McQueen Napisano 9 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2016 23 godziny temu, Jamjest napisał: No i proszę derby też mogą być bardzo ładne. Zwłaszcza szpiczaste jak Berwick 3571. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 9 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2016 Ciężko pracuję na podkład pod pierwsze loafersy (takie fajne, z kutasikami ) w życiu, które już do mnie lecą/jadą bądź płyną: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 10 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 (Cheaney) 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciato Napisano 10 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 JLoic Orange 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 10 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 Yanko 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 Dnia 8.07.2016 o 22:26, kristofff napisał: Nie są te buty znacznie za szerokie ? @kristofff są ok, to kwestia światła które padało od przodu, oraz lekko musiałem pewnie podnieść palce, stąd tak wyszło. Tu foto tych samych butów, bez zagięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 2 godziny temu, maciato napisał: JLoic Orange @maciato Świetne buty! Przeglądając ofertę tej firmy widziałem dużo fajnych modeli, a cena też atrakcyjna. Może ktoś jakieś zamówienie forumowe ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 10 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 Loake Taunton. Udany zakup, bardzo wygodne codzienne buty. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kreatywny Napisano 11 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachu Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 SP 551 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
italeart Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 21 godzin temu, kreatywny napisał: Ulala świetnie się prezentują ^^ Tak się zastanawiałem jak wyglądają na świetle dziennym i właśnie przekonałeś mnie do zakupu Mojej żona księgowa Jelenia Góra bardzo się spodobały i ciągle mnie namawiała, ale ja nie byłem do końca przekonany, ale już jestem ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 Nie ma się co zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 Dnia 10.07.2016 o 12:08, Wodzu napisał: (Cheaney) Który model cheaneya to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 Co to za buty? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 Obstawiam Yanko 545 Cuero. Fajnie byłoby gdybyście nie cytowali zdjęć.3 razy to samo zdjęcie na jednej stronie to trochę przesada, nawet pomimo tego że buty są bardzo ładne. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 3 godziny temu, adamus napisał: Który model cheaneya to jest? Dexter II. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 @eustachu Tak jak pisze Zając, Yanko 545 Cuero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kreatywny Napisano 12 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 12 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 JM Weston 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 12 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 Mimo szczerych chęci, zdjęcie nie oddaje do końca koloru;/ Berwick 3561 tan 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 44 minuty temu, Hush napisał: Mimo szczerych chęci, zdjęcie nie oddaje do końca koloru;/ Berwick 3561 tan Świetnie schodzi się przyszwa! Też zastanawiam się nad tymi oxfordami. Brałeś na gumie, skórze czy Rendenbachu? Skórzane podeszwy Berwicków to chyba ich największy mankament, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 10 minut temu, JDC napisał: Świetnie schodzi się przyszwa! Też zastanawiam się nad tymi oxfordami. Brałeś na gumie, skórze czy Rendenbachu? Skórzane podeszwy Berwicków to chyba ich największy mankament, Polecam, są bardzo ładne i uniwersalne. Te są na gumie - dobry wybór na letnie burze:) Ja w obawie o jakość Berwickowych podeszw wybieram albo gumę albo zelowanie. JR jest pewnie znacznie trwalszy ale takich jeszcze nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 3 godziny temu, Hush napisał: JR jest pewnie znacznie trwalszy ale takich jeszcze nie mam. Podeszwy Rendenbacha w moich Vassach są bardzo trwałe. Z tym że podobno (gdzieś chyba było o tym na styleforum) krupony podeszwowe Rendenbacha też są różnej jakości i niektóre firmy (np. Vass) biorą najlepsze, inne firmy biorą trochę gorsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 12 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 Dopiero wyjąłem z pudełka, ale już wiem, że moja miłość do tego modelu została odwzajemniona. Buty na pewno nie wymagają żadnego rozchodzenia. Przy okazji dziękuję Koledze, który podał namiary na sklep z wyprzedażą. Pełnowartościowe AS w linii exclusive za 200 funtów to, moim zdaniem, bardzo dobry zakup. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 To świetny zakup, przy obecnym kursie funta to już w ogóle bomba, AS Moore to moim zdaniem top wzór adelaide oxford, równie piękne co Westbourne C&J, a w czarnych poszedłbym nawet do ślubu i jak przyjdzie odpowiednia pora, to chyba tak uczynię. Są wyjątkowe. u mnie dziś wsuwane 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi