Wodzu Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Nie, nie, koledze @hinderyt chodzi tylko o fakt pojawienia się na metce nazwiska blogera, co może świadczyć o jego indolencji w kwestii ubioru. Przypuszczam, że gdyby Michał Kędziora zaczynał od projektowania odzieży, a dopiero potem zacząłby o tym pisać, to problemu by nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Zabawne ,że mnie nie zrozumiałeś 42 v 3 dziwi cię to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondaas Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Skandal!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaryta Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Skandal!!! To straszne. Boję się pomyśleć, jakie znamię taka metka może wypalić na karku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 To straszne. Boję się pomyśleć, jakie znamię taka metka może wypalić na karku. Szczerze to będzie gryzło .Mnie metka z susu gryzła to ją odciąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 W dodatku sugeruje innym którzy to widzą, że wchodzę na jego bloga i czytam o modzie więc nie mam własnego zdania ani stylu tylko pomagam sobie czyimś. Bo może dla kogoś to tak jakby mówić "TEGO BLOGA CZYTAM!!! ON MI POMAGA!!!" Nie mówię że tak jest u mnie, ale sam fakt że może tak być sprawia, że ja osobiście nie kupię tych koszul mimo że mi się ogólnie podobają Ty tak na poważnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Rany Julek.... przecież każdą koszulę ktoś projektuje i prawie każdy towar kupujemy po czyjejś rekomendacji, opinii, zachęcie, reklamie itd. Mr Vintage też przecież czyimś gustem i stylem się sugeruje. Niektórzy koledzy nie rozumieją podstawowego mechanizmu ewolucji mody/kultury. A matki zawsze można odpruć i przyszyć jakiekolwiek inne. Choć ja akurat nie odpruwam z ulubionych i dobrych produktów, bo w moich oczach podnosi to ich wartość - i paradoksalnie pokazuje, że mam niezły gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 11 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Ad vocem ... ostatnimi tygodniami czytając poniektóre wątki, odnoszę silne wrażenie, że lepiej dać upust arogancji, przemilczając idiotyczne wynurzenia, niż dać się wpuścić w kanał dyskusji 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xzychu Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 wspaniałe prowo, winszuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 Czy ktoś może zedrzeć ten paskudny i bezczelny napis Porsche z samochodu? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 3) Czuję się jak reklama. Słusznie. Bez Twoich wpisów chyba nikt by tego nie przeżywał. Niektórzy blogerzy pewnie chętnie zapłaciliby za taką aktywność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 Słusznie. Bez Twoich wpisów chyba nikt by tego nie przeżywał. Niektórzy blogerzy pewnie chętnie zapłaciliby za taką aktywność. Blogerzy i płacenie... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 Jak nikt nie zamknie tego tematu, to skomentuję jutro. Na trzeźwo. Jak nie zapomnę i mi się jeszcze będzie chciało. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaD Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Ha ha ! Najlepszy dowcip, który dziś czytałem, zaraz po wiadomościach o kolejnych sukcesach rządu. Autorowi postu radzę przemyśleć fakt, że liczba marek które pochodzą od nazwiska założyciela jest przeogromna i nie ogranicza się tylko do przemysłu odzieżowego. Zakazane jest praktycznie wszystko od batoników Mars (tak, tak, to nie od planety) zaczynając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi