roland Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2016 Zapraszam wszystkich na spotkanie forumowiczów i sympatyków BwB w Warszawie, spotykamy się 6 stycznia około godziny 18, przybywajcie! / stare 5 albo 6 stycznia 2017 roku chciałbym zorganizować spotkanie forumowiczów BwB w Warszawie. Czy byliby chętni do spotkania się? 2 Cytuj
Najmniejszy Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2016 Termin póki co brzmi dobrze Cytuj
maciato Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Jeżeli 5 to raczej odpadam ale 6 bardzo chętnie. Cytuj
Meander Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Ja również postaram się pojawić Cytuj
Lebowski32 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Idealnie. Akurat wtedy ruszy outlet SuitSupply, więc mniej osób mi sprzątnie znowu marynarki sprzed nosa Cytuj
waski Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 Panowie pojawiła się ankieta w sprawie wyboru terminu. Bardzo proszę głosować. Spotykamy się pod hasłem: "luźne wyjście na piwo". Cytuj
JakubAnderwald Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 Dobrze, że da się zagłosować na obydwa terminy - dla mnie każdy dobry Cytuj
roland Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2016 Spotkanie odbędzie się 6 stycznia 2017 roku, proponuję godzinę 18, ale równie dobrze może być 17. Macie jakąś propozycję miejsca? Cytuj
eye_lip Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2016 Vitkac. Fajna przestrzeń, dobre jedzenie, wina. Cytuj
Najmniejszy Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2016 Ja bardziej plebejsko degustowałbym piwa z kranów w Samych Kraftach albo vis-a-vis Cytuj
eye_lip Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2016 Same crafty chyba trochę za małe są na takie spotkanie. Cytuj
waski Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2016 Dnia 2.11.2016 o 19:59, waski napisał: Spotykamy się pod hasłem: "luźne wyjście na piwo". O taki jak wyżej, wpadniesz? PS Przy okazji podrzuć pomysł na jakąś fajną knajpkę, bez zadęcia i na skromniejszy portfel, żeby każdy mógł wpaść. Cytuj
damiance Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2016 6 godzin temu, eye_lip napisał: Vitkac. Fajna przestrzeń, dobre jedzenie, wina. jestem za - do zalet tego miejsca zaliczam również możliwość swobodnego porozmawiania (brak tłoku i głośnej muzyki) Cytuj
wally Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2016 Ja również pojawię się na spotkaniu. Wybór miejsca pozostawiam miejscowym Cytuj
Najmniejszy Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Może Zegarmistrzowska? Na końcu świata, ale obok pętli autobusowej, więc skomunikowane nieźle. Do tego ceny przystępniejsze niż w Vitkacu, mniej przestronnie, ale nie ciasno - przytulnie. Cytuj
eye_lip Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 4 godziny temu, xkoziol napisał: Prezesie, chodźmy do Amber Room w Pałacyku Sobańskich. Atmosfera sprzyjająca rozmowom jeszcze dogodniejsza. Fakt, Amber Room też jest super,świetne miejsce - ale Vitkac luźniejszy i ma więcej plusów. @MichałBrit - przyeksploruję temat Cytuj
Koval Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 @eye_lip Jakbyś potrzebował konsultacji, to możemy się umówić na wizję lokalną! 1 Cytuj
waski Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Panowie, jako jeden z organizatorów powiem tak: Restauracja w Vitkacu to bardzo dobre miejsce i wbrew pozorom wcale nie takie drogie, osobiście bardzo ją lubię, ale tym razem pójdziemy w trochę innym kierunku. Zależy nam na zachęceniu do przyjścia jak największej liczby forumowiczów, dlatego chcielibyśmy zorganizować to w miejscu na każdą kieszeń, z dobrym piwem, możliwością przekąszenia czegoś i co najważniejsze w luźnej atmosferze, bo wstyd, że inne miasta regularnie się spotykają w Warszawie gdzie siedzibę ma nasze Stowarzyszenie taka posucha. Tak więc moi mili, hasło przewodnie: Luźne wyjście na piwo bez napinki! Szykujcie dzinsy, broksy, ocbd i wrzucajcie propozycje ciekawych miejsc. Michał, na ciebie liczę szczególnie w tej materii. Oczywiście dopóki nie dorobię się teczki od Darka, Łomianki nie wchodzą w grę I daj już spokój biednemu Prezesowi, bardzo Cię proszę. 2 Cytuj
damiance Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 @waski rozwinę myśl pozwolisz - Prezesowi znużonemu niekończącymi się pytaniami od sasa do las, prezesowi z coraz mniejszą ilością wolnego czasu, prezesowi, który woli merytoryczną dyskusję a nie monolog, i tak dalej , i tak dalej ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi