pablocito Napisano 13 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2020 Tak, tylko Horween udaje tę oryginalną ( mam szczęście mieć ją w oryginale z Metty Cathariny w postaci akcesorii). Poka!!!! 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 17 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 27 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2020 Petru & Claymoor 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 27 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2020 Łomatko Co to za zwierz? Zamsz ze słonia? Hipopotama? Mam nadzieję, ze nie nosorożca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Runior Napisano 28 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2020 Może kapibara :P? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2020 Nie to nie kapibara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 29 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2020 Hipopotam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 29 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2020 8 minut temu, Egonax napisał: Hipopotam Zgadza się , wrzuciłem odpowiedź w formie zdjęcia . Któryś z modów miał z tym problem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 30 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2020 Yohei Fukuda 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 30 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2020 W dniu 27.10.2020 o 15:22, Beny23 napisał: Petru & Claymoor Piękne buty! 👍🏻 Kilka lat temu przegapiłem podobną skórę i do dzisiaj żałuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 2 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2020 G&G😍 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 1 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 1 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec Buty z niedźwiedzia - teraz widzieliście już wszystko John Lofgren Donkey Puncher Boots Hokkaido Ezo Bear Hide (taki japoński grizzly) 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 11 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec A to legalne jest ?Uzupełniam Cheaneyami ze zbiorów helskiego fokarium:Chyba dawno ich nikt nie pielęgnował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 12 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 17 godzin temu, pablocito napisał: A to legalne jest ? Uzupełniam Cheaneyami ze zbiorów helskiego fokarium: Chyba dawno ich nikt nie pielęgnował Jak masz certyfikat CITES (ta firma na pewno ma), to legalne. Zdaje się, że wykonano tych butów kilkanaście par, z padłych niedźwiedzi. Co do Cheaneyów - zaraz, to ze skóry foki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 12 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec Tak, to eksponat muzealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 12 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 46 minut temu, pablocito napisał: Tak, to eksponat muzealny. Spasowanie skóry na cholewce między butami mogło by być lepsze :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 13 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec Przypominają seconds'y od Meermina 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 13 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec Spasowanie skóry na cholewce między butami mogło by być lepsze .To była pierwsza myśl, jaka mi przyszła do głowy, jak je zobaczyłem. Chciałem nawet pytać obsługę czy to na pewno buty z tej samej pary, ale mnie dzieci zgarnęły bo zaczynali karmić te żywe foki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi