tangoup Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2015 Koszula i kołnierz to pewnie wina postawy przy zdjęciu. Rękawy widać że nie są za długie, wystarczy zwrócić uwagę na prawą rękę.. albo inne zjęcia w tym samym smokingu. Poszetka pewnie podobnie, z czasem lekko się schowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciak01 Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2015 Może nie dziś, ale dopiero udało mi się dorwać zdjęcia z sylwestra. Stojąc "na baczność" nogawka wydaje się troszkę dłuższa, a kołnierz marynarki nie odstaje, chociaż na pewno nie jest idealnie. Pozdrawiam,Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2015 Standardowy zestawik. Na nogach szare welniane spodnie, na stopach czarne oxfordy. Krytyka mile widziana. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcines Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2015 Cóż, na zdjęciu mało widać, ale zestaw kolorystycznie bardzo ładny. Jakiej firmy jest marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2015 Zdjecie poprawione. Marynarka z Bytomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Napisano 3 Styczeń 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2015 Może nie dziś, ale trochę czasu temu, no ale ze zdjęciami się zeszło Garnitur dwurzędowy z ciepłej, niebieskiej tkaniny w lekkiego pinpota od Sebastiana Żukowskiego Po kliknięciu powiększenie 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2015 Niesamowicie podoba mi się kolor no i oczywiście krój! Gdyby dodać lat zdjęciu, to by było typowo przedwojenie dla mnie. @4inhand Świetny smoking. Ciekawa muszka, a z chowającą się poszetkę też walczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2015 Ładnie; ja też lubię dwurzędówki, ale one mnie - niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 4inhandŚwietny smoking! Bardzo mi się podobają smokingi chociaż sam wolałbym chyba jednorzędowy ze szpiczastymi klapami. Szkoda tylko że nie bardzo jest to praktyczny nabytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 A to chyba kwestia indywidualna i zależy od stylu życia i środowiska... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeeFixe Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 adamus to bardzo praktyczny nabytek, zainwestuj tylko w cygaro, lapmkę i poczekaj na wieczorową porę - świat jest twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodezjan Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Garnitur SS Napoli Blue Faux Uni Koszula TM Levin Krawat No name Poszetka poszetka.com Spinki No name Zegarek ML Pozdrawiam M 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emense Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 świetny zestaw ale zrobił bym coś z wiązaniem krawata, jakoś tak zbyt delikatnie zawiązany, brakuje mu tego "zadziora". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodezjan Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Oczywiście uwagi krytyczne miłe widziane xkoziol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Mi się podobają takie zestawy- granatowa marynarka + brązowy krawat. Ten jest bardzo ładny. No i brązowe buty zapewne na nogach masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Zestaw sportowy Fot. K. Łukowicz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodezjan Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Garnitur SS Koszula M&S Krawat Burton (wiem ze węzeł spieprzony...) Poszetka poszetka.com Zegarek ML Pozdro M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Poszetka i krawat w jednym kolorze (mimo, że najprawdopodobniej nie jest to zestaw) to słabe połączenie. Garnitur czarny czy ciemne 'navy'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodezjan Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Garnitur ciemny granat, poszetka w 4 odcieniach niebieskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 11 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 11 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2015 Fajny płaszcz. Szukam czegoś takiego od dłuższego czasu (albo pea coat w jodełke) ale nic nigdzie . To bespoke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 11 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2015 Dziękuję; tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 @James: post przeniesiony do wątku "Co mam dziś casualowego na sobie": https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1453-co-mam-dzi%C5%9B-casualowego-na-sobie/page-56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dignito.Michał Napisano 15 Styczeń 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Takie coś dziś popełniłem . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Super koszula, oddawaj Skąd jest? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi