maciato Napisano 18 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2013 Uploaded with ImageShack.us 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Wczoraj. JLP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 26 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2013 Weekendowo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2013 pogoda dzisiaj sprzyjała mniszkom. Grenson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2013 Dziś deck shoes. Timberland. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2013 Weekendowo Co to za brogsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2013 Loake 1880. A konkretnie ten model: http://www.zalando.pl/loake-otterburn-oksfordki-brazowy-lo212a01n-701.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2013 "Barokowe" Nordy po wizycie na budowie szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 A u mnie dziś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Jakoś nie mogę się przekonać do czarnych golfów, ale na tym zdjęciu wyglądają świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pnq Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2013 Wczorajszy zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 11 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Wyglądają fantastycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 11 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Wyglądają fantastycznie! Dzięki. Na dodatek "fantastycznie" mnie obcierają na wewnętrznej stronie pięt. Ale to drugie założenie więc może się rozejdą. Chociaż w prawej stopie palec duży mnie uwiera. Twego już czuję, że nie rozejdę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 11 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Dzięki. Na dodatek "fantastycznie" mnie obcierają na wewnętrznej stronie pięt. Ale to drugie założenie więc może się rozejdą. Chociaż w prawej stopie palec duży mnie uwiera. Twego już czuję, że nie rozejdę :/ Oddałbym do szewca, choć to trochę inna konstrukcja niż pełnego buta. Dla tak ładnych butów to może i kawałek palca warto uciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Koniecznie spróbuj skonsultować się z dobrym szewcem - jest szansa, że z pomocą "shoe stretcha" i narzędzi będzie w stanie dopasować buty do stopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 11 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Oddałbym do szewca, choć to trochę inna konstrukcja niż pełnego buta. Dla tak ładnych butów to może i kawałek palca warto uciąć Uwierz mi, nie raz myślałem. Przez całe życie. Niestety długość stopy 305 i 307 mm nie rozpieszcza. Do niedawna musiałem kupować potworki z Wojasa itp gdzie mieli duże rozmiary. A potem poznałem przez Mr Vintage forum.... i kasa zaczęła się rozpuszczać, a marzenia o następnych butach bujnie kwitnąć. Zamarzyły mi się eleganckie buty na lato. Mogłem wybrać jakieś Loafersy kurcze, to na pewno łatwiej by było je rozchodzić. Koniecznie spróbuj skonsultować się z dobrym szewcem - jest szansa, że z pomocą "shoe stretcha" i narzędzi będzie w stanie dopasować buty do stopy. Dzięki za info. Nie pomyślałem o tym. Spadam do odpowiedniego tematu szukać najlepszego szewca we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 13 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Dzisiaj na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 Dzięki, +Immune+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton Napisano 21 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 23 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2013 Po długim wieczorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 23 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2013 Po długim wieczorze. Możesz zdradzić co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 23 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2013 loake shoemakers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 24 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2013 Penny loafers tym razem w asyście niebieskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVicio Napisano 26 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2013 Najwygodniejsze buty na świecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi