maciato Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Pytanie nie było do mnie ale może ten wpis pomoże : http://milerszyje.pl/plaszcz-na-zime-budrysowka.html Tomek szerzej opisuje tam tą budrysówkę + lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Karol, płaszcz przepiękny ale rzeczywiście mógłby być ciut węższy poniżej talii. Krawat od mamy to prawdziwa perełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Panie Tomku czy to jest ten sam płaszcz ,który jest na stronie facebook Kruppa&Rzeszutko? Z jakiej tkaniny został uszyty? Pytanie nie było do mnie ale może ten wpis pomoże : http://milerszyje.pl/plaszcz-na-zime-budrysowka.html Tomek szerzej opisuje tam tą budrysówkę + lepsze zdjęcia Demyt pół godziny szukałem linka i kiedy w końcu go znalazłem ... widziałem, że Maciato mnie wyręczł Innymi słowy, to nie ten sam płaszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve777 Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 pierwszy post w tym wątkudopiero się uczę , wiem że casulowo , mam nadzieje że nie aż za bardzo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Podoba mi się połączenie koszuli, krawata i kurtki pikowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve777 Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Dziekuje , co prawda wolałem jakiś bardziej nieformalny wybrać ale zmusił mnie plan dnia do czegoś bardziej eleganckiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Steve, prezentuje się to nieźle. Rozumiem, że nie miałeś pod kurtką marynarki? Constantin, wydaje mi się, że wszystko pasuje poza marynarką. Chyba lepiej wyglądałaby szara w kratę albo jednolita. Przy okazji, jakie spodnie do tego założyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Takie same jak marynarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Koszula BD z oksfordu, knit i marynarka bez podszewki na 2,5 guzika Fot. K. Łukowicz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve777 Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 nie nie miałem , ta kurtka jest dość dopasowana i w sumie raczej nosze ja w zestawie z koszula ew swetrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 4inhand Jeśli mogę zapytać. Jaka to jest marynarka na 2,5 guzika? + Jakie miałeś do tego buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 4inhand Jeśli mogę zapytać. Jaka to jest marynarka na 2,5 guzika? + Jakie miałeś do tego buty? Jeśli się przyjrzysz to na pewno dostrzeżesz, że są w niej więcej niż 2 guziki, ale jednak nie jest to marynarka na 3 guziki. Buty miałem też na 2,5 guzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Teraz już widzę. Jest dodatkowa dziurka na lewej klapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 U mnie dzisiaj cięższe tkaniny i zamszaki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dixi Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Ciekawy krawat gdzie go Pan kupił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Brązowy knit. Mam go (i jego brata bliźniaka) już dość długo i niestety raczej marna szansa bym sobie przypomniał Lubię oba (drugi jest granatowy) bo dobrze trzymają węzeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 Dzień dobry. Egzamin trzeci, ostatni. Przepraszam za jakość zdjęć całej sylwetki. Muszę nad tym popracować. Zdaję sobie sprawę z tego, że niewiele na nich widać jednak zdecydowałem się je pokazać, bo myślę, że na ich podstawie można przynajmniej ocenić dopasowanie oraz proporcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 Zmieniłbym krawat na czerwony jedwabny w odcieniu obszyć poszetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 Zdjęcie z 6 rano z ręki, stąd nierówno ułożona marynarka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Zestawy kolegi Federalles i towarzyszącą dyskusję przerzuciłem do Poradni Stylistycznej: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/380-forumowa-poradnia-stylistyczna/page-140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Secondhand Dandy Napisano 9 Luty 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pol606 Napisano 9 Luty 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi