fan_dobrego_buta Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 zdjęcie z środy - Yanko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 AS Ramsey seconds - zakup grupowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondaas Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 @fan_dobrego_buta Możesz napisać krótkie porównanie monków od Yanko i AS? Pytam o wygodę, jakość wykonania, jakość materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 @blondas - porównanie w wpisie poświconemu monkom - https://forum.butwbutonierce.pl/topic/242-monk-shoes-forever-and-ever-wszystko-o-monk-shoes/page-21?p=161108 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Alden of New England - wing tip blucher oxford - burnished tan calfskin, Aberdeen last, single leather sole Pierwszy raz na nogach, bardzo wygodne buty na co dzień. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Bardzo ładne Aldeny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 AS Armfield z ostatniego zamówienia forumowego. Fajne 'sportowe' kopyto', ale dość ciasne na mnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Cheaney's. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Yanko 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Zamówiłeś je w tym samym rozmiarze co trzewiki na kopycie 960? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Zamówiłeś je w tym samym rozmiarze co trzewiki na kopycie 960? Nie zamawiałem trzewików, a te buty nie były kupione u polskiego przedstawiciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Yanko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondaas Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 @Franz jaki to kolor? Cambridge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 @blondaas Kolor to oxblood (cordovan z forumowego projektu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondaas Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Dzięki Na zdjęciu wygląda na ciemnobrązowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Jedne z moich pierwszych butów, wciąż na chodzie… Urodą nie powalają, ale mogą być jednymi z najwygodniejszych w mojej garderobie. EDIT: …pierwszych brytyjskich, oczywiście 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Aż zatęskniłem za swoimi . Moje jeszcze w zimowym śnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Moje jeszcze w zimowym śnie. Może warto wyciągnąć, w ramach zaklinania lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Czuję się zmotywowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 A też coś wrzucę ramach zaklinania wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 U mnie jeszcze zimowo. Lustro po polerowaniu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Może warto wyciągnąć, w ramach zaklinania lata? Chyba tak; u mnie rano było -4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Chyba tak; u mnie rano było -4 Na szczęście nie wstaje tak wcześnie. +14C to dobry znak na tan. Zaklinanie zakończone sukcesem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Jedne z moich pierwszych butów, wciąż na chodzie… Urodą nie powalają, ale mogą być jednymi z najwygodniejszych w mojej garderobie. l.jpg EDIT: …pierwszych brytyjskich, oczywiście Mnie się podobają. Cóż to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Mnie się podobają. Cóż to za model? Loake Buckingham. Bardzo dobre buty, tylko po latach intensywnego użytkowania przestają trzymać kształt kopyta. Mają za to świetną skórę i są bardzo wygodne. Na lato, rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi