spiryt Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 No powiedzmy takie ostatnie nowošci są ża nowe Cytuj
Whitesnake Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 No powiedzmy takie ostatnie nowošci są ża nowe Te Alfredy mają ze trzy sezony za sobą. One za mocno się nie łamią. Cytuj
spiryt Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 chodzi o te sportowe, o białe, Alfreda to nawet rozumiem, choć mając tyle "fajnych butów" pewnie bym go nie załozył Cytuj
Whitesnake Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 chodzi o te sportowe, o białe, Alfreda to nawet rozumiem, choć mając tyle "fajnych butów" pewnie bym go nie załozył Nie można całe życie biegać w oksfordach. Czasem trzeba nauczyć dziecko jeździć na rowerze, albo pójść na spacer do lasu . Białe też będą niezastąpione w pewnych kombinacjach, tylko czekają na lato. Cytuj
spiryt Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 powiem inaczej masz dużo "dużo fajniejszych butów" i nie chodzi o "oxfordowść" a wręcz przeciwnie. no ale nie męczę już tematu Cytuj
Whitesnake Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 powiem inaczej masz dużo "dużo fajniejszych butów" To miłe . Mam chyba mniej profilowany gust, bo lubię je wszystkie - choć oczywiście, nie na wszystkie okazje. Cytuj
Dan Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 powiem inaczej masz dużo "dużo fajniejszych butów" i nie chodzi o "oxfordowść" a wręcz przeciwnie. no ale nie męczę już tematu Spiryt, zgodzę się że Whitesnake ma inne fajne buty ale osobiscie nie rozumiem Twojego apelu przy okazji Alfredow które są super i moim zdaniem wygrywają z NB Chyba po prostu co człowiek to opinia Cytuj
roj Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 Szacun za styl ale pogoda wygląda jakby bardziej na gołe łydy i bose stopy na taki pomost Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 1 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 Jako że nie mam serca do loafersów, stosuję taki sznurowany "ersatz": 18 Cytuj
Hargin Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 nawet kot się zadumał nad sercem z kamienia 3 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 nawet kot się zadumał nad sercem z kamienia Hmmmm... moja żona czasem też mówi, że mam serce z kamienia, albo że mam serce tylko dla kota, więc coś jest na rzeczy . Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 Spoko, niedługo premiera Krew i Wino, więc będzie weselej 2 Cytuj
Hargin Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2016 czyli ... nowy sposób na obtarcia Cytuj
Dan Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2016 Nie jestem niestety aż tak wygimnastykowany Tylko coś na kształt niskiego stołka... Cytuj
Koriolan Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2016 @Tanatos70 - co to za buty? Bardzo mi się podobają. 1 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2016 @Tanatos70 - co to za buty? Bardzo mi się podobają. Laszlo Vass. Cytuj
shinobi Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2016 Casualowo Dan, mogę prosić o info jakie to buty? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 2 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2016 Kordowanowo... ... testowo 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 2 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2016 Już w zasadzie się dopasowały (szybko i bez większych mąk poszło) i zajęły niekwestionowane pierwsze miejsce wśród moich brogsów: 18 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi