Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarkizDeSade Napisano 5 Listopad 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2025 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velahrn Napisano 7 Listopad 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2025 White's & Barker: Bounty Hunters. Chyba najdroższe moje buty Skóra to CF Stead Rambler, czyli wywinięta na zewnątrz (jak zamsz), a potem woskowana. https://www.cfstead.com/fashion-suedes-and-flesh-out-leathers/rambler/ 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 7 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2025 Fajny, spójny zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek85 Napisano 7 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2025 Te skarpety mają 1000gsm czy tylko tak na zdjęciu wyszły grubo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 7 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2025 31 minut temu, Jarek85 napisał: Te skarpety mają 1000gsm czy tylko tak na zdjęciu wyszły grubo? Chciałem pokazać cholewkę buta i się nieco zsunęły. To zwykłe Darn Tough Hiker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 7 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2025 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarkizDeSade Napisano 8 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2025 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 12 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2025 Dziś Herring 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 12 Listopad 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2025 Bardzo mi się podoba jak te buty się starzeją (Meermin). 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 14 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2025 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 15 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2025 W dniu 14.11.2025 o 12:22, lubo69 napisał: Co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 15 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2025 5 minut temu, Luca napisał: Co to za buty? Kiton. Ciekawy wynalazek, gumowana skóra cielęca. https://mrporkamo.eu/products/kiton_black_leather_sneakers_ussvlazn0067401005_sneakers?variant=55880862466393 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobol Napisano 1 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2025 Loake Mowbury \ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 5 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2025 Z cyklu "buty trochę taniej" firma Lord. Zamszowe Oxfordy szyte metodą Blake w Portugalii. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 22 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2025 Gordon&Bros 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velahrn Napisano 23 Grudzień 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2025 Czy są tu jeszcze jacyś fani kudu? 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2025 Nigdy nie miałem, ale zawsze chciałem, więc jestem fanem korespondencyjnym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 23 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2025 6 minut temu, lubo69 napisał: Nigdy nie miałem, ale zawsze chciałem, więc jestem fanem korespondencyjnym. Nie wiem, czy kudu zawsze się tak zachowuje, al to najbardziej miękka skóra, z jaką miałem do czynienia. Jeśli miałeś kiedyś w ręku jakieś buty w repello suede od CF Stead, to wrażenie jest bardzo podobne (zresztą to skóra również od Steada). Szczerze mówiąc, to mam wrażenie, że podszewka jest sztywniejsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 11 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń Belstaff 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
checkeredstripedhawk Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń Mamy sezon na galosze toteż stosowne zdjęcie poniżej. Buty to Loake 1880 Export Grade Trinity w kolorze Deep Mahogany. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 17 Styczeń Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń Buday z kurdybanu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
checkeredstripedhawk Napisano 19 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń Carlos Santos 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gdynianin Napisano 22 Styczeń Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń Yanko 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarkizDeSade Napisano 25 Styczeń Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń C&J 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 27 Styczeń Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń Za oknem co prawda odwilż, ale na spacer z psem wybieram zawodników wagi ciężkiej (Herring). 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi