Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kawowy_Michał Napisano 8 Czerwiec 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Witam wszystkich forumowiczów! Od dłuższego czasu jestem gościem na tym forum, a dzisiaj postanowiłem założyć konto. Na zdjęciu (i na nogach dzisiaj) moje zielone wielądki 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Extra Początkowo myślałem, że stoisz w śniegu Pan Wielądek jeszcze czasem coś uszyje na emeryturze? Czy to realizacja z czasu, kiedy Zakład funkcjonował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawowy_Michał Napisano 8 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Biały dywan oświetlony silnym słońcem Te buty były zamawiane jeszcze w czasach funkcjonowania jego zakładu przy Marszałkowskiej, ale już na emeryturze zrobił mi jeszcze jedną parę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 8 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Te buty są PRZEPIĘKNE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawowy_Michał Napisano 8 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Dziękuję! Miło mi to czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 8 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Fantazja to klucz do ciekawych realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxter Napisano 12 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2014 Witam wszystkich forumowiczów! Od dłuższego czasu jestem gościem na tym forum, a dzisiaj postanowiłem założyć konto. Na zdjęciu (i na nogach dzisiaj) moje zielone wielądki Odważne i bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 12 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2014 to ja mam dzisiaj w podobnej konwencji TJ'ki tylko w czerwieni 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2014 Po amerykańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShereKhan Napisano 12 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2014 Vass Ostatnio po długim poszukiwaniu butów (czarne, zamknięta przyszwa i ograniczony budżet) znalazłem model w sklepie internetowym Baty. Po przyjściu paczki byłem trochę sceptycznie nastawiony do kopyta, bo na żadnym zdjęciu na tym forum nie znalazłem takiego modelu (i ta "szpiczastość"...). Jak zobaczyłem zdjęcie od blueloafers to byłem prawie pewien, że to mój model butów . Teraz już wiem na czym wzorowali się projektanci Baty. Po pewnym czasie przyzwyczaiłem się do ich wyglądu i nawet zaczęły mi się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 12 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2014 Ale wysyp pięknych butów bespoke ! Jakie kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 12 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2014 Ostatnio po długim poszukiwaniu butów (czarne, zamknięta przyszwa i ograniczony budżet) znalazłem model w sklepie internetowym Baty. Po przyjściu paczki byłem trochę sceptycznie nastawiony do kopyta, bo na żadnym zdjęciu na tym forum nie znalazłem takiego modelu (i ta "szpiczastość"...). Jak zobaczyłem zdjęcie od blueloafers to byłem prawie pewien, że to mój model butów . Teraz już wiem na czym wzorowali się projektanci Baty. Po pewnym czasie przyzwyczaiłem się do ich wyglądu i nawet zaczęły mi się podobać. O tych mowa? http://www.bata.pl/web/katalog/web-katalog-2-mezczyzni-polbuty/97545-bata-skorzane-buty-meskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał-91 Napisano 12 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2014 Ostatnio po długim poszukiwaniu butów (czarne, zamknięta przyszwa i ograniczony budżet) znalazłem model w sklepie internetowym Baty. Po przyjściu paczki byłem trochę sceptycznie nastawiony do kopyta, bo na żadnym zdjęciu na tym forum nie znalazłem takiego modelu (i ta "szpiczastość"...). Jak zobaczyłem zdjęcie od blueloafers to byłem prawie pewien, że to mój model butów . Teraz już wiem na czym wzorowali się projektanci Baty. Po pewnym czasie przyzwyczaiłem się do ich wyglądu i nawet zaczęły mi się podobać. Jeżeli to są te z linku wyżej - czy one są ze skóry lakierowanej czy normalna licowa? Zdjęcie jak zdjęcie, nigdy nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShereKhan Napisano 12 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2014 O tych mowa? http://www.bata.pl/web/katalog/web-katalog-2-mezczyzni-polbuty/97545-bata-skorzane-buty-meskie Dokładnie tak, o tych mowa. Jeżeli to są te z linku wyżej - czy one są ze skóry lakierowanej czy normalna licowa? Zdjęcie jak zdjęcie, nigdy nie wiadomo Jest to skóra normalna licowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 13 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2014 no to piątkowo weekendowo monki firmy Wildsmith [edit - dodałem producenta] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 13 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2014 Byłoby fajnie, jakbyście umieszczając buty wpisywali od razu co to za firma, jaki model. Btw. Sam pokazując swoje kiedyś tego nie zrobiłem:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 15 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2014 Yanko 561 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Nie myślałem, że doczekam chwili, kiedy w Deichmannie pojawią się ładne, klasyczne buty. Życie jednak potrafi zaskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seromontis Napisano 17 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2014 Fajne, szczerze mówiąc to są dłużo ładniejsze ( i tańśze) niż te yanko z wcześniejszej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 17 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2014 Tak, tak i zapewne dużo lepsze jakościowo... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seromontis Napisano 17 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2014 Jakość pominąłem bo po 1 trudno porównywać buty za 100 zł z butami o cenie przekraczającej 1000 zł, po 2 nie miałem styczności z żadnymi z nich. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 17 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2014 To jeszcze kwestia ujęcia (fotki) i rodzaju monków. Damian ma z jedną klamrą, a daichmannowe to podwójne. Nie jestem pewien czy porównanie ma tu sens. Monków Damiana już nie ma na stanie, ale jak jeszcze wystawiały się na Targach, był to jeden z najczęściej dotykanych modeli, zatem wnoszę, że się podobał Kształt tych butów lepiej oddaje chociażby ta fotka: A jak podwójne, to na tapetę trzeba by było wziąć ten model: Swoją drogą, przyznać muszę, że Deichmann naprawdę zaskoczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 17 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2014 Moim zdaniem to kwestia zdjęcia, patrząc na zdjęcia Daniela, monki Yanko niszczą! Ps. Jakkolwiekm ładnie nie wyglądały by buty z Deichmann, po moich doświadczeniach z nimi (dawno temu ale ja mam dobra pamięć) nigdy nic u nich nie kupię. Ich sposób na reklamację to wmawianie klientowi, ze nie umie nosić butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 18 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2014 Jak na deichmann to naprawdę nieźle. Niestety nie znalazłem ich na stronie www, muszę się wybrać i poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2014 ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi