+Immune+ Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 Miejsce i godzina mi pasuja, z tym że jutro. Cytuj
macaroni Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ja też jutro bym się chętnie wybrał. Cytuj
zaki Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ok to jutro. Niedziela 12.06. Ogródki piwne w parku im. Rydza Śmigłego o 20.00. Proszę nie pisać, że ze zbyt małym wyprzedzeniem. Spotkanie nieoficjalne. Cytuj
+Immune+ Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 Proponuje spotkanie "na gorze" - poziom wyzej niż fontanna, dojazd od ulicy Konopnickiej. Sa tam takie dwa ogrodki polozone naprzeciwko siebie. Cytuj
slamacek Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 wrr mogę dopiero od poniedziałku... Cytuj
damiance Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 hmmm... 19:00 Formuła1 Montreal masz przenośny telewizor Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Jak wrażenia ze spotkania ad hoc? Chętnie piszę się na spotkanie jeszcze w czerwcu - mnie pasuje praktycznie każdy dzień. Może, warszawianie drodzy, przy wyborze daty uwzględnimy np. 4inhanda, żeby spotkać się też z wizytującymi w stolicy? PS Może na początku ograniczymy się z dress codem do garnituru i krawata? Można by zastanowić się nad obowiązywaniem "no brown after six". I tak będziemy rozpoznawalni i porządnie ubrani, jak na współczesne standardy Black tie na razie poza moim zasięgiem. Cytuj
macaroni Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Spotkanie było bardzo sympatyczne i bardzo nieformalne (też w kwestii garderoby). Formuła takich spotkań ad hoc jest naprawdę fajna. Zwlaszcza przy piwie! Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Jestem wszystkimi kończynami na tak. Dostosuję się czasowo. Cytuj
macaroni Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Ja z urzędu jestem na tak. Głosuję za opcją jadło i napitek. Można by przy okazji dopiąć regulamin jeśli meqoq będzie. Tylko ostrzegam, spotkania forumowe są niebezpieczne. Z jednego zrodziła się Potkanskygate. Z drugiego Mastersi. Cytuj
stachu Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Jeśli będzie to czwartek lub piątek, to chętnie przyjdę po raz pierwszy. Powinienem akurat wtedy być w Warszawie. Cytuj
damiance Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 mi pasuje w przyszłym tygodniu każdy dzień Edit: piątek odpada Cytuj
stock Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Każdy dzień w przyszłym tygodniu wygląda dobrze, na pewno się pojawię. Cytuj
zaki Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Ja również jestem chętny. Godzina 20.00 Czwartek czy piątek? Miejsce wybierzemy w środę jak już będziemy wiedzieć jak z pogodą, bo proponowałbym jednak ogródek. Cytuj
+Immune+ Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2011 Rozumiem, że spotkania nie będzie? Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2011 Może poczekamy na załatwiane przez Ciebie prawidła? Będzie pretekst Cytuj
+Immune+ Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2011 Jeżeli mamy się spotykać tylko po to żeby wymienić się butami i prawidłami to chyba nie ma to w ogóle sensu. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2011 Ależ absolutnie - spotkalibyśmy się, żeby pogadać, pojeść/popić i się poznać Natomiast odbiór zamówionych części garderoby na wspólnym spotkaniu mógłby skłonić kilka osób do spotkania się w większym gronie, a organizatorów odciążyć od dużej liczby spotkań ws. odbioru. Co do terminu, jak pisałem, dostosuję się. Potrzeba nam dyktatora, który wyznaczy jeden termin i miejsce Cytuj
kamil Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2011 Bartkowi chyba chodziło o to, że motywacja ludzi do przyjścia na takie spotkanie powinna wykraczać poza chęć odbioru zamówionych goodies... Dla kontrastu, znam przypadek forumowicza, który na spotkania dojeżdżał, bagatela, 350 km z Wrocławia. Ależ absolutnie - spotkalibyśmy się, żeby pogadać, pojeść/popić i się poznać Natomiast odbiór zamówionych części garderoby na wspólnym spotkaniu mógłby skłonić kilka osób do spotkania się w większym gronie, a organizatorów odciążyć od dużej liczby spotkań ws. odbioru. Co do terminu, jak pisałem, dostosuję się. Potrzeba nam dyktatora, który wyznaczy jeden termin i miejsce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi