Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Opublikowano 17 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Września 2022 TLB 18 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Opublikowano 18 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Września 2022 Rownież z wczoraj ? (Meermin) 14 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Opublikowano 20 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 20 Września 2022 Belstaff 11 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Opublikowano 20 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 20 Września 2022 Wintydżowe derby od forumowego Kolegi. Nie pamietam marki, jak kogoś interesuje mogę napisać jak zdejmę buty. 12 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł_Kupras Opublikowano 22 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 22 Września 2022 Ostatnio dość często katowane. 12 3 Cytuj
JDC Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2022 Chyba wchodzimy w ten okres gdzie wrzucane będą zarówno trzewiki w towarzystwie flanel, a jak wyjdzie słońce to… tak jak u mnie. Słońce wyszło i skorzystałem z okazji przetestowania nowych spodni. P.S. Układ stóp nienaturalny żeby się zmieścić w wąskim promieniu słońca. 6 3 Cytuj
Budrys Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2022 W dniu 20.09.2022 o 16:30, roter6 napisał: Belstaff Co to dokladnie za model? Czy to skora Jelenia? Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2022 W dniu 20.09.2022 o 16:30, roter6 napisał: Belstaff Bardzo ładne trzewiki. 1 Cytuj
kormox Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2022 W dniu 20.09.2022 o 16:40, pablocito napisał: Wintydżowe derby od forumowego Kolegi. Nie pamietam marki, jak kogoś interesuje mogę napisać jak zdejmę buty. Lotus Cytuj
pablocito Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2022 Tak, tak. Nie pisałem bo nikt nie pytał. Niewiele wiem o tej marce, ale buty świetne. I te potrójne szwy. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 25 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 TLB Mallorca 8 2 Cytuj
roter6 Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 W dniu 23.09.2022 o 13:35, Budrys napisał: Co to dokladnie za model? Czy to skora Jelenia? Alperton. Nie jeleń:) 1 Cytuj
Jakub84 Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 W dniu 23.09.2022 o 09:54, JDC napisał: Chyba wchodzimy w ten okres gdzie wrzucane będą zarówno trzewiki w towarzystwie flanel, a jak wyjdzie słońce to… tak jak u mnie. Słońce wyszło i skorzystałem z okazji przetestowania nowych spodni. P.S. Układ stóp nienaturalny żeby się zmieścić w wąskim promieniu słońca. Co to za spodnie? Czy one są żółte, czy to zasługa światła? Podoba mi sie takie zestawienie kolorów. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 26 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Września 2022 Yanko 12 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2022 Yanko coś ostatnio w odwrocie na Forum na rzecz TLB, czy choćby Patine, a 915 to jednak cholernie zgrabne kopyto. Cytuj
JDC Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2022 W dniu 25.09.2022 o 11:19, Jakub84 napisał: Co to za spodnie? Czy one są żółte, czy to zasługa światła? Podoba mi sie takie zestawienie kolorów. Żółte owszem, może nie taki nasycony, jak na zdjęciu, ale na bank nie musztarda. Przez producenta kolor opisany jako zafferano (szfran). Włoska sieciówka Gutterigde, zakupione w Mediolanie przy okazji zwiedzania, szkoda, że tylko 3 pary były w moim rozmiarze, bo za cenę 19 EUR naprawdę dobre spodnie. Porządnie wykończone, wylamowane szwy, stebnowania i coś z czym spotkałem się po raz pierwszy mianowicie podwójne szlufki na dwie różne szerokości pasków. Genialne rozwiązanie, bo np mam kilka plecionych pasków, które są węższe i dzięki temu zdecydowanie lepiej trzymają się w szlufkach. 1 1 Cytuj
Jakub84 Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2022 4 godziny temu, JDC napisał: Żółte owszem, może nie taki nasycony, jak na zdjęciu, ale na bank nie musztarda. Przez producenta kolor opisany jako zafferano (szfran). Włoska sieciówka Gutterigde, zakupione w Mediolanie przy okazji zwiedzania, szkoda, że tylko 3 pary były w moim rozmiarze, bo za cenę 19 EUR naprawdę dobre spodnie. Porządnie wykończone, wylamowane szwy, stebnowania i coś z czym spotkałem się po raz pierwszy mianowicie podwójne szlufki na dwie różne szerokości pasków. Genialne rozwiązanie, bo np mam kilka plecionych pasków, które są węższe i dzięki temu zdecydowanie lepiej trzymają się w szlufkach. Dziękuję. 19 euro to świetna okazja. Jak u nich z rozmiarówką porównując do spodni od Macaroniego/Poszetki czy Benevento? Tzn czy nie zawyżona/ zaniżona? Cytuj
JDC Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2022 1 godzinę temu, Jakub84 napisał: Dziękuję. 19 euro to świetna okazja. Jak u nich z rozmiarówką porównując do spodni od Macaroniego/Poszetki czy Benevento? Tzn czy nie zawyżona/ zaniżona? Nie mam żadnych spodni z wymienionych przez Ciebie sklepów, jednak mierzyłem kiedyś SuSu (wysoki stan, zakładki i reszta bajerów) i rozmiar 48 miałem ok w pasie, ale ciasne w udach. To znaczy na oko dobre, ale ja cenię sobie sporo luzu w udach, a w dodatku zabezpieczając się na przyszłość (siłownia) zdecydowanie celowałbym obecnie w 50. W Gutterigde mam ku wielkiemu zdumieniu rozmiar 46 i są bardzo komfortowe w udach i nawet nieco za luźne w pasie, ale nie sprawia to dyskomfortu przy noszeniu. Te żółte miały nawet nieco zbyt wąską nogawkę dołem, jednak podczas skracania poprosiłem też o poszerzenie ich, co sprawdziło się doskonale. 1 Cytuj
Jakub84 Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2022 Godzinę temu, JDC napisał: Nie mam żadnych spodni z wymienionych przez Ciebie sklepów, jednak mierzyłem kiedyś SuSu (wysoki stan, zakładki i reszta bajerów) i rozmiar 48 miałem ok w pasie, ale ciasne w udach. To znaczy na oko dobre, ale ja cenię sobie sporo luzu w udach, a w dodatku zabezpieczając się na przyszłość (siłownia) zdecydowanie celowałbym obecnie w 50. W Gutterigde mam ku wielkiemu zdumieniu rozmiar 46 i są bardzo komfortowe w udach i nawet nieco za luźne w pasie, ale nie sprawia to dyskomfortu przy noszeniu. Te żółte miały nawet nieco zbyt wąską nogawkę dołem, jednak podczas skracania poprosiłem też o poszerzenie ich, co sprawdziło się doskonale. Dziękuje. Czyli lepiej iśc rozmiar niżej. Też poluję na spodnie szersze w udach, ale przy tym nie za luźne w pasie, tu wspomniane przeze mnie marki (z małymi wyjątkami) świetnie się sprawdzają. Tak na marginesie, to SuSu robi te spodnie strasznie „rajstopowate”. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł_Kupras Opublikowano 27 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Września 2022 Takie spotkanie skarpetkowe. Grensony i Poszetki. 13 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milten Opublikowano 27 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Września 2022 10 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi