checkeredstripedhawk Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia Carlos Santos Te buty przeszły dużo. Zmyłem cześć wykończenia płynem Saphir MDOR Cleanser. Poprawiłem to kilkoma odcieniami brązu w postaci kremu. Nie jest źle ale chyba przyda im się malowanie... 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarkizDeSade Opublikowano 7 Lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 13 1 Cytuj
MarkizDeSade Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 17 godzin temu, tryhp3 napisał: @MarkizDeSade Co to za buty? EG Galway Cytuj
kanko Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Opublikowano 16 Lutego W dniu 7.02.2026 o 19:37, MarkizDeSade napisał: Mam bardzo podobne. Super są Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dragonek Opublikowano 19 Lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Lutego Kupując kilka miesięcy temu buty na zimę, nie sądziłem, że będę w nich aż tyle czasu chodził tej zimy....Podeszwa Vibram Commando naprawdę robi robotę na lodzie i śniegu. Herring 10 Cytuj
Butomator Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Opublikowano 23 Lutego W dniu 16.01.2026 o 14:42, checkeredstripedhawk napisał(a): Mamy sezon na galosze toteż stosowne zdjęcie poniżej. Buty to Loake 1880 Export Grade Trinity w kolorze Deep Mahogany. Gdzie można znaleźć takie ładne pokrowce na buty? Cytuj
lubo69 Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 39 minut temu, Butomator napisał(a): Gdzie można znaleźć takie ładne pokrowce na buty? Np. tu: https://eu.swims.com/pl/mens/galoshes 2 Cytuj
Butomator Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Opublikowano 23 Lutego Skoro już wróciłem, to wrzucę Crownhille. 7 1 Cytuj
checkeredstripedhawk Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Opublikowano 26 Lutego W dniu 23.02.2026 o 19:23, lubo69 napisał(a): Np. tu: https://eu.swims.com/pl/mens/galoshes Te moje są dokładnie z tego sklepu. Polecam 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. checkeredstripedhawk Opublikowano 6 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Marca Moje ulubione Loake 1880 Buckingham 8 2 Cytuj
Butomator Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca Każual frajdej, no to takie eleGANTy. 3 Cytuj
Manul Opublikowano 7 Marca Zgłoś Opublikowano 7 Marca Tricker’s kupione dwa lata temu na yoox. 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michal911 Opublikowano 8 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Marca Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 11 1 Cytuj
michal911 Opublikowano 8 Marca Zgłoś Opublikowano 8 Marca Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. checkeredstripedhawk Opublikowano 11 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 11 Marca Loake 1880 Evans 10 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Opublikowano 12 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Marca Vass 14 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Opublikowano 18 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Marca Edward Green 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Opublikowano 19 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Marca SiDżeje w świetle zachodzącego słońca. 12 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi