Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gdynianin Napisano 23 Listopad 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2023 CT 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 24 Listopad 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2023 nowiutkie Edward Green, a wyżej cavalry twill 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarkizDeSade Napisano 25 Listopad 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2023 Może nie nowiutkie, ale też Edwardy 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 25 Listopad 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2023 Belstaff 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafix Napisano 1 Grudzień 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2023 Carlos Santos 9098 Bottle Green 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 2 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2023 Chippewa. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 8 Grudzień 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2023 Orbans 15 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarkizDeSade Napisano 12 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2023 C&J Coniston 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 14 Grudzień 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2023 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 24 Grudzień 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2023 (Meermin x Swims ) 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 25 Grudzień 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2023 Vass 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarkizDeSade Napisano 25 Grudzień 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2023 C&J 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 25 Grudzień 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2023 Alden Wesołych Świąt! 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 28 Grudzień 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2023 TLB 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 29 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2023 Kielmany - tak jak wróciły z reklamacji. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2023 Co reklamowałeś? Tak jak wróciły masz na myśli niewypastowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 29 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2023 Pęknieta dratwa w okolicach zagięć nad palcami po dwóch latach okazjonalnego użytkowania.To że wróciły niewypastowane to akurat mały problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 30 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2023 Widząc, jak znoszą upływ czasu Vassy, a jak Kielmany (nie muszę pisać, które buty są tańsze), nie mogę oprzeć się wrażeniu, że Kielman to już tylko marka... Zaraz przeczytam, że tego się nie da porównać, że chodzi o doświadczenie bespoke, o dopasowanie... Tak, ale Vassy leżą lepiej niż Kielmany... 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 30 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2023 6 godzin temu, lubo69 napisał: Widząc, jak znoszą upływ czasu Vassy, a jak Kielmany (nie muszę pisać, które buty są tańsze), nie mogę oprzeć się wrażeniu, że Kielman to już tylko marka... Zaraz przeczytam, że tego się nie da porównać, że chodzi o doświadczenie bespoke, o dopasowanie... Tak, ale Vassy leżą lepiej niż Kielmany... potwierdzam ! Być może to wina zamawiającego czyli moja, że nie dosyć zdecydowanie dopilnowałem zamówienia, ale to były pierwsze moje "bepokoe" i zdałem się na szewca-mój błąd. Pomiar u Kielmana też był bardziej "jednowymiarowy". W prawidłach Kielmana po dwóch dniach się "cycek" oderwał - byłem zawiedziony. W Vasach chodzę często a "Kielmany" zakładałem ostatnio dwa lata temu. Podejmę jeszcze jedna próbę zakupu u Kielmana starając się mieć wgląd w kilka etapów produkcji. No chyba, że jako klient awanturujący dostanę dożywotniego "bana". Próbowałem podjąć próbę u cieszącego się na forum renomą Pana Januszkiewicza, ale jakość dla mnie była niezadowalająca. Ze wszystkich butów, które mam lub oglądałem to Zonkey Boot zrobiły na mnie największe wrażenie. A to tylko RTW lub MTO 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 6 Styczeń Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń (PRL by C&J) 27 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jakub84 Napisano 1 Luty Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty Loake 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 2 Luty Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty Bordowe monki, ostatnio buty pierwszego wyboru 😀 (Meermin) 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mgns Napisano 12 Luty Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty Shoepassion no. 644 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Fermiol Napisano 18 Luty Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty Yanko 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gdynianin Napisano 27 Luty Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty Vass 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi