constantin Napisano 17 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2014 17.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 20 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2014 Kilka dni ciszy w temacie zmobilizowało mnie do wrzucenia zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 20 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2014 Bardzo ładna marynarka, nie zaszkodziłaby jednak jaśniejsza koszula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 22 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2014 Jeszcze za poniedziałek. W jedynych butach z czasów przedforumowych, które pozostały po czystce w szafie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 23 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2014 Trochę w kontraście do pogody za oknem dzisiaj jedna z moich ulubionych letnich marynarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2014 Wszystko bardzo ładnie, ale wyprasowałbym spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 23 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2014 Ładnie, ładnie, mimo, że króciutko (troszkę jak żakiet ). Mam za to mieszane odczucia patrząc na zaprezentowany zarost. Czy jakieś Panie, które zaglądają na forum mogłyby ocenić czy on poprawia Twój wizerunek czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 23 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2014 zarost (...) czy on poprawia Twój wizerunek czy nie? Na obecnym etapie odpowiedź na to pytanie - z czego sam zdaję sobie sprawę - to zdecydowane nie. Na co dzień jestem z reguły ogolony na gładko, ale z pewnych powodów do soboty powstrzymuję się od chwycenia za maszynkę. A niestety czas jaki minął od poprzedniego golenia jest zdecydowanie zbyt krótki, by wyrosło mi coś godnego uwagi Marynarka faktycznie jest bardzo krótka i ma jak dla mnie za wąskie klapy. Ale bardzo podoba mi się ten kolor i materiał oraz konstrukcja (a raczej jej brak), więc przymykam oko na te niedociągnięcia Zwłaszcza że kosztowała jakieś grosze (przecena w TK Maxx, mniej więcej rok temu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 24 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2014 niestety poszetki brak brustasza zaszyta na amen krawat...obecny ale w domu w garderobie ...czas się nauczyć dobrze wiązać krawaty wprowadzam w wątek trochę różu ( a może wrzosu ) pozdrawiam i udanego dnia wszystkim życzę J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 24 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2014 ? Też chciałem zadać to pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 24 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Czasami pozwalam sobie na ocenę zdjęć Kolegów, aby być do tego uprawnionym sam też muszę poddawać się takiej ocenie. Stąd dzisiejsze zdjęcie. Ranek był chłodny - czas na szaliki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 24 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Mam wrażenie, że rękawy marynarki są ciut za długie. Można by postawić też na bordowy szalik żeby ładnie zgrywał się z poszetką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 24 Wrzesień 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Przepraszam za scenerię, ale warunki lokalowe mam jakie mam, niestety. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2014 24.09.14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 24 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Faktycznie rękaw trochę za krótki. Asymetria budowy ciała, jedno ramię trochę niżej. Co zrobić? Szalik nie koresponduje z poszetką, ale z krawatem już tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2014 ścianka:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrejos Napisano 25 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2014 Mój debiut w tym wątku. Zdjęcie robione aparatem telefonu, więc jakość rewelacyjna nie jest. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Impersøne Napisano 26 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2014 Co miałem wczoraj na sobie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2014 Bardzo przyjemnie. Marynarka z MD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 27 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2014 Zdjęcie robione jakieś 2 tygodnie temu ale nie chciałem tworzyć tematu "Co miałem kiedyś na sobie" . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 27 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2014 smart casual po amerykańsku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Impersøne Napisano 28 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2014 Bardzo przyjemnie. Marynarka z MD? To akurat 100% len z H&M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. constantin Napisano 29 Wrzesień 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2014 28.09.14 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tieandi Napisano 29 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2014 ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. constantin Napisano 29 Wrzesień 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2014 28.09.14 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi