+Immune+ Napisano 11 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Miejsce i godzina mi pasuja, z tym że jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 11 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Ja też jutro bym się chętnie wybrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 11 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Ok to jutro. Niedziela 12.06. Ogródki piwne w parku im. Rydza Śmigłego o 20.00. Proszę nie pisać, że ze zbyt małym wyprzedzeniem. Spotkanie nieoficjalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Proponuje spotkanie "na gorze" - poziom wyzej niż fontanna, dojazd od ulicy Konopnickiej. Sa tam takie dwa ogrodki polozone naprzeciwko siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 11 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2011 wrr mogę dopiero od poniedziałku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 11 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Chętnie przyjdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 11 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2011 hmmm... 19:00 Formuła1 Montreal masz przenośny telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 11 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Postaram się dotrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 12 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Jak wrażenia ze spotkania ad hoc? Chętnie piszę się na spotkanie jeszcze w czerwcu - mnie pasuje praktycznie każdy dzień. Może, warszawianie drodzy, przy wyborze daty uwzględnimy np. 4inhanda, żeby spotkać się też z wizytującymi w stolicy? PS Może na początku ograniczymy się z dress codem do garnituru i krawata? Można by zastanowić się nad obowiązywaniem "no brown after six". I tak będziemy rozpoznawalni i porządnie ubrani, jak na współczesne standardy Black tie na razie poza moim zasięgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Spotkanie było bardzo sympatyczne i bardzo nieformalne (też w kwestii garderoby). Formuła takich spotkań ad hoc jest naprawdę fajna. Zwlaszcza przy piwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 Jestem wszystkimi kończynami na tak. Dostosuję się czasowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 Ja z urzędu jestem na tak. Głosuję za opcją jadło i napitek. Można by przy okazji dopiąć regulamin jeśli meqoq będzie. Tylko ostrzegam, spotkania forumowe są niebezpieczne. Z jednego zrodziła się Potkanskygate. Z drugiego Mastersi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 Może i ja bym dał radę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 Jeśli będzie to czwartek lub piątek, to chętnie przyjdę po raz pierwszy. Powinienem akurat wtedy być w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 mi pasuje w przyszłym tygodniu każdy dzień Edit: piątek odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 Każdy dzień w przyszłym tygodniu wygląda dobrze, na pewno się pojawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 Ja również jestem chętny. Godzina 20.00 Czwartek czy piątek? Miejsce wybierzemy w środę jak już będziemy wiedzieć jak z pogodą, bo proponowałbym jednak ogródek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Rozumiem, że spotkania nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Może poczekamy na załatwiane przez Ciebie prawidła? Będzie pretekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Jeżeli mamy się spotykać tylko po to żeby wymienić się butami i prawidłami to chyba nie ma to w ogóle sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Ależ absolutnie - spotkalibyśmy się, żeby pogadać, pojeść/popić i się poznać Natomiast odbiór zamówionych części garderoby na wspólnym spotkaniu mógłby skłonić kilka osób do spotkania się w większym gronie, a organizatorów odciążyć od dużej liczby spotkań ws. odbioru. Co do terminu, jak pisałem, dostosuję się. Potrzeba nam dyktatora, który wyznaczy jeden termin i miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Bartkowi chyba chodziło o to, że motywacja ludzi do przyjścia na takie spotkanie powinna wykraczać poza chęć odbioru zamówionych goodies... Dla kontrastu, znam przypadek forumowicza, który na spotkania dojeżdżał, bagatela, 350 km z Wrocławia. Ależ absolutnie - spotkalibyśmy się, żeby pogadać, pojeść/popić i się poznać Natomiast odbiór zamówionych części garderoby na wspólnym spotkaniu mógłby skłonić kilka osób do spotkania się w większym gronie, a organizatorów odciążyć od dużej liczby spotkań ws. odbioru. Co do terminu, jak pisałem, dostosuję się. Potrzeba nam dyktatora, który wyznaczy jeden termin i miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi