Skocz do zawartości

Co mam dziś na sobie

Korneliuss

Rekomendowane odpowiedzi

Obciąć :D i przerobić na kamizelkę :D 

Jeśli to MD, to dwie pierwsze dziurki nie są przecięte standardowo. Jeśli się nie pospieszyłeś, to odpruć pierwszy guzik i wypruć obszycie dziurki. W następnym kroku przyszyć dwa guziki + imitacje dziurek powyżej istniejących. Jest cień szansy na powodzenie :) 

• Oceniam pozytywnie 1

@Ataman ewentualnie podwiń rękawy szczerze to wrzuciłbym garnitur do kontenera - wiem, że to radykalne podejście nie każdemu fundusze pozwalają, ale noszenie do tak wykończonych mankietów buty od C&J jest wizualnie trudne do przyjęcia. 

Czasami mam wrażenie, że gdzieś koło mnie mieszkasz i obserwujesz kontener . Crocetty też wyrzucić .

No właśnie fundusze nie pozwalają, a jak już człowiek nazbiera to nic tylko usiąść w kącie i cichutko zapłakać.

2 godziny temu, waski napisał:

To może inaczej spróbuj wydłużyć rękawy, jeżeli krawcowa zostawiła zapas materiału i skróć od góry tak jak należy, jeżeli oczywiście garnitur jest tego wart. Jeżeli czynność jest nieodwracalna, proponuję zrobić jak radzi @Hargin

Jeśli nie da się w ten sposób, to przynajmniej nie zapinałbym na ostatni guzik lub się go całkowicie pozbył. Będzie mniej widać.

• Oceniam pozytywnie 1

Godzinę temu, Ataman napisał:

Czasami mam wrażenie, że gdzieś koło mnie mieszkasz i obserwujesz kontener emoji12.png. Crocetty też wyrzucić emoji12.png.

Jak trafisz takie, które wyglądają na nodze jak należy, to pomyślimy 😜 a na garnitur nie czatuję :-) mam spory zapas czyściwa :-)

... czarny humor... ale sam zacząłeś 😁

2 godziny temu, Ataman napisał:

Czasami mam wrażenie, że gdzieś koło mnie mieszkasz i obserwujesz kontener emoji12.png. Crocetty też wyrzucić emoji12.png.

No właśnie fundusze nie pozwalają, a jak już człowiek nazbiera to nic tylko usiąść w kącie i cichutko zapłakać.

Ataman - z wielką dozą sympatii i bez złośliwości - coś jest z tym Twoim klinem na rzeczy. Ja sam mam w miarę szeroką stopę i np 915 Yanko są dla mnie za wąskie - próbowałem nawet o nr większe brać i nic nie pomagało - nie dość, że przyszwa się nie schodziła, to dalej było strasznie ciasno. Wyglądały na stopach dokładnie tak samo, jak Twoje C&J.  Gdy patrzę na zdjęcie, to obawiam się, że one są po prostu na Ciebie za wąskie. Ch... tam z klinem - spójrz dalej na załamania i wystające małe palce. 

Dawaj wymiary stopy - zaraz zrobimy tu konsylium lekarskie, bo szkoda kumpla z forum, żeby wykitował na chorobę Buergera! Najpierw Wietnamczycy ze skarpetkami, teraz Anglicy z C&J chcą nas załatwić.

• Oceniam pozytywnie 3

Panowie, dajcie spokój z tymi dobrymi radami. Jak nie patrzeć, jak nie zapinać, jak... Z dziurą na dupie też znaleźlibyście jakieś rozwiązania inne niż kosz?!

Cerownie artystyczne

Z informacji w sklepie następne są G, ale z tego modelu nie robią. Mierzyłem (inny model) i wygląda jak bucior o tym że stopa ma luzy na wysokość i szerokość nie wspomnę. Z tego co pamiętam to były Radstock G 341

Jeżeli chciałbym kupić takie buty jakimi są C&J Westbourn w opisie ma E 348. Bardzo podoba mi się model i fason. To jakie? Na chwilę zakupu wybrałem nie schodzącą się przyszwę.