constantin Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 18.08.14 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Constantin skąd te lotniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Constantin skąd te lotniki? C&J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_harry Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Piękne buty. Moderatorze Globalny Constantin... pytanie z mojej ulubionej dziedziny: możesz w przybliżeniu do pół centymetra wskazać miejsce do którego sięgasz w bucie palcem dużym lub 'wskazującym" stopy? Zaczynam mieć obsesję... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 :) nosek jest bardzo twardy, ale patrząc od góry noska to trzecie linia dziurek medalionu, mam nadzieję, że ciut pomogłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Clarks 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_harry Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Piękne buty. Moderatorze Globalny Constantin... pytanie z mojej ulubionej dziedziny: możesz w przybliżeniu do pół centymetra wskazać miejsce do którego sięgasz w bucie palcem dużym lub 'wskazującym" stopy? Zaczynam mieć obsesję... ? perfekcyjnie >>>> ciach - z powodu niezdrowych domysłów kolegów tym bardziej zaczynam szukać rozwiązania do moich za długich butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_harry Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 a dziś z okazji pięknej pogody... hmmm, balans bieli to mogę ustawiać w lustrzance a nie w kalkulatorze... skarpetka ma inny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_harry Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Z czystej ciekawości - do czego Ci wiedza, dokąd sięga koniec... palca Kolegi? Kupiłem buty w moim rozmiarze a okazuje się że mam miejsca na jeszcze drugie palce.... i zastanawiam się jak to wygląda u innych użytkowników 'torpedowatych" butów Usiłuję ustalić czy ja mam coś nie tak ze stopą czy też się czepiam hmmmmmm.... Wiedziałem że mój czysty i nie skalany zachwyt nad całością konstrukcji "stopa moderatora/but od C&J" zostanie zrozumiany opacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 A mimo to napisałeś...Przypadek?!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_harry Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 A mimo to napisałeś...Przypadek?!... nie wiem jak traktować emotikonek, potraktuję jako uśmieszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_harry Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Ale to już dyskusja na inny wątek, nie będę zaśmiecał tematu. Patrzę na te lotniki i patrzę, i jeśli obiektyw nie zmienił perspektywy, to naprawdę stopa jest baaardzo długa jeśli sięga palcem do trzeciego rzędu dziurek. Jeśli trzeba proszę moda o posprzątanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_harry Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 I jak dla mnie wszystko jasne. Połowa zachwytów/krytyk w wątku nad kopytem, kształtem, smukłością buta może być nietrafiona. Teraz wierzę że palce sięgają do trzeciej dziurki medalionu, ale trzeba bazować na lewej nodze. Prawa jest lekko "przemodelowana". Zwykłe mierzenie na ekranie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Powtórzę za Kozłem hmmmmmmmmmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Rysujesz niczym Gmoch 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_harry Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Palcem rysowane i na szybko - liczy się treść, mniej forma. Stopa dłuższa na zdjęciu o kilkanaście procent od drugiej naprawdę robi różnicę, stąd moje drążenie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 No ale chwila, prawa stopa jest bliżej w perspektywie niż lewa. Nie możesz bezpośrednio porównać jednej linii do drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Rysujesz niczym Gmoch Ja to odebrałem jako komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_harry Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Lathlaer. Słuszna uwaga, bezdyskusyjnie masz rację. Jednak porównując smukłość stopy jednej do drugiej - nie wyobrażam sobie tak długiej jak prawa.... trzeci rząd dziurek. Czy też się naprawdę czepiam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Czy też się naprawdę czepiam? Nie czepiasz sie. Kupiłeś za duże buty i szukasz pocieszenia mierząc kolegom stopy. Choć nikt jeszcze nie reagował w taki sposób, to większości z nas zdarzyl sie taki zakup. Na drugi raz, po prostu je odeślij . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek@ Napisano 19 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2014 A może coś kolorowego? http://janadamski.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 21 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2014 Dzisiejsza dostawa już w trakcie rozchodzenia. Barkery z myślą o jesieni. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 21 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2014 Dzisiejsza dostawa już w trakcie rozchodzenia. Barkery z myślą o jesieni. Ładnie przyszwa przyszła, czy też zeszła się. Jestem na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 21 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2014 Wyjście na wieczorne piwko i przekąski: IMG_20140813_194111.jpg Zdążyłeś jeszcze ubrać/zmienić spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi