adresami lub produktami. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2016 Bardzo dziękuję za przywołanie w tym wątku, ale znalazłem sie w nim chyba trochę z rozpędu. Mam trochę fajnych butów i cenię elegancję na co dzień, ale żeby od razu taki ranking!? ;). Są rzesze lepszych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 Kiedy bedzie ogloszony ranking? Kto jeszcze jest jurorem? I jak to bedzie dzialalo, jurorzy uzgodnia top 10 miedzy soba czy kazdy zaprezentuje swoja dziesiatke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krupa & Rzeszutko Napisano 15 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 10 godzin temu, blueloafers napisał: Kiedy bedzie ogloszony ranking? Kto jeszcze jest jurorem? I jak to bedzie dzialalo, jurorzy uzgodnia top 10 miedzy soba czy kazdy zaprezentuje swoja dziesiatke? Werdykt będzie ogłoszony w styczniowym numerze PB. Jestem przekonany, że Jurorów jest sporo. W ich gronie znajduje się z pewnością Roman Zaczkiewicz, o czym wspominał na FB. Poproszono mnie o nominację 10 osób. Myślę, że redakcja wrzuci wszystko do jednego worka, po czym zacznie liczyć... . Ten kto pojawi się na większości nominowanych przez Jurorów top 10, ten wygra (oczywiście to tylko teoria;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 Człowiek sobie spokojnie skroluje forum, a tu takie rzeczy!? Dziękuję za uznanie @Zajac Poziomka i @Krupa & Rzeszutko ale podejrzewam, że będzie wielu lepszych kandydatów - wielu już wymienionych w tym wątku. Miłoby było jeśli ktoś z forumowiczów, symaptyków, czy z samego stowarzyszenia mógł się w takim zestawieniu znaleźć. Osobiście konstruując tego typu ranking zanim przeszedłbym do oceniania kandydatur spojrzałbym na kryteria - co to znaczy "najlepiej ubrany". Termin "najlepiej" jest wieloznaczny. Na pewno istotny jest styl, ale wydaje mi się, że oryginalność czy kreatywność też jest istotna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Cholera Panowie, ależ macie tematy od rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 22 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 Dnia 15.11.2016 o 23:17, Krupa & Rzeszutko napisał: Werdykt będzie ogłoszony w styczniowym numerze PB. Jestem przekonany, że Jurorów jest sporo. W ich gronie znajduje się z pewnością Roman Zaczkiewicz, o czym wspominał na FB. Poproszono mnie o nominację 10 osób. Myślę, że redakcja wrzuci wszystko do jednego worka, po czym zacznie liczyć... . Ten kto pojawi się na większości nominowanych przez Jurorów top 10, ten wygra (oczywiście to tylko teoria;) To skład jurorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi