Republic of Ties Napisano 13 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Lubo69, mamy w planach a właściwie w realizacji coś bardziej nieoficjalnego niż krawat klubowy BwB, niedługo pokażemy. Solkan - dzięki za słowa uznania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistake Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Zróbcie krótsze krawaty (170 cm tutaj i po zawiązaniu krawatu długości 148 cm mam dłuższy cienki koniec od grubego) i robię hurtowe zamówienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 15 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Mistake, Nie jesteś pierwszą osobą od której to słyszymy... Na razie nie planujemy, ale mamy to w "bazie pomysłów". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Ja tez czekam na krótsze Jak zrobicie badanie rynku , to wyjdzie ze to nie jest nisza , a wręcz spora grupa docelowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Z krawatem zbyt długim o kilka cm można sobie poradzić modyfikując wiązanie. Gorzej jest ze zbyt krótkim. Dla mnie krawaty RoT mogłyby być dłuższe o 5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Ja jestem chyba "typowy" bo krawat o długości 150 cm jest akurat, choć bez problemu mógłby być jeszcze dłuższy. Natomiast krótsze krawaty sprawiają mi już pewien problem i czasem muszę kombinować z węzłem żeby koniec krawata znalazł się tam gdzie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 16 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Chętnie byśmy wyszli naprzeciw oczekiwaniom zarówno jednej strony jak i drugiej i wprowadzili od razu trzy długości (148cm i +/- kilka cm) jednak w tej fazie działalności po prostu nie damy rady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Chętnie byśmy wyszli naprzeciw oczekiwaniom zarówno jednej strony jak i drugiej i wprowadzili od razu trzy długości (148cm i +/- kilka cm) jednak w tej fazie działalności po prostu nie damy rady.... Myślę, że zróżnicowanie oferty pod względem tkanin, z nawiązką wynagrodzi nam standardową długość 148 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 17 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Wiemy, że czekacie na krawaty jedwabno-wełniane, natomiast w międzyczasie taka ciekawostka. Wojvv wcześniej pisał o motywach patriotycznych. Załączone spinki jedwabne wyszły nam bardzo podobne do polskich szachownic lotniczych. Nie będziemy raczej z uwagi na to podobieństwo zamawiać kolejnych dokładnie takich (intencja była nieco inna), więc jest okazja, aby nabyć te szachownice, zanim wycofamy je z oferty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Dobra decyzja z tym wycofaniem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Wyszły dokładnie jak szachownica. Rozumiem, że zgodę MON macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Wyszły dokładnie jak szachownica. Rozumiem, że zgodę MON macie? Hmmm, a czy Samoobrona miała pozwolenie od Straży Granicznej (słupki graniczne) na wzór swoich krawatów? aktualny wzór szachownicy lotniczej (spinki są podobne, ale nie identyczne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Podejrzewam, że ten wzór ma charakter urzędowy i jako taki nie podlega ochronie prawnoautorskiej (art. 4 pkt. 2)), tak jak nie podlegają jej flagi, herby gmin i powiatów itd. Ewentualnie w grę mogą wchodzić jakieś przepisy szczególne o poszanowaniu barw i symboli narodowych, ale tu żadnego braku szacunku nie widzę. Więc spokojnie. Nie o to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Polecam lekturę ustawy o znakach Sił Zbrojnych RP. Reglamentowane jest użycie tych znaków, a nie samych barw narodowych (kazus Samoobrony), a zgody MON wymaga nawet używanie znaków wzorowanych na znakach Sił Zbrojnych. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 A to ci ciekawostka. Istotnie, lepiej schowajcie głęboko te spinki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Przypomnę tylko przy okazji, że na potrzeby ostatniej olimpiady zimowej Kamil Stoch taką zgodę posiadał (szachownica na kasku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 17 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Można by się spierać ale gra nie jest warta przysłowiowej świeczki, więc nie będziemy ich oferować. Zmieniliśmy nieco naszą stronę a przede wszystkim na stronie głównej możecie zobaczyć przedsmak naszego nowego krawata wg naszego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Hej! Dobry kierunek! (chodzi mi o zdjęcie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Średnio mi się podoba zestawienie kolorów na tym krawacie: granat+fiolet w zielone paski? Zwłaszcza te zielone paski kontrowersyjne, chociaż granat i fiolet też są niepokojąco blisko siebie, by je zestawiać na krawacie w paski... Stateczki bardzo ładne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 17 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 "Stateczki" są inspirowane wizerunkiem hiszpańskiego galeonu z XVII wieku - Nuestra Senora de Atocha. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 ...i, jak napisałem, są bardzo ładne . Czepiam się raczej zestawienia granatu i fioletu przedzielonego zielonym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 19 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2016 Wprowadziliśmy do oferty kolejną nowość: krawat w okulary. Sam noszę (okulary) więc dla mnie jest idealny:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2016 Wprowadziliśmy do oferty kolejną nowość: krawat w okulary. Sam noszę (okulary) więc dla mnie jest idealny:) Na telefonie wygląda jak efekt czyde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 19 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2016 U mnie wygląda normalnie, albo też z uwagi na wadę wzroku, nie widzę w "czyde":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2016 Ja mam sokoli wrok i krawat wygląda bardzo fajnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi