Jump to content

Pitti #89 (2016)

Hargin
 Share

Recommended Posts

Osobiście wolę wyszukiwać ciekawe i inspirujące stylizacje, a nie idiotyczne :) Jak porównać zbiór zdjęcie od Tomka M. i Adamskiego, to można odnieść wrażenie, że to są dwie różne imprezy. 

Nasze wyobrażenie o Pitti jest bardzo jednowymiarowe bo większość fotografii pokazuje osoby ubrane ,,klasycznie" a w rzeczywistości jest tam całkiem spora grupa frików.:)

• Upvote 3

Nasze wyobrażenie o Pitti jest bardzo jednowymiarowe bo większość fotografii pokazuje osoby ubrane ,,klasycznie" a w rzeczywistości jest tam całkiem spora grupa frików. :)

Tzn. ja mam wyobrażenie wielowymiarowości tego zjawiska jakim jest Pitti, tylko zupełnie nie przykładam uwagi do gości dla których następnym, ostatecznym i desperackim krokiem, dla zaznaczenia swojej obecności, będzie nie skrócenie nogawek, ale obniżenie spodni powyżej kolana (czyt. goła rzyć*). Szkoda na nich czasu, a przyczynku do śmiechu i wzruszeń mam więcej włączając wiadomości w TV. 

*Dzięki WhiskeyPapa :) zazwyczaj używam bardziej popularnego określenia :) 

Edited by Hargin
  • Upvote 1

Te friki też są tam żeby coś zareklamować, markę, siebie, swój blog etc. Co im się jak widać udaje, bo pojawili się tutaj, dyskutujemy o nich. O to w tym chodzi. Nie ważne jak mówią, ważne ze mówią. Naogladałem się tego typu przykładów na łódzkim feszynłiku - najlepiej ignorować;)

Pan Miler wygląda moim zdaniem trochę jak rosyjski oligarcha/mafiozo. Może o to chodziło... Pan Adamski za to bardzo stylowo.

Osobiście bardzo się cieszę z popularności kapeluszy z porządnym, szerokim rondem. Zwłaszcza w kontekście (przyszłej) obecności Polkapu na forum.

Zgadzam się też, że nie ma zbyt krótkich nogawek :).

• Upvote 4

Patrząc na ost zdjęcie zaczynam zastanawiać się czy to ma sens... Naginać do Milano by jedynie pstryknąć selfi jest dla mnie dość słabym pomysłem. Co innego, jeśli jedzie się tam by poznać materiały, krawców, marki... W przeciwnym razie wolę przy łiski kliknąć parę razy na zdjęcia bażantów. Tyle tego w sieci...

Patrząc na ost zdjęcie zaczynam zastanawiać się czy to ma sens... Naginać do Milano by jedynie pstryknąć selfi jest dla mnie dość słabym pomysłem. Co innego, jeśli jedzie się tam by poznać materiały, krawców, marki... W przeciwnym razie wolę przy łiski kliknąć parę razy na zdjęcia bażantów. Tyle tego w sieci...

Nie Milano a Firenze ;)