Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 14 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2022 Niech będzie Vass...😉 @Paweł_Kupras, do dżinsów chyba wolałbym derby😁 11 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_Kupras Napisano 14 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2022 10 godzin temu, musa19 napisał: do dżinsów chyba wolałbym derby😁 Moje derby longwingi z barkera jeszcze chwile poczekają. Ale patrząc na pogodę już nie długo. A do dżinsów będą jak znalazł Tymczasem dzisiaj na formalnie. Pierwszy raz na nogach. 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 15 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2022 11 godzin temu, Paweł_Kupras napisał: Moje derby longwingi z barkera jeszcze chwile poczekają. Ale patrząc na pogodę już nie długo. A do dżinsów będą jak znalazł Tymczasem dzisiaj na formalnie. Pierwszy raz na nogach. Kryptoreklama - widziałem na stronie już dwa modele jak wypada kopyto pod względem tęgości? To takie klasyczne F? Jak wypada w stosunku np do Yanko 915 czy Meermina Hiro/Olfe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 15 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2022 Vass 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_Kupras Napisano 15 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2022 7 godzin temu, JDC napisał: Kryptoreklama - widziałem na stronie już dwa modele jak wypada kopyto pod względem tęgości? To takie klasyczne F? Jak wypada w stosunku np do Yanko 915 czy Meermina Hiro/Olfe? Podobne do kopyta capital od Loake. Zawsze miałem rozmiar 8,5 uk na tym kopycie. Ale obecnie cenie sobie większy komfort niż mocne dopasowanie i tutaj wziąłem 9 uk. Co do meerminy miałem buty na kopycie Hiro ale większość sprzedałem. Były mi za wąskie w palcach. Zostały tylko zamszowe oksfordy bo one dość mocno puściły. Buty w moim odczuciu „true to size”, można śmiało brać w dotychczasowym rozmiarze. Lotniki tez się pojawią na stronie ale czekają na zdjęcia. Reszta tez będzie miała lepsze. Jak na razie 3 modele pojawią się w ofercie(brogsy, lotniki, tasele). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 16 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2022 Carmina The Eagle has landed, jestem już w Warszawie :) 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 16 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2022 15 godzin temu, Paweł_Kupras napisał: Podobne do kopyta capital od Loake. Zawsze miałem rozmiar 8,5 uk na tym kopycie. Ale obecnie cenie sobie większy komfort niż mocne dopasowanie i tutaj wziąłem 9 uk. Co do meerminy miałem buty na kopycie Hiro ale większość sprzedałem. Były mi za wąskie w palcach. Zostały tylko zamszowe oksfordy bo one dość mocno puściły. Buty w moim odczuciu „true to size”, można śmiało brać w dotychczasowym rozmiarze. Lotniki tez się pojawią na stronie ale czekają na zdjęcia. Reszta tez będzie miała lepsze. Jak na razie 3 modele pojawią się w ofercie(brogsy, lotniki, tasele). Tego się obawiałem - nosząc 6UK w Loaki Capital nie wchodzę nawet w 7UK w podbiciu. Jak mierzyłem Buckingam albo Aldwyche to stopa mi drętwiała. Czytając że kopyto Lennon w Crownhillach ma wysokie podbicie, dalej czuje dyskomfort przy 40,5. Chyba nie będą dla mnie, chyba, że loafersy. Wpadnę kiedyś zmierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 16 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2022 @Beny23 - ale przecież wszyscy wiedzą, że orły są szare Bardzo ładne te Carminy! A żeby też coś wrzucić: Alfred Sargent 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł_Kupras Napisano 17 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2022 W dniu 16.09.2022 o 09:41, JDC napisał: Tego się obawiałem - nosząc 6UK w Loaki Capital nie wchodzę nawet w 7UK w podbiciu. Jak mierzyłem Buckingam albo Aldwyche to stopa mi drętwiała. Czytając że kopyto Lennon w Crownhillach ma wysokie podbicie, dalej czuje dyskomfort przy 40,5. Chyba nie będą dla mnie, chyba, że loafersy. Wpadnę kiedyś zmierzyć Zapraszamy. Na pewno maja więcej miejsca w podbiciu niż wspomniane kopyto od Loake. Tak wiec najlepiej będzie ocenić samemu tymczasem crownhille: 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 17 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2022 (Patine) 13 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 17 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2022 TLB 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 18 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2022 Rownież z wczoraj 🙂 (Meermin) 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 19 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2022 Vass 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 20 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2022 Belstaff 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 20 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2022 Wintydżowe derby od forumowego Kolegi. Nie pamietam marki, jak kogoś interesuje mogę napisać jak zdejmę buty. 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł_Kupras Napisano 22 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2022 Ostatnio dość często katowane. 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 Chyba wchodzimy w ten okres gdzie wrzucane będą zarówno trzewiki w towarzystwie flanel, a jak wyjdzie słońce to… tak jak u mnie. Słońce wyszło i skorzystałem z okazji przetestowania nowych spodni. P.S. Układ stóp nienaturalny żeby się zmieścić w wąskim promieniu słońca. 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 W dniu 20.09.2022 o 16:30, roter6 napisał: Belstaff Co to dokladnie za model? Czy to skora Jelenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_Kupras Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 W dniu 20.09.2022 o 16:30, roter6 napisał: Belstaff Bardzo ładne trzewiki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 24 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2022 Berwick. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 24 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2022 W dniu 20.09.2022 o 16:40, pablocito napisał: Wintydżowe derby od forumowego Kolegi. Nie pamietam marki, jak kogoś interesuje mogę napisać jak zdejmę buty. Lotus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 24 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2022 Tak, tak. Nie pisałem bo nikt nie pytał. Niewiele wiem o tej marce, ale buty świetne. I te potrójne szwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 25 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2022 TLB Mallorca 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 25 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2022 W dniu 23.09.2022 o 13:35, Budrys napisał: Co to dokladnie za model? Czy to skora Jelenia? Alperton. Nie jeleń:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi