Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak wrażenia ze spotkania ad hoc?

Chętnie piszę się na spotkanie jeszcze w czerwcu - mnie pasuje praktycznie każdy dzień. Może, warszawianie drodzy, przy wyborze daty uwzględnimy np. 4inhanda, żeby spotkać się też z wizytującymi w stolicy?

PS Może na początku ograniczymy się z dress codem do garnituru i krawata? Można by zastanowić się nad obowiązywaniem "no brown after six". I tak będziemy rozpoznawalni i porządnie ubrani, jak na współczesne standardy ;) Black tie na razie poza moim zasięgiem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja z urzędu jestem na tak. Głosuję za opcją jadło i napitek. Można by przy okazji dopiąć regulamin jeśli meqoq będzie.

Tylko ostrzegam, spotkania forumowe są niebezpieczne. Z jednego zrodziła się Potkanskygate. Z drugiego Mastersi.

Opublikowano

Ależ absolutnie - spotkalibyśmy się, żeby pogadać, pojeść/popić i się poznać :) Natomiast odbiór zamówionych części garderoby na wspólnym spotkaniu mógłby skłonić kilka osób do spotkania się w większym gronie, a organizatorów odciążyć od dużej liczby spotkań ws. odbioru.

Co do terminu, jak pisałem, dostosuję się. Potrzeba nam dyktatora, który wyznaczy jeden termin i miejsce :)

Opublikowano

Bartkowi chyba chodziło o to, że motywacja ludzi do przyjścia na takie spotkanie powinna wykraczać poza chęć odbioru zamówionych goodies...

Dla kontrastu, znam przypadek forumowicza, który na spotkania dojeżdżał, bagatela, 350 km z Wrocławia.

Ależ absolutnie - spotkalibyśmy się, żeby pogadać, pojeść/popić i się poznać :) Natomiast odbiór zamówionych części garderoby na wspólnym spotkaniu mógłby skłonić kilka osób do spotkania się w większym gronie, a organizatorów odciążyć od dużej liczby spotkań ws. odbioru.

Co do terminu, jak pisałem, dostosuję się. Potrzeba nam dyktatora, który wyznaczy jeden termin i miejsce :)