blekit Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Panowie i Panie, Uważam za skandal to, że Wrocław póki co znacząco odstaje od innych miast pod względem aktywności forumowiczów. Najwyższy czas to zmienić, dlatego proponuję ujawnić się i ustalić termin jakiegoś regionalnego spotkania Pozdrawiam, Michał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Uważam za skandal to, że Wrocław póki co znacząco odstaje od innych miast pod względem aktywności forumowiczów. Koszalina nie znasz… Czuję się tu jak w jakimś rezerwacie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 @Bażant, zapraszamy do Szczecina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Koszalina nie znasz… Czuję się tu jak w jakimś rezerwacie @Bażant, zapraszamy do Szczecina Lub do Gdańska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 6 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2016 Lub do Gdańska Albo Górny Śląsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Koszalina nie znasz… Czuję się tu jak w jakimś rezerwacie Kilka razy do roki bywam w Koszalinie więc można się wcześniej umówić i spotkać przy jakimś piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Panowie i Panie, Uważam za skandal to, że Wrocław póki co znacząco odstaje od innych miast pod względem aktywności forumowiczów. Najwyższy czas to zmienić, dlatego proponuję ujawnić się i ustalić termin jakiegoś regionalnego spotkania Pozdrawiam, Michał Wrocław to bardzo duże miasto, ekipa powinna się zbierać tam regularnie. mamy tam jednego członka BwB - kolega Breslauer. Zacznijcie planować. pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Pozwolę sobie zapytać, co miałoby na celu takie spotkanie? Poza samym spotkaniem się Widziałem, że odbywają się cyklicznie imprezy pt zakładamy na siebie najładniejsze ciuchy i idziemy połazić po mieście robiąc sobie dużo zdjęć, ale nie widzę sensu w takowych. Chociaż może czegoś nie rozumiem po prostu, więc proszę potraktować to pytanie jako jedynie delikatnie zgryźliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Głównie chyba poznanie nowych ludzi osobiście, a nie tylko na forum i pogadanie, bo już mamy co najmniej jeden wspólny temat, a jak często się okazuje, zbiega się to i z wieloma innymi. No i poznaje się nowe lokale, bo ktoś lepiej obeznany z reguły sugeruje, gdzie się ma to odbyć. A poza tym, to we Wrocławiu nie mieszkam, ale mam tam sporo znajomych i gdzie spać i często przyjeżdżam, więc w zależności od terminu, może też bym dotarł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Jakby było w okolicach 25-28 czerwca to akurat będę we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 A zastanawiałem się ostatnio czy coś u nas się dzieje. Chętnie się spotkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 I ja takoż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2016 Jakby było w okolicach 25-28 czerwca to akurat będę we Wrocławiu. 28-ego bardzo chętnie, też będę we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 26 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2016 28my także by mi odpowiadał, choć zapewne dobiłbym prosto z pracy. @Błękit, jak z Tobą? Wszak wywołałeś wilka z lasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2016 Ja też byłbym prosto z pracy, ale mi to raczej nie przeszkadza. Okolice 18 Wam pasują, czy wolicie trochę później? Proponuję wybrać się do Domu Whisky na Rzeźniczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 27 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2016 Może być 18sta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 27 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2016 Ja pewnie nie dam rady wcześniej, jak 18:30-19:30, ale piszę się jak najbardziej Czy w tym przybytku serwują coś prócz szlachtnych odmian Myszatej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2016 Tak, to jest połączone z największym cocktail barem w mieście - każdy znajdzie dla siebie coś miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 28 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2016 U mnie niestety plany uległy zmianie i zamiast na Dolnym Śląsku jestem dziś na Górnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2016 U mnie bez zmian - zwiedzam Wro - do zobaczenia o 18 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 28 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2016 Ja też będę, choć najpewniej z sygnalizowanym poślizgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 18 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Czy są jacyś zainteresowani nieformalnym spotkaniem we Wrocławiu w lutym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Są! Tym razem proponowałbym jednak jakiś termin weekendowy, bowiem w lutym pewne zobowiązania prywatne skutecznie powstrzymają mnie przed wypadami na miasto popołudniami dni roboczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maderski Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Kolejny wrocławiak dołącza. Jako świeżak na forum chciałbym zapytać jak ile razy takie spotkania wypaliły w naszym mieście i ile osób sobie liczyły? Obowiązywał jakiś dress code? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 19 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Cześć Spotkanie póki co odbyło się jedno z oszałamiającą frekwencją 3 osób (z czego jedna na występach gościnnych) Dress code nie jest wymagany, niech każdy ubiera się w to na co ma ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi