Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
53 minuty temu, NieMy napisał:

Ale wiesz, że produkty sezonowe, czyli np. szaliki przecenia się w połowie sezonu aby je wyprzedać?

No i przez dokładnie 14 dni mogą otrzymywać pytania od klientów czy można zwrócić/wymienić po niższej cenie. Nie trzeba robić bezsensownych promocji sezonowych lub liczyć się z tym, że przez 14 dni po rozpoczęciu promocji klient rządzi (oczywiście, tylko ten, który kupił <14 dni przed promocją). 

Jeśli np. dziś kupisz garnitur w SuSu z możliwością bezpłatnego zwrotu, a jutro pojawi się on w outlecie za 50% ceny to na zdrowy rozum co zrobisz ? W przypadku bacio cała rozgrywka nie miała sensu, bo zwroty nie były darmowe, a promocja wynosiła mniej więcej dwukrotność kosztów przesyłki. W przypadku SP, który przywołuję było jeszcze inaczej bo tam przecenili o 20% coś co już było przecenione o jakieś 30% (buty z 1120 na 860, które kupiłem, w ciągu 2 dni potaniały do 740). Po zwróceniu uwagi, że to chyba jakiś błąd i że mam okazję zamówić to samo i zwrócić pierwszą parę (co jest stratą czasu i pieniędzy dla obu stron) dostałem 120zł z powrotem na konto bez jakichkolwiek dyskusji. No i już zastanawiam się nad kolejnym zakupem, tym razem dla żony, bo widzę, że SP wie jak to się robi na poziomie do którego przywykłem w Stanach.

• Like 1
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 1.05.2019 o 21:26, Żorż Ponimirski napisał:

Czy dyplomatkę dla nosiciela marynarki 52 poleca się w rozmiarze 54 ? 

Tak, jeśli będzie noszona na grubą marynarkę. Nie, jeśli będzie noszona na sweter i koszulę.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
16 godzin temu, xkoziol napisał:

... i "fat"? ;)

Na 'fat' mamy dostępne na miejscu w butiku garnitur gatsby i morgan - (oba gładkie granatowe). Trzeba przyjść przymierzyć. Jest to tzw. rozmiarówka C. Dla wysokich zastanawiamy się nad preorderem na granatowego Gatsby.

Opublikowano
16 godzin temu, Pawcio napisał:

Czy będzie uzupełniona rozmiarówka koszul na stronie? 

O jakie koszule dokładnie chodzi? Nasze bestsellery są systematycznie uzupełniane, natomiast sezonowa kolekcja wręcz przeciwnie ;) Jak coś się podoba, trzeba od razu kupować dopóki jest rozmiar (dotyczy zwykle prążków, kratek, rzadkich gładkich kolorów)

Opublikowano
Godzinę temu, Sklep Szarmant napisał:

O jakie koszule dokładnie chodzi? Nasze bestsellery są systematycznie uzupełniane, natomiast sezonowa kolekcja wręcz przeciwnie ;) Jak coś się podoba, trzeba od razu kupować dopóki jest rozmiar (dotyczy zwykle prążków, kratek, rzadkich gładkich kolorów)

https://zackroman.com/pl/p/KOSZULA-OCBD-SKY-BLUE-STRIPE/372  niestety 41 bardzo dawno nie widziałem

Opublikowano

Dzisiaj Światowy Dzień bez Krawata!
??????
W Zack Roman z tego powodu nie świętujemy, bo przecież noszenie krawata to przyjemność. Więc czemu mamy sobie odmawiać? ?
Pomyśleliśmy jednak o Was i mamy super niespodziankę w ramach zachęty do noszenia krawatów częściej i chętniej ???
Wszystkie krawaty, nawet grenadyny!, kupicie dziś z zniżką -20%!
➡️➡️➡️ bit.ly/zackties
Kod rabatowy: BEZKRAWATA20
Promocja ważna tylko dzisiaj!

Image.jpeg

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie jestem z Wawy, więc nie mam jak przymierzyć, a wymiary potrafią być zwodnicze. Jak wypadają Wasze marynarki w porównaniu np. do Havany z Susu? :) Tam noszę 46 i jest bardzo dopasowana, może nawet ciut za bardzo w talii, ale pozostałe miejsca leżą super. U Was też 46 czy raczej 48?

Opublikowano
14 godzin temu, Markos napisał:

Nie jestem z Wawy, więc nie mam jak przymierzyć, a wymiary potrafią być zwodnicze. Jak wypadają Wasze marynarki w porównaniu np. do Havany z Susu? :) Tam noszę 46 i jest bardzo dopasowana, może nawet ciut za bardzo w talii, ale pozostałe miejsca leżą super. U Was też 46 czy raczej 48?

W dwurzędowych raczej 46 a w jednorzędowych 46 lub 48. Ciężko ocenić bez mierzenia. Przypuszczam że w talii może być ciasnawo ale jest zapas do poszerzenia jeśli byłaby taka potrzeba.

Opublikowano
9 godzin temu, Sklep Szarmant napisał:

W dwurzędowych raczej 46 a w jednorzędowych 46 lub 48. Ciężko ocenić bez mierzenia. Przypuszczam że w talii może być ciasnawo ale jest zapas do poszerzenia jeśli byłaby taka potrzeba.

Ok, dziękuję :)