Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bartkowi chyba chodziło o to, że motywacja ludzi do przyjścia na takie spotkanie powinna wykraczać poza chęć odbioru zamówionych goodies...

Dla kontrastu, znam przypadek forumowicza, który na spotkania dojeżdżał, bagatela, 350 km z Wrocławia.

Znam ten przypadek dogłębnie. Bardzo ciężki... Przeprowadził się do W-wy, żeby mieć bliżej na spotkania forumowe! :twisted:

Mnie 20:00 pasuje.

Opublikowano

Bartkowi chyba chodziło o to, że motywacja ludzi do przyjścia na takie spotkanie powinna wykraczać poza chęć odbioru zamówionych goodies...

Dla kontrastu, znam przypadek forumowicza, który na spotkania dojeżdżał, bagatela, 350 km z Wrocławia.

Znam ten przypadek dogłębnie. Bardzo ciężki... Przeprowadził się do W-wy, żeby mieć bliżej na spotkania forumowe! :twisted:

Mnie 20:00 pasuje.

Kamilu, czy to dość spektakularne info jak na 2000 wpis? ;-)
Opublikowano

Mieszkam po praskiej stronie - tylko w takich bywam. Ale jak przyjdzie Don Kamillo to mogą nas tam pozabijać z zazdrości o goodies i różnej maści błyskotki. :D

Będziemy się bronić używając prawideł jako oręża.
Opublikowano

No masz, akurat jutro kończę pracę o 20.25... Ale też mieszkam na prawobrzeżu, więc będzie mi łatwo wrócić do mieszkania.

Zadzwonię do Bartka krótko po tej godzinie (jeśli nie masz nic przeciwko), żeby dowiedzieć się, w jakim kierunku się zataczacie i dołączę do Was :)

Opublikowano

Cholera, tak blisko mnie, ale myślałem, że spotkania nie będzie i już się umówiłem. Ale dojadę trochę później, dajcie tylko znać gdzie jesteście, w razie gdyby nie było tam zasięgu.

Opublikowano

Panowie, chciałem tylko zwrócić uwagę, że na wieczór zapowiadją gradobicia i gwałtowne burze, więc opcja laweczka... raczej odpada. A może Bierhalle na NŚ? Dobre piwo, nie jest fency, a w razie nawałnicy można się schować w środku.

Opublikowano

Faktycznie od 21 ma mocno padać. To proszę podjąć decyzję. Opcja NŚ jest o tyle dobra, że jest dużo knajp w okolicy. Choć na Pragdze PN też się znajdą. Może sen pszczoły na Pradze Pn?