Hargin Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 Po co się zajmować paskiem, skoro trafił on do stylizacji siłą przypadku? W sumie to lepiej było go w ogóle zdjąć do zdjęcia. Faktycznie marynarka jest dziwna - ja również mam wrażenie, że za krótka i to powoduje wrażenie przesunięcia zaburzenia proporcji (choć przyjęta poza nie ułatwia jednoznacznej oceny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timelesselegance.pl Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 Może i racja ale pamiętajmy, że "diabeł tkwi w szczegółach" - detale stanowią znaczącą różnicę między "być a nie być". Co do marynarki- zgadzam się z przedmówcami; wydaje się być coś z nią nie tak. Te guziki (już wspomniane) powinny być troszeńkę niżej. Ogólnie stylizacja jest, jak to się mówi, "spoko" - poza tymi paseczkiem i guziczkami od marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 A wg mnie to co burzy odbiór całości to proporcje pomiędzy węzłem krawata, klapami marynarki i wielkością kolnierzyka koszuli. Dość ostro, "współcześnie", skrojona marynarka w zestawieniu z okrągłym kołnierzykiem też nie pomaga w odbiorze całości. Stąd wrażenie, że coś "nie gra". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 Dzięki Panowie za konstruktywną krytykę jestem świadom spraw o których rozprawiacie. Stety-niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bażant Napisano 5 Listopad 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Tweed, szantung, flanela... i górne światło Telefon robi co może. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Swietny zestaw (pomiając telefon ). Musiało być Tobie wybitnie gorąco podczas pozowania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Rano w biurze. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 @Bażant, świetnie wyglądasz! @down Ehhh... Bażant, twój zestaw jest świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Wypadałoby chyba napisać, że jego zestaw jest świetny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Breslauer - gdyby Cię nie znał to pomyślałbym, że na zawsze jesteś taki poważny Najbardziej podobają mi się spodnie. Kolega przybliży temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Spodnie to dawny zakup outletowy. Spodnie i tkanina (lanificio di lessona) made in italy i całkowicie nieznana mi marka „Germano Classic" o której nawet google milczy. Sam chętniej dowiedziałbym się o nich nieco więcej, bo to najlepsze spodnie jakie mam (jeśli chodzi o jakość wykonania) paparazzo - okien jeszcze silikonem nie uszczelniłem, dało się otworzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Tweed, szantung, flanela... i górne światło Telefon robi co może. Zestaw MEGA, piękne spodnie. Mam pytanko a propo marynarki, na zdjęciach wygląda jakby była kompletem ze spodniami, jednak potem piszesz że spodnie kupowane osobno gdzie indziej. Możesz wrzucić jakieś wyraźniejsze foto marynarki ? Ostatnio nabyłem genialny wełniany garnitur właśnie (sądząc po zdjęciach) identyczny jak te Twoje spodnie - tym sposobem mam od ręki idealnego gotowca (koszula, sweter, buty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Spodnie są sporo jaśniejsze od marynarki i znacznie gładsze: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pol606 Napisano 10 Listopad 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2014 Jesienny spacer z psem. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 10 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2014 Krata, krata - wszędzie krata Iście Brytyjsko, ale ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 10 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2014 Rzeczywiście bardzo ładnie! Wybierasz się na przejeżdżę po Wyspie Man? Jeśli miałbyś coś zmienić to poszetkę, o jedną kratkę za dużo, ale zestaw świetny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 10 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2014 Kraty fajnie się komponują... osobiście lubię skomplikowane połączenia A co to za kamizelka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 10 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2014 Jesienny spacer z psem. świetna marynarka, piękna krata, ogólnie fajny zestaw,,,, uwielbiam marynarki w kratę ,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel1988 Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 @pol606 marynarka z Harris tweedu ? Poluję na taką ? jaka marka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Pokaż psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Wybacz Pawle, ale nie mogłem się powstrzymać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Wybaczcie ten niedociągnięty krawat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Wybaczcie ten niedociągnięty krawat A PASEK W SPODNIACH UKRADLI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 A PASEK W SPODNIACH UKRADLI? Nie dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi