Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 10 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 Garnitur SS Lazio - super wełenka;) Koszula TRL Krawat noname Obuw Meermin Sikor PO Bigsize 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 12 godzin temu, Tanatos70 napisał: Ja daję za kota. Fajny, "puchaty" A ja dałbym jednak minus za bidecik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 Marynarka MD Spodnie Lavard Koszula Vistula Krawat Nie wiem Kamizelka SS Poszetka Poszetka Buty C&J 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 @Ataman kto Ci tak "zgwałcił" rękawy marynarki? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 @Ataman kto Ci tak "zgwałcił" rękawy marynarki? Zwolniłem tą krawcową. Byłem ciekawy czy ktoś zauważy. Wstydzę się tego Doradzisz coś co z tym teraz zrobić? Z rękawami oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 Obciąć i przerobić na kamizelkę Jeśli to MD, to dwie pierwsze dziurki nie są przecięte standardowo. Jeśli się nie pospieszyłeś, to odpruć pierwszy guzik i wypruć obszycie dziurki. W następnym kroku przyszyć dwa guziki + imitacje dziurek powyżej istniejących. Jest cień szansy na powodzenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 To taki trudny zabieg jest? Może się nie udać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 jak masz przeciętą pierwszą dziurkę, to na nic starania, aby wyszło bez śladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 To taki trudny zabieg jest? Może się nie udać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 No niestety jest przecięta pierwsza dziurka. Czyli już tylko kamizelka , albo nie patrzeć w tamtą stronę jak doradza często mój kolega z biura jak jest jakiś problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 @Ataman ewentualnie podwiń rękawy szczerze to wrzuciłbym garnitur do kontenera - wiem, że to radykalne podejście nie każdemu fundusze pozwalają, ale noszenie do tak wykończonych mankietów buty od C&J jest wizualnie trudne do przyjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 To może inaczej spróbuj wydłużyć rękawy, jeżeli krawcowa zostawiła zapas materiału i skróć od góry tak jak należy, jeżeli oczywiście garnitur jest tego wart. Jeżeli czynność jest nieodwracalna, proponuję zrobić jak radzi @Hargin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 ... A potem popracujemy nad klinami w C&J;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 To są modele "porodowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 Masakra, czasem zastanawiam się czy jest jakaś granica partactwa. Ja na Twoim miejscu podałbym imię i nazwisko osoby, która tę przeróbkę wykonała, choćby tylko ku przestrodze innych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 @Ataman ewentualnie podwiń rękawy szczerze to wrzuciłbym garnitur do kontenera - wiem, że to radykalne podejście nie każdemu fundusze pozwalają, ale noszenie do tak wykończonych mankietów buty od C&J jest wizualnie trudne do przyjęcia. Czasami mam wrażenie, że gdzieś koło mnie mieszkasz i obserwujesz kontener . Crocetty też wyrzucić . No właśnie fundusze nie pozwalają, a jak już człowiek nazbiera to nic tylko usiąść w kącie i cichutko zapłakać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 2 godziny temu, waski napisał: To może inaczej spróbuj wydłużyć rękawy, jeżeli krawcowa zostawiła zapas materiału i skróć od góry tak jak należy, jeżeli oczywiście garnitur jest tego wart. Jeżeli czynność jest nieodwracalna, proponuję zrobić jak radzi @Hargin Jeśli nie da się w ten sposób, to przynajmniej nie zapinałbym na ostatni guzik lub się go całkowicie pozbył. Będzie mniej widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 Godzinę temu, Ataman napisał: Czasami mam wrażenie, że gdzieś koło mnie mieszkasz i obserwujesz kontener . Crocetty też wyrzucić . Jak trafisz takie, które wyglądają na nodze jak należy, to pomyślimy 😜 a na garnitur nie czatuję mam spory zapas czyściwa ... czarny humor... ale sam zacząłeś 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 2 godziny temu, Ataman napisał: Czasami mam wrażenie, że gdzieś koło mnie mieszkasz i obserwujesz kontener . Crocetty też wyrzucić . No właśnie fundusze nie pozwalają, a jak już człowiek nazbiera to nic tylko usiąść w kącie i cichutko zapłakać. Ataman - z wielką dozą sympatii i bez złośliwości - coś jest z tym Twoim klinem na rzeczy. Ja sam mam w miarę szeroką stopę i np 915 Yanko są dla mnie za wąskie - próbowałem nawet o nr większe brać i nic nie pomagało - nie dość, że przyszwa się nie schodziła, to dalej było strasznie ciasno. Wyglądały na stopach dokładnie tak samo, jak Twoje C&J. Gdy patrzę na zdjęcie, to obawiam się, że one są po prostu na Ciebie za wąskie. Ch... tam z klinem - spójrz dalej na załamania i wystające małe palce. Dawaj wymiary stopy - zaraz zrobimy tu konsylium lekarskie, bo szkoda kumpla z forum, żeby wykitował na chorobę Buergera! Najpierw Wietnamczycy ze skarpetkami, teraz Anglicy z C&J chcą nas załatwić. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 Wtedy maść - na ból d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 Panowie, dajcie spokój z tymi dobrymi radami. Jak nie patrzeć, jak nie zapinać, jak... Z dziurą na dupie też znaleźlibyście jakieś rozwiązania inne niż kosz?! Cerownie artystyczne Z informacji w sklepie następne są G, ale z tego modelu nie robią. Mierzyłem (inny model) i wygląda jak bucior o tym że stopa ma luzy na wysokość i szerokość nie wspomnę. Z tego co pamiętam to były Radstock G 341 Jeżeli chciałbym kupić takie buty jakimi są C&J Westbourn w opisie ma E 348. Bardzo podoba mi się model i fason. To jakie? Na chwilę zakupu wybrałem nie schodzącą się przyszwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 Ten fason buta nazywa się "Adelaide oxford'. Nie wiem czy są ładne buty RTW w tym stylu i w szerokości G - bo takie buty po prostu lepiej wyglądają na smukłym i dynamicznym kopycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Napisano 10 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 Obiecuję poprawić na następny raz jakość i zbliżenie na górę. płaszcz H&M m1arynarka MD koszula Thomas Pink Casual knit Bytom spodnie no name monks Berwick 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 Dnia 9.10.2016 o 19:15, blueloafers napisał: Chyba już wiem jaki krawat pasowałby do tkaniny marynarki lepiej... @blueloafers W świetle Twoich ostatnich wpisów chyba zrozumiałem tą uwagę... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 11 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Dzisiaj. * garnitur Suitsupply Madison * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * Berwick 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi