blekit Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Panowie i Panie, Uważam za skandal to, że Wrocław póki co znacząco odstaje od innych miast pod względem aktywności forumowiczów. Najwyższy czas to zmienić, dlatego proponuję ujawnić się i ustalić termin jakiegoś regionalnego spotkania Pozdrawiam, Michał 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bażant Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Uważam za skandal to, że Wrocław póki co znacząco odstaje od innych miast pod względem aktywności forumowiczów. Koszalina nie znasz… Czuję się tu jak w jakimś rezerwacie 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlik Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 @Bażant, zapraszamy do Szczecina 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupin Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Koszalina nie znasz… Czuję się tu jak w jakimś rezerwacie @Bażant, zapraszamy do Szczecina Lub do Gdańska 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serwacy Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Lub do Gdańska Albo Górny Śląsk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupin Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Koszalina nie znasz… Czuję się tu jak w jakimś rezerwacie Kilka razy do roki bywam w Koszalinie więc można się wcześniej umówić i spotkać przy jakimś piwie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Panowie i Panie, Uważam za skandal to, że Wrocław póki co znacząco odstaje od innych miast pod względem aktywności forumowiczów. Najwyższy czas to zmienić, dlatego proponuję ujawnić się i ustalić termin jakiegoś regionalnego spotkania Pozdrawiam, Michał Wrocław to bardzo duże miasto, ekipa powinna się zbierać tam regularnie. mamy tam jednego członka BwB - kolega Breslauer. Zacznijcie planować. pozdrawiam Damian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzyDe Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Pozwolę sobie zapytać, co miałoby na celu takie spotkanie? Poza samym spotkaniem się Widziałem, że odbywają się cyklicznie imprezy pt zakładamy na siebie najładniejsze ciuchy i idziemy połazić po mieście robiąc sobie dużo zdjęć, ale nie widzę sensu w takowych. Chociaż może czegoś nie rozumiem po prostu, więc proszę potraktować to pytanie jako jedynie delikatnie zgryźliwe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najmniejszy Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Głównie chyba poznanie nowych ludzi osobiście, a nie tylko na forum i pogadanie, bo już mamy co najmniej jeden wspólny temat, a jak często się okazuje, zbiega się to i z wieloma innymi. No i poznaje się nowe lokale, bo ktoś lepiej obeznany z reguły sugeruje, gdzie się ma to odbyć. A poza tym, to we Wrocławiu nie mieszkam, ale mam tam sporo znajomych i gdzie spać i często przyjeżdżam, więc w zależności od terminu, może też bym dotarł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_b Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Jakby było w okolicach 25-28 czerwca to akurat będę we Wrocławiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepenix Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 A zastanawiałem się ostatnio czy coś u nas się dzieje. Chętnie się spotkam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
O.v.K. Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 I ja takoż. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitesnake Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 Jakby było w okolicach 25-28 czerwca to akurat będę we Wrocławiu. 28-ego bardzo chętnie, też będę we Wrocławiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
O.v.K. Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 28my także by mi odpowiadał, choć zapewne dobiłbym prosto z pracy. @Błękit, jak z Tobą? Wszak wywołałeś wilka z lasu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blekit Posted June 27, 2016 Author Report Share Posted June 27, 2016 Ja też byłbym prosto z pracy, ale mi to raczej nie przeszkadza. Okolice 18 Wam pasują, czy wolicie trochę później? Proponuję wybrać się do Domu Whisky na Rzeźniczej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitesnake Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 Może być 18sta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
O.v.K. Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 Ja pewnie nie dam rady wcześniej, jak 18:30-19:30, ale piszę się jak najbardziej Czy w tym przybytku serwują coś prócz szlachtnych odmian Myszatej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blekit Posted June 27, 2016 Author Report Share Posted June 27, 2016 Tak, to jest połączone z największym cocktail barem w mieście - każdy znajdzie dla siebie coś miłego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_b Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 U mnie niestety plany uległy zmianie i zamiast na Dolnym Śląsku jestem dziś na Górnym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitesnake Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 U mnie bez zmian - zwiedzam Wro - do zobaczenia o 18 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
O.v.K. Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Ja też będę, choć najpewniej z sygnalizowanym poślizgiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blekit Posted January 18, 2017 Author Report Share Posted January 18, 2017 Czy są jacyś zainteresowani nieformalnym spotkaniem we Wrocławiu w lutym? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
O.v.K. Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 Są! Tym razem proponowałbym jednak jakiś termin weekendowy, bowiem w lutym pewne zobowiązania prywatne skutecznie powstrzymają mnie przed wypadami na miasto popołudniami dni roboczych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maderski Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 Kolejny wrocławiak dołącza. Jako świeżak na forum chciałbym zapytać jak ile razy takie spotkania wypaliły w naszym mieście i ile osób sobie liczyły? Obowiązywał jakiś dress code? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blekit Posted January 19, 2017 Author Report Share Posted January 19, 2017 Cześć Spotkanie póki co odbyło się jedno z oszałamiającą frekwencją 3 osób (z czego jedna na występach gościnnych) Dress code nie jest wymagany, niech każdy ubiera się w to na co ma ochotę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts