blekit Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 @blekit Dlaczego nie przewlekasz przez klamrę pasków w monkach? To taki zabieg stylistyczny, czy kwestia wygody? Kwestia lenistwa Nie ma dla mnie różnicy w komforcie noszenia butów, ale czasem jak się spieszę, to odpuszczam sobie przewlekanie paska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Myślałem, że to element sprezzatury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Myślałem, że to element sprezzatury. Ja tak samo, zwłaszcza że przednie są przewleczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Myślałem, że to element sprezzatury. Ja tak samo, zwłaszcza że przednie są przewleczone. Przednich w ogóle nie odpinam, więc efekt lenistwa nie występuje a sprezzatura póki co nie do końca leży w moim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 12 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Nowa dostawa od poszetki.com przyszła puntkualnie, ale składania poszetki to się jeszcze muszę nauczyć. 1 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Ładnie ale ta krateczka na koszuli czyni całość trochę przyciężkawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 12 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Śniadanie prasowe Emanuel Berg 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beren Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Nowy nabytek z Republic of Ties Reszta to: Marynarka - Vistula Koszula - CT Poszetka - Royal Colection Buty - G&B Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geodeta84 Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Beren możesz napisać co to są za spodnie bo chciałbym kupić sobie w podobnym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beren Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Beren możesz napisać co to są za spodnie bo chciałbym kupić sobie w podobnym kolorze.Chinosy Montego z Peek'a. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 13 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Portofino 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Portofino Ten krawat będzie w ofercie? @Hargin Tapatalk niestety domyślnie cytuje ze zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 ... zlitujcie się "cytując zdjęcia" .. ekran mi rozsadza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Błękit, już jest w ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 @poszetka.com Czy pokazana na zdjęciu poszetka jest z serii "vintage"? Zdjęcia tych poszetek na stronie sklepu wskazują, że kolory są bardzo blade, inne niż na pokazanym powyżej zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Mam identyczną, bliżej jest jej do zdjęcia ze strony sklepu, niż powyższego (chyba podciągnięty zbyt mocno kontrast lub nasycenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 13 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Calkiem mi sie podobaja brazowe krawaty z ta marynarka. Marynarka: Susu Havana Koszula: bawelna-len MTM Luxire Spodnie: chinosy khaki MTM Luxire Krawat: grenadyna Shibumi Berlin Poszetka: Poszetka len Edit: zolta poswiata pod guzikiem marynarki to zachodzace slonce 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Koszula Profuomo Marynarka MD Spodnie Autograf Krawat i poszetka Buty Nord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Chyba lepiej by to wyglądało, gdyby marynarka i spodnie stanowiły komplet. Z naciskiem na granatową opcję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Racja, oba wyglądają jak sieroty od garniturów. Do tego krawatowo-poszetkowo-skarpetkowy fioletowy komplecik słabo wygląda. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 &Aron masz rację z granatowym garniturem już ten zestaw przerabiałem i wyglądał świetnie. @Ernestson dlaczego Twoim zdaniem zestawienie kolorystyczne krawata, poszetki i skarpetek słabo wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 @Ataman zbyt podobne do siebie, wyglądają trochęjak gotowy zestaw. Zwłaszcza krawat i poszetka, bo oprócz zbliżonej barwy maja tez podobny wzór. Przynajmniej tak to wygląda na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 To, że kolory teoretycznie ze sobą grają, nie oznacza, że będą dobrze wyglądać ubrane. Róż + fiolet na górze - dla mnie katastrofa. Intensywny fiolet skarpet + czarno/brązowe spectatory koszmar. Do tego rozmontowane dwa garnitury i mamy dopełnienie tragedii. Nic się nie broni. Oczywiście to tylko mój odbiór ... ale skoro pytasz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Aha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Ataman, moje pierwsze skojarzenie: http://1.bp.blogspot.com/-TD4j9mXmOgY/UKjFFySu4iI/AAAAAAAACW4/ZEqLDBMSLjs/s1600/olsenbanden2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi