spiryt Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 białywężu zatocz koło i wróć do poprzednich butów; te ostatnie jakoś mnie nie "konweniują" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 białywężu zatocz koło i wróć do poprzednich butów Które masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 No powiedzmy takie ostatnie nowošci są ża nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 No powiedzmy takie ostatnie nowošci są ża nowe Te Alfredy mają ze trzy sezony za sobą. One za mocno się nie łamią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 chodzi o te sportowe, o białe, Alfreda to nawet rozumiem, choć mając tyle "fajnych butów" pewnie bym go nie załozył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 chodzi o te sportowe, o białe, Alfreda to nawet rozumiem, choć mając tyle "fajnych butów" pewnie bym go nie załozył Nie można całe życie biegać w oksfordach. Czasem trzeba nauczyć dziecko jeździć na rowerze, albo pójść na spacer do lasu . Białe też będą niezastąpione w pewnych kombinacjach, tylko czekają na lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 powiem inaczej masz dużo "dużo fajniejszych butów" i nie chodzi o "oxfordowść" a wręcz przeciwnie. no ale nie męczę już tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 powiem inaczej masz dużo "dużo fajniejszych butów" To miłe . Mam chyba mniej profilowany gust, bo lubię je wszystkie - choć oczywiście, nie na wszystkie okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 powiem inaczej masz dużo "dużo fajniejszych butów" i nie chodzi o "oxfordowść" a wręcz przeciwnie. no ale nie męczę już tematu Spiryt, zgodzę się że Whitesnake ma inne fajne buty ale osobiscie nie rozumiem Twojego apelu przy okazji Alfredow które są super i moim zdaniem wygrywają z NB Chyba po prostu co człowiek to opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 4 dzień z Tetbury. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Szacun za styl ale pogoda wygląda jakby bardziej na gołe łydy i bose stopy na taki pomost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 1 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Jako że nie mam serca do loafersów, stosuję taki sznurowany "ersatz": 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 nawet kot się zadumał nad sercem z kamienia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 nawet kot się zadumał nad sercem z kamienia Hmmmm... moja żona czasem też mówi, że mam serce z kamienia, albo że mam serce tylko dla kota, więc coś jest na rzeczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Spoko, niedługo premiera Krew i Wino, więc będzie weselej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 czyli ... nowy sposób na obtarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Casualowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 To stół ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Nie jestem niestety aż tak wygimnastykowany Tylko coś na kształt niskiego stołka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koriolan Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 @Tanatos70 - co to za buty? Bardzo mi się podobają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 @Tanatos70 - co to za buty? Bardzo mi się podobają. Laszlo Vass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Casualowo Dan, mogę prosić o info jakie to buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Buttero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 2 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Kordowanowo... ... testowo 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi