lubo69 Napisano 25 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2016 Łukasz, ale skarpeciochy jakieś grubawe się wydają... Chłopaku, nie znasz się; to bambus je, to nie rajstopki do garniturku;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 25 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2016 W innym miejscu na forum było już coś o zielonych spodniach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 25 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2016 Ja bym zmienił skarpetki, bo te się zlewają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 25 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2016 Wydłużam sobie optycznie krótkie nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawaro Napisano 25 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2016 Dzisiaj pierwszy raz założone. Barkery model Alfred. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 25 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2016 Jak już je przygotowałem hurtowo do używania to konsekwentnie zakładam jedne po drugich: dzisiaj Church's Alex (model już nie produkowany z "wyższej półki" custom grade). Potężne split toe na potrójnej skórzanej podeszwie. Jakość zarówno skóry jak i podeszwy- znakomita. Ten konkretny model spokojnie można postawić obok produktów c & j (kategoria- jakość). Na pewno nie tak zgrabne jak większość "krokietów" co niekoniecznie jest wadą, ponieważ czasami czuję wewnętrzną potrzebę, żeby założyć takie "trepy" : 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 25 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2016 @Tanatos70 - bardzo brzydkie buty; bardzo mi się podobają 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 25 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2016 @Tanatos70 - bardzo brzydkie buty; bardzo mi się podobają Lepiej bym tego nie ujął (kot na ich widok czmycha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 27 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 U mnie nie ma, że za jasne No pewnie, że nie ma - świetne kapcie Mogę wiedzieć, co to za model? Myślałem, że może Merton od C&J, bo takie przymierzałem ostatnio, ale widzę, że inne szycie? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Obstawiam, że te loafersy to Yanko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Myślałem, że loafersy Yanko mają to przeszycie na nosku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Model 552 nie ma split-toe i wydaje mi się że to ten. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 27 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Doskonałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Dzisiaj też trochę luzu mam. Sebago 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eustachu Napisano 27 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarkizDeSade Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 @eustachu co to za buty i jeansy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Gordon&Bros Lorenzo i Levi's 511 Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 27 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Piąteczek jak zwykle zamsz w pełnym słońcu Sent from my iPhone using Tapatalk 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Piąteczek jak zwykle zamsz w pełnym słońcu Sent from my iPhone using Tapatalk Beny co to za pantofelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Brooks Brothers w czekoladowym zamszu Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 Dzisiaj St. Crispin's z pstrągami Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 SEBAGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 Gordon&Bros Lorenzo i Levi's 511 Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka To są buty Gordon & Bros? Świetnie wyglądają, to chyba ten ponownie malowany egzemplarz. Przez to długie kopyto myślałem, że to Carlos Santos. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 To są buty Gordon & Bros? Świetnie wyglądają, to chyba ten ponownie malowany egzemplarz. Przez to długie kopyto myślałem, że to Carlos Santos. Tak, 349 zł na zalando i stówka rekoloryzacja, bo fabryczne wykończenie było tragiczne Teraz naprawdę jestem z nich bardzo zadowolony, z moich obserwacji nie ustępują jakością berwickom (pomijając wykończenie), mam nawet jeden model berwicka w którym skóra jest znacznie słabszej jakości, no i jak na tak tanie buty i to plain-derby, po roku użytkowania (~2x w tygodniu) przyzwoicie się złamały. Kopyto na początku wydawało mi się z lekka "mrówkojadowe", ale teraz mi się podoba, rzeczywiście kojarzy się z niektórymi modelami CS. Są wygodne, dopasowały się do stopy bardzo, jednak po kilkunastu godzinach noszenia (czasem się zdarza) czuć, że to blake a nie GYW (gorsza amortyzacja). Tak czy inaczej, cena->jakość w tym przypadku bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi